評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
- 4.9料理
- 4.9サービス
- 4.6雰囲気
- 4.6コストパフォーマ ンス
騒音レベル • 普通
OpenTable 編集部より: Seasonal ingredients are the driving force behind chefs Minh Phat Tu and Mike Madokoro’s cross-cultural menu, which features dishes spanning from hand-pulled noodles and lamb braised in butter sauce to temaki with beef tataki. An open kitchen and rustic decor that includes art by Madokoro’s grandmother set a relaxed tone for savoring boundary-pushing dishes paired with funky natural wines.
評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
騒音レベル • 普通
モントリオール・ケベック
ベストサービス
モントリオール
ベストサービス
Dabertte
モントリオール・ケベック
評価・口コミ (5)
評価・口コミ (5)
2024年12月22日にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Serge
モントリオール・ケベック
評価・口コミ (2)
評価・口コミ (2)
2024年12月22日にご来店
この情報は役に立ちましたか?
NICOLAS
モントリオール・ケベック
評価・口コミ (1)
評価・口コミ (1)
2024年12月21日にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Laurie
モントリオール・ケベック
評価・口コミ (1)
評価・口コミ (1)
2024年12月20日にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Josée
モントリオール・ケベック
評価・口コミ (1)
評価・口コミ (1)
2024年12月13日にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Hoda
VIPワシントン DC エリア
評価・口コミ (1)
評価・口コミ (1)
2024年11月23日にご来店
この情報は役に立ちましたか?
ivanina
モントリオール・ケベック
評価・口コミ (4)
評価・口コミ (4)
2024年11月16日にご来店