評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
4.8
- 4.8料理
- 4.8サービス
- 4.8雰囲気
- 4.4コストパフォーマンス
騒音レベル • 普通
料理長:Javier Bardauil
OpenTable 編集部より: Detroit’s first Argentine restaurant, BARDA roared into Motor City in 2021. The steakhouse’s open kitchen is a showcase for Buenos Aires native and chef Javier Bardauil’s exciting live fire cooking, which earned the restaurant a James Beard nod for Best New Restaurant in 2022. Settle into one of the intimate booths in the sleek, dark blue space for a South American feast starring fresh ceviche, flame-kissed steaks, and inventive cocktails.
イベントにお使いください
評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
騒音レベル • 普通
デトロイト・イースタンミシガン州
注目のお店
デトロイト・イースタンミシガン州
ステーキハウス
デトロイト
注目のお店
デトロイト
ステーキハウス
OpenTable ダイナー
Detroit評価・口コミ (5)
2日前にご来店
この情報は役に立ちましたか?
DaveP
シカゴ・イリノイ州評価・口コミ (6)
2日前にご来店
この情報は役に立ちましたか?
OpenTable ダイナー
サンフランシスコ・ベイ周辺評価・口コミ (1)
3日前にご来店