The Dining Room at Castle Hill Innは、1875年に建てられた歴史ある邸宅を利用したレストランで、1世紀以上にわたって記憶に残る風景を作り出してきました。フォーブスの4つ星を獲得したレストランで、シェフLou Rossiとそのチームの技によるコースメニューを楽しめます。ニューイングランドで唯一無二のロケーションにあり、景色の素晴らしさだけでなく、アクィドネック島周辺からのシーフード、季節の食材、職人による手作りのチーズなど地域の恵みも味わえます。ニューイングランドの郷愁と伝統に、新しい体験を加えるような料理の提供を目指しています。800種類以上のワインリストは、10年連続でワインスペクテイター誌の「ベスト・オブ・アワード・オブ・エクセレンス」を受賞しています。ともに素晴らしい思い出と伝統を作れるよう、お客様をお待ちしています。
Our chef's tasting menu is a 2.5-hour experience showcasing simple and elegant ingredient-driven food, classically derived yet infused with modern techniques and twists.
Our Tasting menu is $165 per person. We ask that you provide a credit card at the time of booking to secure a reservation. If you fail to cancel at least 48 hours in advance or fail to show reservation time, the credit card on file will be assessed a $50 per person cancelation fee.