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- 4.8料理
- 5サービス
- 4.8雰囲気
- 4.3コストパフォーマンス
騒音レベル • 普通
日 | 月 | 火 | 水 | 木 | 金 | 土 |
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料理長:Brian Kim
OpenTable 編集部より: James Beard semifinalist chef Brian Kim has a star hidden inside a star. His MICHELIN-Starred modern Korean restaurant Oiji Mi hides an omakase-style counter in the back, bōm, which has its own MICHELIN Star. Here, 18 seats pull up to a bold black-and-white marble slab for a Korean steakhouse experience featuring custom grills. About a dozen or more courses include Wagyu, king crab, fatty tuna, and other luxuries rounded out with refined versions of the requisite banchan and soup.
一人当たり$275.00
プリペイド
一人当たり$275.00
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bōmで食事をしたお客様による評価・口コミです(最近の評価に基づく)。
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騒音レベル • 普通
OpenTable ダイナー
ニューヨーク評価・口コミ (5)
6日前にご来店
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Terry
ニューヨーク評価・口コミ (2)
2025年3月7日にご来店
1人がこの情報が役に立ったと言っています
OpenTableを利用するダイナー2名がbōmを4.8つ星評価しています。
はい。OpenTable で日時と人数を指定して空席を検索し、ご予約を入れてください。
10011-4332 NY New York, 17 W 19th St,