Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. フランス
  3. パリ
  4. 75017
  5. バティニョル
Restaurant gastronomique paris 17  - ANONA Île-de-France Paris
受賞歴あり

ANONA

4.7
4.7
評価・口コミ(9)
~30 ユーロ
フランス料理

レストランの予約

2名
19:00
エクスペリエンスをご利用いただけます。
ANONA invites you to discover refined, daring cuisine focused on plants.
As a lover of French terroirs, the chef, Thibaut Spiwack, sources ingredients from small local producers, favoring short and organic circuits.
His eco-responsible approach and creativity are rewarded by the Michelin Guide with a green star in 2019 and a red star in 2023.

Former candidate for the Top Chef show, Thibaut Spiwack has perfected his style alongside the greatest chefs in the world. At 33, he opened his own restaurant, ANONA. With his prestigious background, he monitors the working conditions of his teams and is keen to keep his ecological values ​​at the heart of his cuisine. To do this, he fights against waste, reduces waste and water consumption, and uses green energy to power its stoves.

追加情報

  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル エレガント
  • 予算
    ~30 ユーロ
  • 料理ジャンル
    フランス料理
  • 【営業時間】
    月~金 19:30~21:45 火~金 12:00~14:15 クローズ土・日
  • 電話番号
    01 84 79 01 15
  • 【ホームページ】
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Mastercard, Visa
  • Dress code
    カジュアル
  • 【シェフ・料理長】
    Chef Thibaut Spiwack
  • 受賞歴あり
    1. MICHELIN 1 Star 2024
  • エリア
    バティニョル
  • Parking details
    コインパーキング
  • 【その他】
    カクテル, グルテンフリーのメニュー, バリアフリー, ビール, ワイン, 持ち込み料金必要, 本格的なバー, 男女共用お手洗い, 肉・魚・卵・乳製品 NG, 酒類持込み可

エクスペリエンス

  • Menu Signature

    一人当たり€135.00

    プリペイド

    複数の日付でご予約可能
    €135.00 per person Discover Chef Thibaut Spiwack’s cuisine through a 6 courses blind menu, available from Monday to Friday. The menus can be adapted to meet different diets : vegetarian, vegan, lactose-free, gluten-free, etc.
  • Perigrination menu

    一人当たり€175.00

    プリペイド

    複数の日付でご予約可能
    €175.00 per person Discover Chef Thibaut Spiwack’s cuisine through a 8 courses blind menu, available from Monday to Friday. The menus can be adapted to meet different diets : vegetarian, vegan, lactose-free, gluten-free, etc.
  • New Year's Eve experience

    一人当たり€285.00

    プリペイド

    2024年12月31日のみ表示する
    Celebrate the magic of New Year’s Eve with an unforgettable evening at our Michelin-starred restaurant, where every dish tells a story—one of French terroirs, a passion for ingredients, and a deep respect for nature. With both a Green Star and a Red Star from the Michelin Guide, we’ve crafted a 6-course menu that combines elegance, authentic flavors, and sustainability for a memorable moment of sharing.

ダイナー9人による評価

総合評価

評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです

4.7
4.7(最近の評価をもとに集計)
  • 4.4料理
  • 4.8サービス
  • 4.5雰囲気
  • 4.3コストパフォーマンス

騒音レベル普通

9​件の口コミ
  1. OpenTable ダイナー

    カルガリー・南アルバータ

    評価・口コミ (9)

    4.0

    評価・口コミ (9)

    2024年9月3日にご来店

    1. 総合評価 4
    2. 料理 4
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 4
    I am an absolute sucker for a gorgeous dish, so I decided to book myself a table at ANONA to cap off a two week trip through the Balkans. I arrived thirty minutes early, was seated promptly by an extremely welcoming maître de, and was left to settle in with my book while the bartender crafted me a cocktail based on my favourite liquor (whiskey) and desired tasting notes (a bit sweet, something fruity and unique). Appropriately enough I was reading “Eat a Peach” by chef David Chang and had landed on a passage where he recalled a family meal with chefs of different tongues and how the element of not fully knowing what he was eating enriched his experience. He was absolutely correct. Though the wait staff (by my count I was served by maybe 5 or 6 different staff members) did their best to cater to my monolingual ignorance, I didn’t always catch the full descriptions of the incredible six courses that were served to me. There were sea water emulsions, roe, gorgeous proteins, intricately composed savoury sorbets, and so many local flavours that married expertly with the varied textures and temperatures that cohesively came together in an expertly crafted meal. There were some dishes I favoured over others but I believe for the price and quality of the food, let alone the experience, I would absolutely recommend ANONA. On top of a unique chefs menu, the restaurant itself is pristine and the staff are incredibly attentive and professional. I did not go more than five minutes without extending thanks to someone for excellent service. Well done.

    この情報は役に立ちましたか?

  2. KarlaS

    ロサンゼルス

    評価・口コミ (16)

    5.0

    評価・口コミ (16)

    2024年5月29日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Delicioso toda la comida y los meseros muy amables

    この情報は役に立ちましたか?

  3. OpenTable ダイナー

    ニューヨーク

    評価・口コミ (1)

    3.0

    評価・口コミ (1)

    2024年3月20日にご来店

    1. 総合評価 3
    2. 料理 1
    3. サービス 2
    4. 雰囲気 1
    Good wine but inferior to food and service sommelier was nice

    この情報は役に立ちましたか?

  4. OpenTable ダイナー

    サンディエゴ

    評価・口コミ (2)

    5.0

    評価・口コミ (2)

    2024年3月6日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    What a wonderful experience! Every single course was amazing and the wine pairing was excellent. The service was second to none! Thank you for hosting our party!

    この情報は役に立ちましたか?

  5. OpenTable ダイナー

    フランス

    評価・口コミ (2)

    5.0

    評価・口コミ (2)

    2021年10月6日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    💘😋 outstanding experience

    この情報は役に立ちましたか?

  6. OpenTable ダイナー

    ヨークシャー

    評価・口コミ (8)

    5.0

    評価・口コミ (8)

    2020年2月28日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Excellent service and excellent food - would definitely come again!

    この情報は役に立ちましたか?

  7. MrMJS

    ロンドン

    評価・口コミ (25)

    VIP
    5.0

    評価・口コミ (25)

    2019年12月5日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Outstanding and exciting menu with exquisite flavours and delightful surprises

    この情報は役に立ちましたか?

  8. Mark

    ニューヨーク

    評価・口コミ (28)

    4.0

    評価・口コミ (28)

    2019年10月19日にご来店

    1. 総合評価 4
    2. 料理 4
    3. サービス 3
    4. 雰囲気 4
    Interesting dishes. Changing menu , but we enjoyed the cheese course and the escargot the best. Like the spacing and decor as well - as it gets full service gets really slow !! Only negative point- inventive cuisine though

    この情報は役に立ちましたか?

  9. OpenTable ダイナー

    サンフランシスコ・ベイ周辺

    評価・口コミ (2)

    5.0

    評価・口コミ (2)

    2019年10月9日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Very wonderful service, excellent food, an a dedication to sustainability practices (all food, restaurant decor, wine from 80km around Paris). Fancy but not pretentious and was quite fun.

    この情報は役に立ちましたか?

よくある質問

OpenTableを利用するダイナー9名がANONAを4.7つ星評価しています。

はい。OpenTable で日時と人数を指定して空席を検索し、ご予約を入れてください。

レストランの予約

2名
19:00
エクスペリエンスをご利用いただけます。
ANONAのGoogle マップ

75017 Île-de-France Paris, 80 Boulevard des Batignolles, Batignolles,

追加情報

  • 受賞歴あり
    1. MICHELIN 1 Star 2024
  • エリア
    バティニョル
  • 【営業時間】
    月~金 19:30~21:45 火~金 12:00~14:15 クローズ土・日
  • 予算
    ~30 ユーロ
  • 料理ジャンル
    フランス料理
  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル エレガント
  • Dress code
    カジュアル
  • Parking details
    コインパーキング
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Mastercard, Visa
  • 【シェフ・料理長】
    Chef Thibaut Spiwack
  • 【その他】
    カクテル, グルテンフリーのメニュー, バリアフリー, ビール, ワイン, 持ち込み料金必要, 本格的なバー, 男女共用お手洗い, 肉・魚・卵・乳製品 NG, 酒類持込み可
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ