評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
- 4.9料理
- 4.9サービス
- 4.9雰囲気
- 4.7コストパフォーマンス
騒音レベル • 普通
料理長:Josh Habiger
OpenTable 編集部より: Part cocktail bar, part fine-dining restaurant, Bastion is where you go for ever-evolving New American tasting menus from James Beard-nominated chef Josh Habiger. Settle into the intimate, 24-seat space to feast on playful dishes starring oysters, caviar, and potato mochi topped with shaved bonito. Add in top-notch cocktails, and it’s easy to see why Eater Nashville named it 2023’s Restaurant of the Year.
一人当たり$25.00
プリペイド
Bastionで食事をしたお客様による評価・口コミです(最近の評価に基づく)。
評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
騒音レベル • 普通
ナッシュビル
総合ベスト
ナッシュビル
お料理がおいしいお店
ナッシュビル
ベストサービス
ナッシュビル
雰囲気がいいお店
ナッシュビル
コスパベスト
ナッシュビル
斬新
ナッシュビル
高級ワインが評判
ナッシュビル
特別な食事に最適
ナッシュビル
アメリカ料理(コンテンポラリー)
ナッシュビル
総合ベスト
ナッシュビル
お料理がおいしいお店
ナッシュビル
ベストサービス
ナッシュビル
雰囲気がいいお店
ナッシュビル
コスパベスト
ナッシュビル
斬新
ナッシュビル
高級ワインが評判
ナッシュビル
特別な食事に最適
ナッシュビル
アメリカ料理(コンテンポラリー)
OpenTable ダイナー
フェニックス・アリゾナ州評価・口コミ (4)
本日ご来店