Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンフランシスコ・ベイ周辺
  4. サンフランシスコ
  5. 相馬
AKIKOS CA San Francisco

AKIKOS

4.8
4.8
評価・口コミ(1609)
50 USドル~
日本料理

レストランの予約

2名
19:00
本日25回予約が入りました。
エクスペリエンスをご利用いただけます。
  • 特別な食事に最適
  • 高級
  • 斬新
新鮮な食材、26年の歴史、独特な調理法を兼ね備えた質の高い寿司を提供するAkikoは、日本語で「秋の/晶かな/明るい子供」を意味するレストランです。 店内は素朴なアースカラーを基調にし、輸入物の紫檀材を用いた床、剥き出しのレンガの壁、変化に富んだ特製オーク材のテーブルセッティングが特徴です。 この空間でユニークな食事の時間を体験できます。 サンフランシスコ・ダウンタウンの金融街に位置する便利な立地の魅力的なブティックレストランで、モダンかつ伝統的な方法で日本の代表的な料理を提供しています。

追加情報

  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル エレガント
  • 予算
    50 USドル~
  • 料理ジャンル
    日本料理, 寿司, 創作和食
  • 【営業時間】
    火~金 11:30~13:30 火~土 17:30~20:30 【定休日】月・日
  • 電話番号
    (415) 397-3218
  • 【ホームページ】
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    スマートカジュアル
  • 【シェフ・料理長】
    Ray Lee
  • パーティー・貸切
    For large party reservations and private events, please contact Linda@akikosrestaurant.com.
  • エリア
    相馬
  • Parking details
    公共パーキング
  • 【その他】
    カウンター席, カクテル, バーでのお食事, バリアフリー, ビール, ワイン, ワイン持ち込みOK, 持ち込み料金必要, 本格的なバー, 眺望

エクスペリエンス

  • Lunch Omakase

    複数の日付でご予約可能
    Experience a multi-course Lunch Omakase experience priced at $150 per person. Featuring a thoughtfully curated seasonal menu highlighting a two-part lobster course, caviar, and truffles. Our sushi is focused on seasonal seafood sourced from the renowned Toyosu Fish Market. Each fish is meticulously aged in our Dryager, ensuring optimal conditions with precise humidity and temperature control. In order for us to provide you with the best dining experience possible, please do let us know if you or any of your guests have any food allergies or dietary restrictions that we should be aware of.
    写真(Lunch Omakase)
  • Nigiri Focus Omakase

    複数の日付でご予約可能
    Experience our Nigiri-centric $155 menu, which features a 10-piece seasonal curated sushi course accompanied by four Otsumami starters. It is available for dinner only Tuesday through Thursday.
    写真(Nigiri Focus Omakase)
  • AKIKOS Omakase

    複数の日付でご予約可能
    Experience a multi-course Omakase experience priced at $255 per person. Featuring a thoughtfully curated seasonal menu highlighting a two-part lobster course, caviar, and truffles. Our sushi is focused on seasonal seafood sourced from the renowned Toyosu Fish Market. Each fish is meticulously aged in our Dryager, ensuring optimal conditions with precise humidity and temperature control. In order for us to provide you the best dining experience possible, please do let us know if you or any of your guests have any food allergies or dietary restrictions that we should be aware of.
    写真(AKIKOS Omakase)

ダイナー1,609人による評価

総合評価

評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです

4.8
4.8(最近の評価をもとに集計)
  • 4.8料理
  • 4.9サービス
  • 4.8雰囲気
  • 4コストパフォーマンス

騒音レベル普通

ダイナーが選ぶベストレストラン

  • サンフランシスコ・ベイ周辺

    日本料理

  • サンフランシスコ

    日本料理

1,609​件の口コミ
  1. otot

    東京

    評価・口コミ (230)

    5.0

    評価・口コミ (230)

    2018年11月2日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    ランチで訪問。カウンターとテーブル席がありカウンター席で頂いた。かなり混んでいて予約無しで入れない方もいた。カウンターで握りを頂いた。シャリが赤くて驚いた。海外で赤酢というのも珍しい。香りよく日本のクオリティと近い。ネタは注文後に切り、切り置きしない模様。左利き用に左向きに鮨を置いて頂ける。ネタも日本のもののようで日本のようなクオリティ。ウニがサンタバーバラ産で、出張の者としては、現地の食材が出るとありがたい。

    この情報は役に立ちましたか?

  2. OpenTable ダイナー

    サンフランシスコ・ベイ周辺

    評価・口コミ (7)

    2.0

    評価・口コミ (7)

    2016年12月21日にご来店

    1. 総合評価 2
    2. 料理 2
    3. サービス 1
    4. 雰囲気 1
    油の多いものばかり あっさりしたものが出てこない 味は濃い 店員はまあまあ シャリをもっと美味しく炊いてほしい

    この情報は役に立ちましたか?

  3. OpenTable ダイナー

    ラスベガス

    評価・口コミ (1)

    VIP
    5.0

    評価・口コミ (1)

    2024年11月27日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Really good. Quality fish. The best tbh. Good chef. Not too talkative despite asking for info. But I don’t expect that.

    この情報は役に立ちましたか?

  4. Marina

    サンフランシスコ・ベイ周辺

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2024年11月27日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Absolutely fabulous the work stuff was just really a dream

    この情報は役に立ちましたか?

  5. OpenTable ダイナー

    Vancouver

    評価・口コミ (5)

    VIP
    5.0

    評価・口コミ (5)

    2024年11月17日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    I was at Akiko’s several years ago when it was still in its very small location. Most of the time when an amazing place expands the restaurant loses some of what makes it special. Well - that myth was busted. The staff was friendly, the service impeccable, and the Omikase experience was one of the top 10 meals of my life. My husband, son and I had a most memorable meal.

    この情報は役に立ちましたか?

  6. Jai

    サンフランシスコ・ベイ周辺

    評価・口コミ (4)

    VIP
    5.0

    評価・口コミ (4)

    2024年11月12日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Best omakase experience in the city. Aged fish beautifully presented. Exquisite favors. Plan to order beyond the set menu

    この情報は役に立ちましたか?

  7. Ricard

    ニューヨーク

    評価・口コミ (1)

    1.0

    評価・口コミ (1)

    2024年11月10日にご来店

    1. 総合評価 1
    2. 料理 1
    3. サービス 4
    4. 雰囲気 3
    The sauce combination with the food was not working well

    この情報は役に立ちましたか?

  8. Jason

    ラスベガス

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2024年11月10日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 4
    18 courses of pure bliss! Every dish was incredible! Service was superb.

    この情報は役に立ちましたか?

  9. Philip

    サンフランシスコ・ベイ周辺

    評価・口コミ (8)

    3.0

    評価・口コミ (8)

    2024年11月10日にご来店

    1. 総合評価 3
    2. 料理 3
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 4
    Ingredient quality was excellent and several of the bites were truly superb. Presentation was immaculate. Service was excellent. However, some bites were quite over-seasoned to the point that the fish flavors were clobbered. The scallop is one example; it was over-salted to the point that it burned my tongue (but the toasted goma was memorable). The botan ebi tasted only of coconut, but the texture was perfect. Barracuda was salt and char-forward. The alcohol prices are, um, “aggressive.”For example, a pour of Nikka from the Barrel is $35. An entire *bottle* costs less than $70 retail in the Bay Area, and a typical price for a pour is $18, if memory serves.

    この情報は役に立ちましたか?

  10. Barry

    サンフランシスコ・ベイ周辺

    評価・口コミ (3)

    VIP
    5.0

    評価・口コミ (3)

    2024年11月8日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Beautiful spot amazing food. They proudly display their aging boxes where they elevate the flavor of their offerings

    この情報は役に立ちましたか?

よくある質問

OpenTableを利用するダイナー1609名がAKIKOSを4.8つ星評価しています。

はい。OpenTable で日時と人数を指定して空席を検索し、ご予約を入れてください。

レストランの予約

2名
19:00
本日25回予約が入りました。
エクスペリエンスをご利用いただけます。
AKIKOSのGoogle マップ

94105 CA San Francisco, 430 Folsom St,

追加情報

  • エリア
    相馬
  • 【営業時間】
    火~金 11:30~13:30 火~土 17:30~20:30 【定休日】月・日
  • 予算
    50 USドル~
  • 料理ジャンル
    日本料理, 寿司, 創作和食
  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル エレガント
  • Dress code
    スマートカジュアル
  • Parking details
    公共パーキング
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • 【シェフ・料理長】
    Ray Lee
  • 【その他】
    カウンター席, カクテル, バーでのお食事, バリアフリー, ビール, ワイン, ワイン持ち込みOK, 持ち込み料金必要, 本格的なバー, 眺望
  • 【ホームページ】
  • 電話番号
    (415) 397-3218
  • パーティー・貸切
    For large party reservations and private events, please contact Linda@akikosrestaurant.com.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ