Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. カリブ海
  4. プエルトリコ
  5. サン ・ フアン
1919 Restaurant at The Condado Vanderbilt PR Condado

1919 Restaurant at The Condado Vanderbilt

4.7
4.7
評価・口コミ(2902)
50 USドル~
ファーム・トゥ・テーブル

レストランの予約

2名
19:00
本日25回予約が入りました。
エクスペリエンスをご利用いただけます。
  • 特別な食事に最適
  • 高級ワインが評判
  • 高級
グローバルな味。ローカルに根ざし、考え抜かれた世界クラスの料理。1919では、すべての料理で新鮮なオーガニックや地元産の食材を使用することにこだわっています。全ての原料を社会的意識とともに調達し、つねに最高においしい料理を提供します。

追加情報

  • 【ダイニングスタイル】
    エレガント
  • 予算
    50 USドル~
  • 料理ジャンル
    ファーム・トゥ・テーブル, ビーガン
  • 【営業時間】
    火~土 18:00~22:00 【定休日】月・日
  • 電話番号
    (787) 724-1919
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    フォーマルな正装
  • 【シェフ・料理長】
    Juan Jose Cuevas
  • パーティー・貸切
    At 1919, we are passionately committed to offering up the freshest organic and local ingredients for each and every dish we create.
  • エリア
    サン ・ フアン
  • 【最寄りの駅・交差点】
    Main Entrance Condado Vanderbilt Hotel
  • Parking details
    Complimentary Self Parking
  • 【エンターテイメント】
    Entertainment available at the hotel lobby lounge, the VC Lounge, from Wednesday through Saturday.
  • 【その他】
    カウンター席, カクテル, グルテンフリーのメニュー, シェフズテーブル, シガー可, バー・ラウンジ, バーでのお食事, バリアフリー, ビール, ワイン, ワイン持ち込みOK, 個室, 持ち込み料金必要, 本格的なバー, 眺望, 肉・魚・卵・乳製品 NG

エクスペリエンス

  • Black Truffle & Caviar Dinner

    一人当たり$999.00

    2025年1月24日のみ表示する
    Commence 2025 with the most anticipated dinner of the year ✨ Join us for our Black Truffle & Caviar Dinner with a special menu curated by Executive Chef, Juan José and an exclusive wine pairing by our certified sommeliers!

ダイナー2,902人による評価

総合評価

評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです

4.7
4.7(最近の評価をもとに集計)
  • 4.6料理
  • 4.8サービス
  • 4.8雰囲気
  • 4.2コストパフォーマンス

騒音レベル普通

ダイナーが選ぶベストレストラン

  • プエルトリコ

    高級ワインが評判

  • プエルトリコ

    デート

2,902​件の口コミ
  1. Arnisa

    ニューヨーク

    評価・口コミ (9)

    5.0

    評価・口コミ (9)

    1日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    We had a great experience. Food and service were excellent. Juan Carlo, Manuel and Jolene did a fantastic job to keep informed , provide recommendation and make sure we were taken care. I had the bee tartare, king salmon and chocolate tarts. They all were wonderful. My son liked agnolotti and peto (local fish) with a wonderful sauce.

    この情報は役に立ちましたか?

  2. tammy

    サン アントニオ

    評価・口コミ (2)

    5.0

    評価・口コミ (2)

    1日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Food and the entire service team was a five star experience from beginning to end.

    この情報は役に立ちましたか?

  3. Haley

    サウスカロライナ州

    評価・口コミ (1)

    1.0

    評価・口コミ (1)

    1日前にご来店

    1. 総合評価 1
    2. 料理 1
    3. サービス 1
    4. 雰囲気 1
    Waited an hour for table when we had a reservation for 8 pm. Seated at 9 pm. Was told we would be comped for our wine. Was comped for one glass of champagne. Bill came out to almost 700 dollars for 2 people. However, servers were extremely kind. Restaurants fault.

    この情報は役に立ちましたか?

  4. Mari

    VIP

    カリブ海

    評価・口コミ (61)

    2.0

    評価・口コミ (61)

    2日前にご来店

    1. 総合評価 2
    2. 料理 5
    3. サービス 3
    4. 雰囲気 4
    We made a reservation for 8 people at 8:30 pm and at 6:20pm received a phone call from the hostess who said to me: “lady, you should arrive by 8:30 and you know we have a 15 minute late grace period”. “Lady”…. I tried to dismiss this to a lack of proper etiquette when talking to a client. But it went from that to worse. Once we got to the restaurant there was a long waiting line by the entrance. It looked as if they weren’t prepared to deal with a second seating. We were standing for about 45 mins. Everybody in the line got seated but us. First we were told by the hostess that the “previous table were on desserts” but the Manager said they were just setting up the table. Once seated our waiters were very nice and on point but the kitchen was obviously overwhelmed. Each course took a long time and by midnight we were still waiting on desserts. Missed the whole expensive party we booked upstairs. In the many years our family gets together for New Year’s Eve and party at a hotel restaurant, THIS is the first time we encounter such lacking logistics. I hope the people they served the first seating were worth it because we are definitely not doing this at the Vanderbilt again. Pity because the servers were awesome and food was truly delicious. All dampened by incompetence in seating people (not only for us but for everyone in that very long line that had to wait almost as much as we did).

    この情報は役に立ちましたか?

  5. Thomas

    VIP

    フェニックス・アリゾナ州

    評価・口コミ (77)

    4.0

    評価・口コミ (77)

    4日前にご来店

    1. 総合評価 4
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Food was very good.. pricey… was a long experience.. that was the only draw back ..

    この情報は役に立ちましたか?

  6. Douglas

    VIP

    カリブ海

    評価・口コミ (33)

    1.0

    評価・口コミ (33)

    5日前にご来店

    1. 総合評価 1
    2. 料理 2
    3. サービス 1
    4. 雰囲気 5
    I have been there multiple times and this meal was subpar. Service super slow and meal poorly paced. Our entrees were under cooked. The bread pudding was frozen. For the cost, should be perfect every time. Never going back.

    この情報は役に立ちましたか?

  7. Dana

    VIP

    シカゴ・イリノイ州

    評価・口コミ (2)

    5.0

    評価・口コミ (2)

    5日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Amazing! Joel, our server, was excellent. Would absolutely recommend.

    この情報は役に立ちましたか?

  8. Alberto

    カリブ海

    評価・口コミ (2)

    5.0

    評価・口コミ (2)

    6日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    A+++++++, amazing experience! Extremely professional.

    この情報は役に立ちましたか?

  9. Mike

    ボルチモア・メリーランド州

    評価・口コミ (1)

    2.0

    評価・口コミ (1)

    7日前にご来店

    1. 総合評価 2
    2. 料理 2
    3. サービス 3
    4. 雰囲気 4
    I ordered Veal as my main entree and my wife had Halibut as her main entree. My veal is so tasteless so does the vegetable. I can even finish my food after two bites. My wife’s halibut is so fishy that she can’t finish even half of the portion. It’s too pricy for this kind of food quality at the $145 four-course fixed price. I definitely don’t recommend it at all.

    この情報は役に立ちましたか?

  10. Denny

    ニューオーリンズ・ルイジアナ州

    評価・口コミ (3)

    5.0

    評価・口コミ (3)

    2024年12月26日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 4
    A bit chilly they could cut the AC down quite a bit but the rest was superb.

    この情報は役に立ちましたか?

よくある質問

OpenTableを利用するダイナー2902名が1919 Restaurant at The Condado Vanderbiltを4.7つ星評価しています。

はい。OpenTable で日時と人数を指定して空席を検索し、ご予約を入れてください。

レストランの予約

2名
19:00
本日25回予約が入りました。
エクスペリエンスをご利用いただけます。
1919 Restaurant at The Condado VanderbiltのGoogle マップ

00907 PR Condado, 1055 Ashford Ave.,

追加情報

  • 【最寄りの駅・交差点】
    Main Entrance Condado Vanderbilt Hotel
  • エリア
    サン ・ フアン
  • 【営業時間】
    火~土 18:00~22:00 【定休日】月・日
  • 予算
    50 USドル~
  • 料理ジャンル
    ファーム・トゥ・テーブル, ビーガン
  • 【ダイニングスタイル】
    エレガント
  • Dress code
    フォーマルな正装
  • Parking details
    Complimentary Self Parking
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • 【シェフ・料理長】
    Juan Jose Cuevas
  • 【エンターテイメント】
    Entertainment available at the hotel lobby lounge, the VC Lounge, from Wednesday through Saturday.
  • 【その他】
    カウンター席, カクテル, グルテンフリーのメニュー, シェフズテーブル, シガー可, バー・ラウンジ, バーでのお食事, バリアフリー, ビール, ワイン, ワイン持ち込みOK, 個室, 持ち込み料金必要, 本格的なバー, 眺望, 肉・魚・卵・乳製品 NG
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ