評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
- 4.9料理
- 4.9サービス
- 4.9雰囲気
- 4.7コストパフォーマンス
騒音レベル • 普通
料理長:Josh Habiger
OpenTable 編集部より: Part cocktail bar, part fine-dining restaurant, Bastion is where you go for ever-evolving New American tasting menus from James Beard-nominated chef Josh Habiger. Settle into the intimate, 24-seat space to feast on playsful dishes starring oysters, caviar, and potato mochi topped with shaved bonito. Add in top-notch cocktails, and it’s easy to see why Eater Nashville named it 2023’s Restaurant of the Year.
評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
騒音レベル • 普通
ナッシュビル
総合ベスト
ナッシュビル
お料理がおいしいお店
ナッシュビル
ベストサービス
ナッシュビル
雰囲気がいいお店
ナッシュビル
斬新
ナッシュビル
高級ワインが評判
ナッシュビル
アメリカ料理(コンテンポラリー)
ナッシュビル
総合ベスト
ナッシュビル
お料理がおいしいお店
ナッシュビル
ベストサービス
ナッシュビル
雰囲気がいいお店
ナッシュビル
斬新
ナッシュビル
高級ワインが評判
ナッシュビル
アメリカ料理(コンテンポラリー)
Derek
アシュビル・欧米のノースカロライナ州
評価・口コミ (1)
評価・口コミ (1)
1日前にご来店
この情報は役に立ちましたか?
emily
インディアナ州
評価・口コミ (2)
評価・口コミ (2)
2日前にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Aaron
ナッシュビル
評価・口コミ (5)
評価・口コミ (5)
2024年11月16日にご来店