St. Louis Parkのベストバーラウンジ
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(8)
本日2回予約が入りました。
価格:普通
• Bar and lounge • ブルーミントン
本日10回予約が入りました。
地元の方が絶賛するお店をご覧ください
あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
- CCollinVIPウィスコンシン州 •5件の口コミ5.01日前にご来店Pawtio was a little chilly compared to normal but butter than outside! Everything was great!詳細を見るPub 819価格:普通• バーラウンジ• ホプキンス•4.8
- BBarbaraミネアポリス・セントポール •9件の口コミ5.01日前にご来店Great service, good food, and a value for the money spent. Server was very good in recommending vegan options for a few of our diners. Her recommendations were excellent! The noise level was pretty high which made talking to everyone in our 8-person booth a little difficult at times. Overall, recommend YardHouse for good food, great service, and a fun, bar-type atmosphere.詳細を見るYard House - St. Louis Park価格:普通• アメリカ料理• セント ルイス パーク•4.5
- RRebeccaユタ州 •1件の口コミ5.02日前にご来店The food is always delicious, and everyone wished us a happy anniversary! We were going to a show right after dinner so they were really great about getting us out on time.詳細を見るCRAVE - LaSalle Plaza価格:普通• アメリカ料理• ダウンタウン、ノースループ•4.5
- PPaulaミネアポリス・セントポール •9件の口コミ4.02024年10月20日にご来店Our visit on Sunday, 10/20/24, was our first. We were really impressed with the menu selections and our appetizer - cauliflower - and the burger we shared - Lucy - were both very good. The best part of the night was the bartender/server we were assigned: Skylar. Skylar was prompt, provided fantastic drinks, and was at least as entertaining as the band we saw that night, Llorna Shore. If we purchase tickets to another show at The Fillmore, we will definitely return to Trax.詳細を見るTrax Burgers and Bar価格:普通• アメリカ料理• ダウンタウン、ノースループ•4.5
- RRachelミネアポリス・セントポール •2件の口コミ5.02024年7月28日にご来店I can’t believe this place wasn’t packed. Our server was amazing! Super attentive and friendly. Food was excellent. Crispy breakfast potatoes with a cheese sauce. Yum! Yall are sleeping on this one!詳細を見るThe Loop Bar + Restaurant - North Loop価格:普通• アメリカ料理• ダウンタウン、ノースループ•4.2