Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シカゴ・イリノイ州
  4. シカゴ
  5. リバー・ノース(シカゴ)
Asador Bastian IL Chicago
名店

Asador Bastian

50 USドル~
ステーキハウス

レストランの予約

2名
19:00
本日21回予約が入りました。
エクスペリエンスをご利用いただけます。
  • 特別な食事に最適
  • 高級ワインが評判
  • 注目のお店
NOW ACCEPTING RESERVATIONS FOR CHRISTMAS EVE!

Asador Bastian is a Chicago chophouse with Basque influences from acclaimed Chef
Doug Psaltis. Located in the iconic “Flair House” originally built in 1883, this historic
townhouse has been revived and brought back to life with culinary inspiration from the
great asadors of San Sebastián, Spain to serve the world’s best boutique beef without
compromise. The most remarkable dining experience comes from the purest ingredients
delivered in the supremely thoughtful, welcoming and hospitable manner. This ethos
has directed every aspect of the experience at Asador Bastian, whether you’re joining
us for small bites and libations in our Bar Room or for a more intimate experience in our
Dining Room.

名店とされる理由

OpenTable 編集部より: In a historic River North townhouse, you’ll find Asador Bastion, named one of 2023’s best new restaurants by Esquire. Acclaimed wife-and-husband team Hsing Chen and Doug Psaltis lead the kitchen, which turns out Basque-inspired feasts starring impressive steaks cooked over a live-fire grill alongside caviar churros and arroz cremoso. It’s all served in an opulent dining room decked with olive green leather banquettes and vintage Murano glass chandeliers.

プライベートダイニング

プライベートダイニング

イベントにお使いください

詳細を見る

ダイニングエリア

追加情報

  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル
  • 予算
    50 USドル~
  • 料理ジャンル
    ステーキハウス, スペイン料理, バスク料理
  • 【営業時間】
    16:00~00:00
  • 電話番号
    (312) 800-8935
  • 【ホームページ】
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    ビジネスカジュアル
  • パーティー・貸切
    For parties of 10 or more, or assistance with our Chef's Table experience please email events@asadorbastian.com. We are thrilled to host your milestones, celebrations and corporate events!
  • パーティー・貸切のお問い合わせ
    Jocelyne Nunez: (312) 800-8935
  • エリア
    リバー・ノース(シカゴ)
  • 【最寄りの駅・交差点】
    Wells and Franklin
  • Parking details
    コインパーキング
  • Public transit
    CTA Brown Line - Chicago Stop<br />Grand Pace Bus Route 65 <br />
  • 【その他】
    カクテル, バー・ラウンジ, ビール, ワイン, 個室, 本格的なバー, 深夜(22時以降)営業, 禁煙席

エクスペリエンス

  • Chef's Table

    一人当たり$150.00

    プリペイド

    複数の日付でご予約可能
    At Asador Bastian we are excited to offer our Chef's Table; a one of a kind experience. Our Chef's Table is located directly across from our kitchen where you will have a full view of our world class chefs at work creating the dishes that make our restaurant so unique. The Chef's Table is an experience created for 6 or 10 guests. A deposit of $150 per person is required for booking this private dining room. The deposit is applied to the final bill. If you are having issues booking the chefs table, please reach out to us via email at events@asadorbastian.com.
    写真(Chef's Table)
  • Thanksgiving at Asador Bastian

    一人当たり$165.00

    2024年11月28日のみ表示する
    Celebrate Thanksgiving at Asador Bastian with a curated feast from Chefs Doug Psaltis & Christian Eckmann. The Basque-inspired menu includes Txuleton from our renowned selection of beef as well as heritage turkey with black truffle. Sommelier recommendations will be available to enhance your experience. Parties of 8 or more contact events@asadorbastian.com THE MENU Harvest Plate Manchego Laminated Brioche Choice of: Apple Walnut Salad Red Crab Tartlet Roasted Foie Gras with Chestnut Veloute Choice of: Arroz Cremoso (white truffle supplement $23) Salt Roasted Carabineros Iberico Pork Cheek Choice of: Turbot Txuleton Black Truffle Heritage Turkey Sides: Grilled Cabbage Bone Marrow Potato Puree Stuffing Spiced Cranberry Gateau Basque
    写真(Thanksgiving at Asador Bastian)
  • A Very Basque Christmas

    一人当たり$175.00

    プリペイド

    2024年12月24日のみ表示する
    Celebrate the holiday at Asador Bastian with a festive prix-fixe menu from Chefs Doug Psaltis & Christian Eckmann. Wine pairing options will be available from our expert sommelier team. THE MENU PINXTOS Selection of luxury Basque bites SECOND COURSE (choice of) Wild Game Terrine, bitter greens Warm Tart of Arzua Ulloa, black truffles Blue Fin Tuna Crudo, black truffles THIRD COURSE (to share) Spider Crab Arroz Cremoso MAIN COURSE (choice of) Poached Pheasant, albufera sauce, white truffles, salsify Rossini of Beef, foie gras, 5J jamon, black truffle Galician Sole, golden caviar sauce DESSERTS (Choice of) Gingerbread Crunch gingerbread ganache, pecan crunch, orange A White Christmas white chocolate, pistachio, cranberries
    写真(A Very Basque Christmas)

ダイナー171人による評価

総合評価

評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです

4.7
4.7(最近の評価をもとに集計)
  • 4.8料理
  • 4.7サービス
  • 4.6雰囲気
  • 4.2コストパフォーマンス

騒音レベル普通

ダイナーが選ぶベストレストラン

  • シカゴ

    ステーキハウス

171​件の口コミ
  1. OpenTable ダイナー

    シカゴ・イリノイ州

    評価・口コミ (1)

    VIP
    5.0

    評価・口コミ (1)

    2024年11月19日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    This was an amazing experience through and through. The only exception is the tables are very close to each other, you can pretty much listen to everyone’s conversation. Unfortunately we were seated next to a table of loud business bros who would not stop yelling the whole time. Pretty much kills the lovely vibe.

    この情報は役に立ちましたか?

  2. Christi

    ダラス・フォートワース

    評価・口コミ (41)

    VIP
    5.0

    評価・口コミ (41)

    2024年11月19日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Good food and great atmosphere. Great bartender. Will come back.

    この情報は役に立ちましたか?

  3. OpenTable ダイナー

    シカゴ・イリノイ州

    評価・口コミ (3)

    5.0

    評価・口コミ (3)

    2024年11月18日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    What a gem! Asador Bastian totally knocked it out of the park. Our server, Yousef ( potentially spelling his name wrong), was fantastic - super friendly and really knew his stuff. His recommendations were perfect for our dinner. We started with their Tortilla Española, which was a great way to kick things off - light but packed with flavor. The arroz cremoso that came next was incredible - the flavors were spot on. But the real showstopper was the Akaushi beef, cooked exactly how we wanted it, paired with these amazing bone marrow potato purée that I'm still thinking about. We wrapped up with a delicious cheesecake that hit all the right notes. The whole experience, from walking in to walking out, was just perfect. Can't wait to come back and try more dishes! If you're thinking about going - just do it. You won't regret it!

    この情報は役に立ちましたか?

  4. Maneesh

    トロント・オンタリオ

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2024年11月18日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    This was the best steakhouse I have ever been too. Food and service were truly outstanding.

    この情報は役に立ちましたか?

  5. Jay

    シカゴ・イリノイ州

    評価・口コミ (7)

    5.0

    評価・口コミ (7)

    2024年11月17日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Loved it. It’s quite expensive so couldn’t really go there often

    この情報は役に立ちましたか?

  6. Christian

    フェニックス・アリゾナ州

    評価・口コミ (12)

    5.0

    評価・口コミ (12)

    2024年11月16日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    We had a phenomenal experience. The food, service, and ambiance is excellent. Great selection of fresh seafood and some of the best beef in the world. Highly recommend the Kagoshima wagyu, you can only get it in two places in the US. No matter what you choose, you won’t be disappointed. We will come back every time we visit Chicago.

    この情報は役に立ちましたか?

  7. Sam

    シカゴ・イリノイ州

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2024年11月13日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Our server was super kind and personable. The environment was super elegant but the service was very friendly which was nice. The service team was super professional and had a lot of finesse. The food was incredible. All salads were extremely fresh and balanced with acidity. The highlight bite was the tallow potato with the aioli. Steak was not too seasoned and had nice finishing salt. The piquillo peppers were exceptional. Desserts were great as well. For anyone wanting to go to a fine dining restaurant focussing on ingredients, time and place, as well as incredible craft, this place is for you. Will definitely be going back.

    この情報は役に立ちましたか?

  8. Trevor

    ロンドン

    評価・口コミ (2)

    VIP
    5.0

    評価・口コミ (2)

    2024年11月12日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    I tell everyone abiut this place. Stop reading this and book a reservation

    この情報は役に立ちましたか?

  9. Jeff

    シカゴ・イリノイ州

    評価・口コミ (2)

    5.0

    評価・口コミ (2)

    2024年11月8日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    This was an amazing dining experience! Everything, the service, the drinks, the steak and the bone marrow potatoes were amazing. Loved the Basque cheesecake that is house made, and the swan dessert with coffee. The Wagyu steak was so good. I ate what was left right off the bone.

    この情報は役に立ちましたか?

  10. john

    シカゴ・イリノイ州

    評価・口コミ (10)

    5.0

    評価・口コミ (10)

    2024年11月7日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Thomas the som is absolutely fantastic . Perfect introduction to the wonderful world of Spanish wines! He is approachable, knowledgeable and geniuine !

    この情報は役に立ちましたか?

よくある質問

OpenTableを利用するダイナー171名がAsador Bastianを4.7つ星評価しています。

はい。OpenTable で日時と人数を指定して空席を検索し、ご予約を入れてください。

レストランの予約

2名
19:00
本日21回予約が入りました。
エクスペリエンスをご利用いただけます。
Asador BastianのGoogle マップ

60654-3911 IL Chicago, 214 W Erie St,

ダイニングエリア

追加情報

  • 【最寄りの駅・交差点】
    Wells and Franklin
  • エリア
    リバー・ノース(シカゴ)
  • 【営業時間】
    16:00~00:00
  • 予算
    50 USドル~
  • 料理ジャンル
    ステーキハウス, スペイン料理, バスク料理
  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル
  • Dress code
    ビジネスカジュアル
  • Parking details
    コインパーキング
  • Public transit
    CTA Brown Line - Chicago StopGrand Pace Bus Route 65
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • 【その他】
    カクテル, バー・ラウンジ, ビール, ワイン, 個室, 本格的なバー, 深夜(22時以降)営業, 禁煙席
  • 【ホームページ】
  • 電話番号
    (312) 800-8935
  • パーティー・貸切
    For parties of 10 or more, or assistance with our Chef's Table experience please email events@asadorbastian.com. We are thrilled to host your milestones, celebrations and corporate events!
  • パーティー・貸切のお問い合わせ
    Jocelyne Nunez: (312) 800-8935
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ