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アナザーシー Nakagyo Ward Kyoto

アナザーシー

4.8
4.8
評価・口コミ(107)
10,001 円~
日本料理

レストランの予約

2名
19:00
本日3回予約が入りました。
  • 特別な食事に最適
  • 魅力的
  • 斬新
世界の美食家が集う、京都の特別な空間へ。

Another Cは、カウンター8席のみのプライベート空間で、ニューヨークの名店「MEGU」で料理長を務め、ミシュラン星を獲得した「日本料理 櫻川」で活躍したシェフ富永暖が、極上のひとときを提供します。

京都とニューヨーク、二つの都市で磨かれた感性と技術が融合する、創造性あふれる和食。旬の食材を活かした革新的なコース料理は、目の前でシェフが丹精込めて仕上げる特別な体験です。

世界中の美食家を魅了したシェフの手から生み出される料理を、洗練された空間で、あなたもぜひ体験してみませんか。

◆キャンセルや変更の方法
3日以内のキャンセル(ご予約時間の72時間前から)は、コース料金の100%を頂戴しております。
Mail: info@another-c.com
※電話ではなくメールアドレスに連絡してください。

追加情報

  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル
  • 予算
    10,001 円~
  • 料理ジャンル
    日本料理
  • 【営業時間】
    毎日 18:00~23:00 不定休日がある場合もございます。実際の空席状況は空席検索をしてご確認ください。
  • 電話番号
    0000-000-000
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Mastercard, Visa
  • Dress code
    ビジネスカジュアル
  • 【シェフ・料理長】
    富永 暖
  • パーティー・貸切
    貸切パーティーも承ります。お客様のご希望に合わせて、もっと自由に、美味しい料理、愉しい時間作りをご協力致します。

ダイナー107人による評価

総合評価

評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです

4.8
4.8(最近の評価をもとに集計)
  • 4.8料理
  • 4.8サービス
  • 4.6雰囲気
  • 4.6コストパフォーマンス

騒音レベル普通

107​件の口コミ
  1. OpenTable ダイナー

    ニューヨーク評価・口コミ (1)

    5.0

    2021年12月5日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    妻の誕生日を祝っていただき、ありがとうございました。

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  2. smile33

    京都評価・口コミ (1)

    5.0

    2018年2月14日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    空間がゆったりしていてお酒とお料理をゆっくり楽しめるお店。 他とは違うお料理の提供や盛り付けなども楽しく美味しく見て楽しい食べておいしい!沢山楽しめるし、また一つ一つのお料理が丁寧に作られていて感動です。

    1​人がこの情報が役に立ったと言っています

  3. akosachi

    京都評価・口コミ (1)

    1.0

    2018年2月14日にご来店

    1. 総合評価 1
    2. 料理 1
    3. サービス 1
    4. 雰囲気 1
    予約時間に入店しましたが、テーブルが埋まるまで待たされ開始時間が30分遅れました。開始してからも料理の提供時間が大変遅く時間が無くなり途中で退店しました。また提供された蒸し牡蠣の影響か後日2人とも体調不良になりました。次回からは利用は絶対にしないです。

    1​人がこの情報が役に立ったと言っています

  4. tmny

    京都評価・口コミ (1)

    5.0

    2017年12月20日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    とても美味しいお食事でした! 旬の食材を使ったお料理はどれも吟味された方法で調理されていています。 トロっとした薩摩和牛、季節感を感じるお椀の美味しさ、シンプルな野菜料理の白味噌のソースは何にでも付けて食べたい。 サクっとしたスモーブローの中にはしっとりとした具材が入っていてなんとも言えない食感です。 季節のプレートには目にも鮮やかな品々が並んでいます。 富永シェフは本当に厳選された旬の食材ばかりを使っていて、 店は豪華さはないながらも、雰囲気のある落ち着いた空間でくつろぎました。 早速、パートナーとの記念日ディナーを予約させていただきました。次回も、どんなお料理が出てくるのか、今からワクワクしています♪

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  5. yopai

    神奈川評価・口コミ (1)

    3.0

    2017年12月6日にご来店

    1. 総合評価 3
    2. 料理 5
    3. サービス 3
    4. 雰囲気 2
    日本料理を洋風にアレンジした独創的で、センセーショナルな料理はとても美味しく、素材もいいものを使っている印象を受けました。料理の手が込んでいるのでお値段が高くなるのは理解できますが、店の雰囲気がカジュアルなバーの造りなのと、シェフ1人でやっているのを考えるともう少し安くてもいい気がします。

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  6. JINNY

    京都評価・口コミ (1)

    5.0

    2017年8月3日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    とても素敵な雰囲気で、ゲストの方にも満足して頂けました。お肉料理が一番お腹が空いているときに出して頂けるので、とてもおいしいお料理はさらにおいしく感じることが出来ました。またお伺いさせていただきます。

    2​人がこの情報が役に立ったと言っています

  7. Withney

    マイアミ評価・口コミ (2)

    5.0

    4日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Absolutely the best experience/food we have ever tried. The food was mind blowing, very different and amazing taste, you can’t get enough of it. The Chef Dan was extremely nice and very knowledgeable and attentive. Is a unique and very special experience. We talked about our cultures, experiences, food, and life in general.

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  8. Alex VIP

    ロサンゼルス評価・口コミ (5)

    5.0

    4日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Last night’s meal is among the best meals I’ve eaten in my life. Through our dinner, Chef Dan married worlds of herb-y freshness and citrus with comforting warm rice, aromatic green onion and deep, dark reduced soy sauce. Cured red snapper maki, tempura shrimp, rich wagyu beef, and pork belly in broth are at once dish centerpieces and vehicles for a tango of flavors served with them. It’s all break-your-face delicious and expertly prepared before your very eyes. Chef Dan is thoughtful about his ingredients and unafraid to let them speak for themselves. You taste each ingredient at just the right intensity and texture. Thin and silky sliced tuna with a scallion sauce, crispy shallot, and purple shiso leaf was a big hit for me, but everything connects, honestly. You will watch his disciplined and precise preparation, but this is no militant, grumpy-bear chef. He brings a joy and congeniality to his art and with each bite it will rub off on you, too. You can’t help but talk about the food with the other guests and the chef himself. Atmosphere is like the food and the chef: Dynamic yet warm, Fashionable yet tasteful, Luxurious and inviting. On the 4th floor, the restaurant of about 15-20 seats overlooks an intersection bustling with nightlife just across the Sanjo bridge. Sit at the counter if you can. Chef Dan seems like the kind of guy who knows everyone, and the place has such a classy personal vibe, you never know who will drop by and fit right in.

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  9. Malia VIP

    シアトル・イースタンワシントン評価・口コミ (7)

    5.0

    2024年12月26日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    What a fabulous experience! We loved our evening at Another C. Chef was attentive and informative and welcoming. We loved sitting at the counter, both chatting among our group of four adults and watching him at work preparing an amazing meal. You don’t order - just take your seat and enjoy the experience. Be sure to make a reservation! The restaurant sits up a few floors in its building with a good, new vantage point on its corner of Kyoto which was also fun. Would do it again for sure!

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  10. Niklas

    ニューヨーク評価・口コミ (1)

    2.0

    2024年11月25日にご来店

    1. 総合評価 2
    2. 料理 3
    3. サービス 3
    4. 雰囲気 1
    For the hype previously posted on reviews, I think reviews would require more balance. While nothing wrong with the place, the experience and food was only mediocre. Food was ok (not out of this world and I have found much better food and dining experiences in most places I have lived in or visited. The chef did a good job, it was fun to see the chef work but he could do more with the place (decor, keep it tidy and not use the space as storage). My suggestions: 1. Update the decor and turn the place into a cozy place with great ambience. 2. Tell more of a story around the food being prepared while cooking. 3. Keep a wine and drinks list and keep wines at the right temperature. 4. Bring in more exciting flavors… on the night we visited the miso soup was really good. The other dishes was ok. For the price, I think more can be done. My lesson learned, use local booking services and not opentable in a place where opentable does not offer a lot of options.

    この情報は役に立ちましたか?

よくある質問

OpenTableを利用するダイナー107名がアナザーシーを4.8つ星評価しています。

はい。OpenTable で日時と人数を指定して空席を検索し、ご予約を入れてください。

レストランの予約

2名
19:00
本日3回予約が入りました。
アナザーシーのGoogle マップ

604-8004 Nakagyo Ward Kyoto, 96−2 Sanjo Kiyamachi 4F Nakajimacho,

追加情報

  • エリア
    京都
  • 【営業時間】
    毎日 18:00~23:00 不定休日がある場合もございます。実際の空席状況は空席検索をしてご確認ください。
  • 予算
    10,001 円~
  • 料理ジャンル
    日本料理
  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル
  • Dress code
    ビジネスカジュアル
  • Parking details
    公共パーキング
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Mastercard, Visa
  • 【シェフ・料理長】
    富永 暖
  • 【その他】
    カウンター席, ビール, ワイン, 禁煙席
  • 電話番号
    0000-000-000
  • パーティー・貸切
    貸切パーティーも承ります。お客様のご希望に合わせて、もっと自由に、美味しい料理、愉しい時間作りをご協力致します。
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