Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. アンカレッジ
  4. フェアバンクス
  5. フェアバンクス
Borealis Bistro - UAF CTC Culinary Program AK Fairbanks

Borealis Bistro - UAF CTC Culinary Program

4.3
4.3
評価・口コミ(33)
~30 USドル
ビストロ
  • 斬新
  • 子連れOK
  • グループ・宴会に最適
Borealis Bistro is a student run dining experience. By incorporating menu planning, plate presentation, food preparation, hosting, table service, time budgeting and management, students are given real-world restaurant experience. Located in the James T. Hutchison High School, operated by the UAF Community and Technical College's Culinary Arts & Hospitality Program, Borealis Bistro operates seasonally on Thursdays. Borealis Bistro has a Prixe Fixe Menu, for $15, that includes a choice of soup or salad, entree and a beverage. Appetizers and deserts are available for an additional fee.

Reservations are required and may be booked Friday thru Wednesday, with a text to follow. Borealis Bistro reservations may be made two weeks in advance.

OpenTable ではご利用いただけません

申し訳ありませんが、当店は OpenTable ネットワークに加盟していません。空席状況を確認するには、レストランに直接お問い合わせください。

この店舗の運営者様・オーナー様ですか?
自分のお店として登録する。

デリバリーとテイクアウトのご注文

あなたの食の世界を広げるアプリ

OpenTable アプリなら条件が似ているレストランをたくさん見つけることができます。

QRコードをスキャンしてアプリを入手したら、条件が似ているレストランをたくさん見つけることができます。

アプリを開く

追加情報

  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル
  • 予算
    ~30 USドル
  • 料理ジャンル
    ビストロ, アメリカ料理, 家庭料理
  • 【営業時間】
    ⦅ランチ⦆ 金 12:00~13:00 【定休日】月~木・土・日
  • 電話番号
    (907) 455-2902
  • 【ホームページ】
  • 【ご利用可能カード】
    Mastercard, Visa
  • Dress code
    カジュアル
  • 【シェフ・料理長】
    Sean Walklin
  • パーティー・貸切のお問い合わせ
    Kristi Gaikowski: (907) 455-2902
  • エリア
    フェアバンクス
  • 【最寄りの駅・交差点】
    University and Geist
  • Parking details
    公共パーキング
  • Public transit
    Directly across the street.
  • 【その他】
    カフェ併設, テイクアウト, バリアフリー, 禁煙席

ダイナー33人による評価

総合評価

4.3
4.3(全期間の評価をもとに集計)
  • 4.2料理
  • 4サービス
  • 3.6雰囲気
  • 4.3コストパフォーマンス

騒音レベル普通

33​件の口コミ
  1. LauraL

    サンフランシスコ・ベイ周辺

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2020年3月6日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 4
    4. 雰囲気 4
    Great food, different each week. Love supporting the students.

    この情報は役に立ちましたか?

  2. FredB

    Atlantic City

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2020年2月7日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    People need to remember that these people Working at the Bistro are students and learning new skills. They will make mistakes. Be patient with them.

    この情報は役に立ちましたか?

  3. AliceW

    アンカレッジ

    評価・口コミ (5)

    4.0

    評価・口コミ (5)

    2019年4月11日にご来店

    1. 総合評価 4
    2. 料理 4
    3. サービス 4
    4. 雰囲気 4
    Always an adventure in eating. Glad to participate knowing it is a learning experience for students. Helpful feedback--Server Jessica is gaining confidence in her skills. She should know that it is okay to fake the confidence until she truely is confident. People do it all the time! The courses arrived at an uneven pace to our table. The result was that my main course arrived before I was done with my appetizer, soup and salad. The dumplings were cool before I ate them. Still tasty, but would have been better warm. Disappointed to have missed out on apple strudel, but that is the hazard of the later reservations. I don't have any idea how restaurants plan on how much food to have prepared so I won't second guess it. Just a comment because eating apple strudel would have reminded me of my Hungarian grandmother, who made the BEST apple strudel of my childhood.

    1​人がこの情報が役に立ったと言っています

  4. SusanM

    アンカレッジ

    評価・口コミ (2)

    3.0

    評価・口コミ (2)

    2019年4月11日にご来店

    1. 総合評価 3
    2. 料理 4
    3. サービス 3
    4. 雰囲気 4
    We waited over 20 minutes before our server even came to the table. Someone else brought us water. Suggest to the servers that even if they can't take the order in a reasonable amount of time, to AT LEAST acknowledge the table and that the order will be taken as soon as possible.

    この情報は役に立ちましたか?

  5. DevinD

    ニューオーリンズ・ルイジアナ州

    評価・口コミ (3)

    3.0

    評価・口コミ (3)

    2019年4月11日にご来店

    1. 総合評価 3
    2. 料理 2
    3. サービス 1
    4. 雰囲気 1
    This was the worst one yet 😢 we love going to these this was not worth our money. Food was not that good and small amount also waited 45 mins to get our lunch we understand it’s a student learning environment but being the end of the season you would think it would of improved not gotten worst. Also please get more then one check out computers.

    この情報は役に立ちましたか?

  6. AliceW

    アンカレッジ

    評価・口コミ (5)

    4.0

    評価・口コミ (5)

    2019年3月21日にご来店

    1. 総合評価 4
    2. 料理 3
    3. サービス 4
    4. 雰囲気 2
    Ambiance was marred by table location near to kitchen door where kitchen/service staff were in and out of frequently. It was startling to have several ice sculptures (beautiful as they were) topple and break during dining. From the reaction of proximate diners, it seemed to be a safety concern. Chowder tasted a bit fishy. Carrots and potatoes of boiled dinner were flavorful and cooked to perfection. But I could have done without the broth in the bowl. Boiled dinner is not a soup, at least not in the New England I grew up in. The food is cooked in water, but served on a dry plate. More appetizing to my palate. The ice cream was creamy and hard at the same time and delicious!

    この情報は役に立ちましたか?

  7. KentK

    ポートランド・オレゴン

    評価・口コミ (1)

    2.0

    評価・口コミ (1)

    2019年3月21日にご来店

    1. 総合評価 2
    2. 料理 1
    3. サービス 2
    4. 雰囲気 1
    The host at the front door was friendly. The server was friendly but the service was slow (I would not recommend the 12:30 seating as things were backed up). The appetizer shrimp on roll was not very tasty as the roll seemed as if it came from an inexpensive local grocery. The soup was actually quite tasty but barely warm. The salad appeared to come out of a bag from Costco. The pot pie also tasted like it came prefab from the grocery frozen items. The fish and chips was mediocre and not hot. We enjoy the students (and their diverse age and skill sets). This was our third lunch this year and, although our first disappointment, we will return.

    この情報は役に立ちましたか?

  8. KatieS

    アンカレッジ

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2019年3月21日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 4
    4. 雰囲気 4
    Yesterday's menu choices were excellent. The deep fried halibut was the best deep fried halibut I have ever tasted. The coating was amazing and the fact that it was not greasy made it marvelous. I tip my hat to the chef who instructed the students and cooked the fish. This program, through the University of Alaska-CTC, the Bistro and the faculty-staff are a win-win for the city of Fairbanks.

    この情報は役に立ちましたか?

  9. CarolH

    アンカレッジ

    評価・口コミ (3)

    3.0

    評価・口コミ (3)

    2019年3月7日にご来店

    1. 総合評価 3
    2. 料理 3
    3. サービス 3
    4. 雰囲気 4
    Realizing that this is a learning environment for students, the overall meal product depends on whoever selects the menu and recipes. The American southern meal was only part southern and also part Cajun. Quality-wise, servers need to learn that it’s acceptable for them to not take a dish to the table. One of us ordered the pecan pie. It was over cooked to the point that the lone pecan on the top was black with most of the rest of the top burned as well. Service was sporadic as the table next to us, seated after us, was served well before us on everything from water through dessert. My husband said the hot chicken was very good and moist as well. My blackened halibut was very good and our other dining companion said the pulled pork was also good. Kudos to the chefs on the proteins!

    この情報は役に立ちましたか?

  10. AliceW

    アンカレッジ

    評価・口コミ (5)

    4.0

    評価・口コミ (5)

    2019年3月7日にご来店

    1. 総合評価 4
    2. 料理 4
    3. サービス 4
    4. 雰囲気 4
    Enjoy the variety of choices the menu offers. Enjoy the socializing with familiar faces in the dining room. Enjoy seeing the students gain confidence in their abilities during the semester.

    この情報は役に立ちましたか?

よくある質問

Borealis Bistro - UAF CTC Culinary Programではテイクアウトのご利用も可能です。次の番号まで直接店舗にご注文ください。 (907) 455-2902

OpenTableを利用するダイナー33名がBorealis Bistro - UAF CTC Culinary Programを4.3つ星評価しています。

はい。OpenTable で日時と人数を指定して空席を検索し、ご予約を入れてください。

OpenTable ではご利用いただけません

申し訳ありませんが、当店は OpenTable ネットワークに加盟していません。空席状況を確認するには、レストランに直接お問い合わせください。

この店舗の運営者様・オーナー様ですか?
自分のお店として登録する。

デリバリーとテイクアウトのご注文

Borealis Bistro - UAF CTC Culinary ProgramのGoogle マップ

99709 AK Fairbanks, 3770 Geist Rd,

追加情報

  • 【最寄りの駅・交差点】
    University and Geist
  • エリア
    フェアバンクス
  • 【営業時間】
    ⦅ランチ⦆ 金 12:00~13:00 【定休日】月~木・土・日
  • 予算
    ~30 USドル
  • 料理ジャンル
    ビストロ, アメリカ料理, 家庭料理
  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル
  • Dress code
    カジュアル
  • Parking details
    公共パーキング
  • Public transit
    Directly across the street.
  • 【ご利用可能カード】
    Mastercard, Visa
  • 【シェフ・料理長】
    Sean Walklin
  • 【その他】
    カフェ併設, テイクアウト, バリアフリー, 禁煙席
  • 【ホームページ】
  • 電話番号
    (907) 455-2902
  • パーティー・貸切のお問い合わせ
    Kristi Gaikowski: (907) 455-2902
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ