Executive Chef Matt Bataは、メニュー全体で包括的 な影響のヒントと共にモダンなアメリカン・ステーキハウスの高級ダイニングの解釈を提供しています。リブアイ、ボーン-イン・ニューヨーク、フィレ・ミニョン、環境を破壊しないシーフード、特製Hamachi Shot、様々な和牛などのクラシックなカットが特徴。乾燥熟成ステーキも最も重要で、2種類のメニューとWine Director Andy Bradyがデザインした豊富なワインリストなどの最高の食事を提供しています。Bar Manager Erik Lundが作った最もユニークな特製カクテルが特徴のフルバーは、あなたのAlexander's Steakhouseでの素敵な夜の始まりに最高の場所です。
At Alexander's Steakhouse Pasadena we offer three private dining rooms and one semi-private space to create the perfect setting for your special event. We welcome you and your guests to experience our modern American steakhouse cuisine with an innovative and elegant global inspiration.
Our underground self-parking lot is located off of Union. Turn West onto Union from Los Robles, it will be your first right into the parking structure. The first 90 minutes is free, validation is located at the host stand. Valet is available from Thursday through Saturday. Street parking is free on Sundays, and after 6pm.