Bear & Crown
4.2
評価・口コミ(7)
~30 USドル
イギリス料理(コンテンポラリー)
レストランの予約
2名
2025年1月12日
22:30
エクスペリエンスをご利用いただけます。
- ブランチが評判
- ビジネス・接待に最適
- 魅力的
ダイニングエリア
追加情報
- 【ダイニングスタイル】カジュアル
- 予算~30 USドル
- 料理ジャンルイギリス料理(コンテンポラリー), アメリカ料理, パブ
- 【営業時間】月~木 12:00~21:00 金・土 11:00~22:00 日 11:00~21:00 バー 月~木 12:00~22:00 金・土 11:00~23:00 日 11:00~22:00
- 電話番号(916) 497-9115
- 【ホームページ】
- 【ご利用可能カード】AMEX, Discover, Mastercard, Visa
- Dress codeカジュアル
- 【シェフ・料理長】Chef Hascher
- 【ケータリング】Catering and drink packages are available - visit bearandcrown.com/group-events to learn more!
- パーティー・貸切Visit bearandcrown.com/group-events to book your next event here! We offer the perfect space for your next Birthday, corporate happy hour, reception, holiday party, and more!
- エリアサクラメント
- 【最寄りの駅・交差点】We are located on 2nd Street between J and K streets in Old Sacramento.
- Parking detailsコインパーキング
- 【その他】ウィークエンドブランチ, カウンター席, カクテル, カフェ併設, テイクアウト, テラス席, バー・ラウンジ, ハッピーアワー, バリアフリー, バンケット(宴会場), ハイティー, ビール, ワイン, 個 室, 屋内暖炉, 屋外ファイヤーピット, 持ち込み料金必要, 本格的なバー, 犬同伴可, 禁煙席
エクスペリエンス
Happy Hour!
複数の日付でご予約可能Stop by between 3-6pm on weekdays for our special happy hour food menu featuring deep fried banger bites, salt and vinegar chips, and our version of sloppy joes, the messy jesses.Dine Downtown 2025
2025年1月10日〜2025年1月19日Sacramento's Dine Downtown returns January 10-19th! Reserve your spot for our special $45. First Course: Neeps & Tatties fritters- delicious crispy potato, turnip, and bacon fritters served with curry cream Second Course: Your choice of our Scottish cod corn chowder, or our signature beef & guiness stew. Third Course: Hangar steak with a garlic herb butter, served with fries or Cast-Iron seared filet of salmon served atop dill rice, scotch cream sauce, and fried capers Learn more about dine downtown at hwww.downtownsac.org/downtown-sac-experiences/dine-downtown.Sunday Roast
複数の日付でご予約可能Join us for our famous weekly Sunday Roast, featuring a rotating menu of delicious and filling roast dishes. First week of the month: Prime rib with yorkshire pudding, red jacket potatoes, roasted carrots, and a red wine au-just Second week of the month: Caribbean chicken featuring two jerk chicken legs, yam mash, bacon-braised spring greens, and mango chutney. Third Sunday of the month: Pork loin featuring brined & grilled boneless pork chop with apple & onion relish, garlic mashed potatoes, and a mini toad-in-the-hole. Fourth Sunday of the month: Ground brisket meatloaf with mushroom gravy, brussel sprout slaw with bacon, and herb-roasted garlic marble potatoes
ダイナー7人による評価
総合評価
評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
4.2
- 4.2料理
- 4.2サービス
- 4.2雰囲気
- 4.2コストパフォーマンス
騒音レベル • 普通
7件の口コミ
- M
MJ
サクラメント・サクラメント・バレー
評価・口コミ (2)
4.0評価・口コミ (2)
1日前にご来店
- 総合評価 4
- 料理 5
- サービス 5
- 雰囲気 4
この情報は役に立ちましたか?
- OT
OpenTable ダイナー
バハ・カリフォルニア・スル州
評価・口コミ (1)
1.0評価・口コミ (1)
1日前にご来店
- 総合評価 1
- 料理 1
- サービス 2
- 雰囲気 2
この情報は役に立ちましたか?
- C
Carlos
サクラメント・サクラメント・バレー
評価・口コミ (8)
3.0評価・口コミ (8)
2024年12月29日にご来店
- 総合評価 3
- 料理 3
- サービス 3
- 雰囲気 3
この情報は役に立ちましたか?
- CD
CurtD
サンフランシスコ・ベイ周辺
評価・口コミ (4)
5.0