Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シアトル・イースタンワシントン
  4. シアトル
  5. グリーンウッド
Bar Sur Mer WA Seattle

Bar Sur Mer

4.5
4.5
評価・口コミ(83)
31~50 USドル
タパス・小皿料理

レストランの予約

2名
19:00
本日13回予約が入りました。
  • ユニークなカクテルが評判
  • 地元で評判
  • 特別な食事に最適
BarSurMer is a seafood focused lounge with influences mainly from the Basque region, best known for Tapas, Vermouths, Gin Tônicas, Sherries, & Porron wine service.
This small intimate gem located in the Greenwood neighborhood features small plates from a wood-fired oven, and house-crafted cocktails. BarSurMer is the third Restaurant for award winning chef Eric Donnelly, founder of RockCreek Seafood & Spirits and FlintCreek Cattle Company. Come join us monthly for the Sunday Drive where our resident DJ spins an all vinyl set.

ダイニングエリア

追加情報

  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル
  • 予算
    31~50 USドル
  • 料理ジャンル
    タパス・小皿料理
  • 【営業時間】
    水・木・日 17:00~22:00 金・土 17:00~22:15 クローズ月・火
  • 電話番号
    (206) 457-4930
  • 【ホームページ】
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    スマートカジュアル
  • 【シェフ・料理長】
    Eric Donnelly
  • エリア
    グリーンウッド
  • Parking details
    コインパーキング
  • 【その他】
    カクテル, バー・ラウンジ, バリアフリー, ビール, ワイン, 持ち込み料金必要, 本格的なバー, 深夜(22時以降)営業, 男女共用お手洗い, 禁煙席

ダイナー83人による評価

総合評価

評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです

4.5
4.5(最近の評価をもとに集計)
  • 4.5料理
  • 4.5サービス
  • 4.6雰囲気
  • 4.2コストパフォーマンス

騒音レベル普通

83​件の口コミ
  1. Eric

    ロサンゼルス

    評価・口コミ (4)

    1.0

    評価・口コミ (4)

    2024年11月15日にご来店

    1. 総合評価 1
    2. 料理 5
    3. サービス 1
    4. 雰囲気 5
    The food was outstanding. Service; not so much on this night.

    この情報は役に立ちましたか?

  2. Ryan

    シアトル・イースタンワシントン

    評価・口コミ (7)

    VIP
    5.0

    評価・口コミ (7)

    2024年11月1日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    A great space with creative small plates & cocktails. Will definitely be back.

    この情報は役に立ちましたか?

  3. Brandon

    シアトル・イースタンワシントン

    評価・口コミ (2)

    5.0

    評価・口コミ (2)

    2024年10月13日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 4
    4. 雰囲気 5
    What a beautiful and amazing atmosphere definitely wanna come back and sit at the bar and have cheesecake and drinks :) 10/10 for me and my friend

    この情報は役に立ちましたか?

  4. Neil

    ロンドン

    評価・口コミ (10)

    4.0

    評価・口コミ (10)

    2024年10月3日にご来店

    1. 総合評価 4
    2. 料理 4
    3. サービス 4
    4. 雰囲気 3
    Great food in nice bar. Tables a little too crowded IMO

    この情報は役に立ちましたか?

  5. David

    サンフランシスコ・ベイ周辺

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2024年10月3日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Everyone at Bar Sur Mer was wonderful. Had great tapas with old friends. And as a bonus Tommy saw my wife. He is my wife's best friends son-in-law and he was working the floor. Making sure we were happy.

    この情報は役に立ちましたか?

  6. OpenTable ダイナー

    メキシコシティ

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2024年9月29日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Marinated olives & boquerones - nice olives, it's good to see a PNW restaurant that's not afraid of high quality anchovies as a garnish. Yum. Jamon serrano, sea salt potato chips, pimenton cold pressed olive oil - Serrano is a lesser cousin to the real deal Jamon Iberico, and usually is nothing to write home about. With the chips and oil this is actually a tasty little salty appetizer. Solid. Wood fired kobocha squash, blue cheese butter, toasted baguette - This was fine, kind of a vegetarian option on an otherwise carnivorous menu. KOKOTXAS en persillade, pastis, lemon, olive oil, garlic, sea salt, parsley - HOLY COW, this is unbelievable. You can't really buy Kokotxas in the USA. These are little fig sized muscles that come in pairs and are found on the bottom of a cod's mouth. Like cod or halibut cheeks, these are probably the best part of the fish… firm, buttery, flavorful. Almost more like a scallop than a cod. I bet most of the cod catch in the USA loses the head during processing at sea, or else goes into the bin at the fish monger's. The sauce dipping after the cod is gone is amazing as well. Get this whenever it's on the menu. Amazeballs! San Juan Island Lamb Crepinette, Almond Romesco, Braised Leek, piparra, Sea Salt - kind of a donor-like lamb sausage meatball. Spices (not spicy), flavorful, rich. Delish. Charred mediterranean octopus, ensalada russa, sherry pimenton vinaigrette, herb salad - they call this Mediterranean, but it's more like NW Spain's Pulpo a la Gallega, with paprika and potatoes. Which is fine, whatever. What really matters here is that the octopus is incredibly tender and tasty. So many restaurants will serve tough octopus. Not here. Get this! macrina baguette, whipped confit garlic and chive butter - a nice baguette. Plus thoughtful and tasty NA cocktails. Also… this is in divey GREENWOOD. Not what you'd think of as the home of brilliant dining, but it's my home so I am very glad BSM are here with us!

    この情報は役に立ちましたか?

  7. Jean-Philippe

    シアトル・イースタンワシントン

    評価・口コミ (8)

    4.0

    評価・口コミ (8)

    2024年9月1日にご来店

    1. 総合評価 4
    2. 料理 4
    3. サービス 4
    4. 雰囲気 4
    Very good experience overall. Nice tapas style meals in a cool industrial/lofty atmosphere with high tables and chairs and efficient service.

    この情報は役に立ちましたか?

  8. Thia

    シアトル・イースタンワシントン

    評価・口コミ (3)

    3.0

    評価・口コミ (3)

    2024年8月11日にご来店

    1. 総合評価 3
    2. 料理 3
    3. サービス 4
    4. 雰囲気 5
    Took my mother out for dinner and we shared the beef tartare, sardines, and octopus. My mom got the Chardonnay and I, a gin & tonic cocktail. Bill totaled $116 with tax & tips. Overall experience was nice. Decor & ambiance was pleasant. Service was excellent. I would say value for money was lower than expected.

    この情報は役に立ちましたか?

  9. Heidi

    シアトル・イースタンワシントン

    評価・口コミ (26)

    5.0

    評価・口コミ (26)

    2024年8月4日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    The food is great, and the cocktails are creative and delicious. We love the waiter there. He is always friendly and takes good care of us.

    この情報は役に立ちましたか?

  10. AnneR

    シアトル・イースタンワシントン

    評価・口コミ (11)

    VIP
    5.0

    評価・口コミ (11)

    2024年7月21日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    We loved it! Wonderful experience, fabulous food and service. Lucky to have such a great neighborhood gem.

    この情報は役に立ちましたか?

よくある質問

OpenTableを利用するダイナー83名がBar Sur Merを4.5つ星評価しています。

はい。OpenTable で日時と人数を指定して空席を検索し、ご予約を入れてください。

レストランの予約

2名
19:00
本日13回予約が入りました。
Bar Sur MerのGoogle マップ

98103 WA Seattle, 219 N 85th St,

ダイニングエリア

追加情報

  • エリア
    グリーンウッド
  • 【営業時間】
    水・木・日 17:00~22:00 金・土 17:00~22:15 クローズ月・火
  • 予算
    31~50 USドル
  • 料理ジャンル
    タパス・小皿料理
  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル
  • Dress code
    スマートカジュアル
  • Parking details
    コインパーキング
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • 【シェフ・料理長】
    Eric Donnelly
  • 【その他】
    カクテル, バー・ラウンジ, バリアフリー, ビール, ワイン, 持ち込み料金必要, 本格的なバー, 深夜(22時以降)営業, 男女共用お手洗い, 禁煙席
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ