評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
- 4.8料理
- 4.9サービス
- 4.6雰囲気
- 4.6コストパフォーマンス
騒音レベル • 普通
OpenTable 編集部より: Seasonal ingredients are the driving force behind chefs Minh Phat Tu and Mike Madokoro’s cross-cultural menu, which features dishes spanning from hand-pulled noodles and lamb braised in butter sauce to temaki with beef tataki. An open kitchen and rustic decor that includes art by Madokoro’s grandmother set a relaxed tone for savoring boundary-pushing dishes paired with funky natural wines.
評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
騒音レベル • 普通
モントリオール・ケベック
ベストサービス
モントリオール
ベストサービス
Maria
モントリオール・ケベック評価・口コミ (3)
2025年2月23日にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Paul
シアトル・イースタンワシントン評価・口コミ (4)
2025年2月23日にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Lauriane
モントリオール・ケベック評価・口コミ (5)
2025年2月22日にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Michael
シカゴ・イリノイ州評価・口コミ (1)
2025年2 月20日にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Tanner
トロント・オンタリオ評価・口コミ (1)
2025年2月14日にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Ron
モントリオール・ケベック評価・口コミ (19)
2025年2月9日にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Benoit
モントリオール・ケベック評価・口コミ (1)
2025年2月9日にご来店