Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. カナダ
  3. バンクーバー、ブリティッシュ・コロンビア州
  4. バンクーバー
  5. コール・ハーバー
Botanist Garden - Botanist BC Vancouver
名店

Botanist

31~50 カナダ・ドル
ファーム・トゥ・テーブル

レストランの予約

2名
19:00
本日36回予約が入りました。
エクスペリエンスをご利用いただけます。
  • 特別な食事に最適
  • 高級
  • 斬新
お祝いに集まる活気ある場所として、またはカップルの2人だけの親密なダイニングの場としてもORUは理想的で、太平洋岸北西部料理や環太平洋地域の風味の料理を楽しめます。大理石とステンレススチールを用いたオープンコンセプトのキッチンは、革新的で才能豊かなシェフが素晴らしい料理をつくるステージとなっています。ダイナミックで情熱的なORUのスタッフが料理の旅にご案内します。地元料理を環太平洋地域風にアレンジした様々な料理を、シンプルかつ巧みに調理して提供しています。到着の際は、新しく改装されたSky Bar – Coal Harbour’s Living Roomで歓迎いたします。ここで食前のカクテルで夜をスタートさせることができます。またここに留まって、くつろぎながら、下のロビーラウンジからの活気あるサウンドを楽しむこともできます。

名店とされる理由

  • 受賞アイコン

    MICHELIN Plate

    2022

OpenTable 編集部より: At the Fairmont Pacific Rim's sleek flagship restaurant, chef Hector Laguna dazzles with a creative menu that’s all about local ingredients. Standouts like black pepper salmon with smoked buttermilk deliver dialed-in flavours that have earned the restaurant honours from World's 50 Best and Michelin. Cocktails match with cutting-edge mixology techniques and theatrical presentations.


注目のスタッフ

追加情報

  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル エレガント
  • 予算
    31~50 カナダ・ドル
  • 料理ジャンル
    ファーム・トゥ・テーブル, カナダ料理(コンテンポラリー)
  • 【営業時間】
    月~金 11:30~13:30 火~土 17:30~22:00 土・日 11:30~14:00
  • 電話番号
    (604) 695-5500
  • 【ホームページ】
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Mastercard, Visa
  • Dress code
    スマートカジュアル
  • パーティー・貸切
    Our private dining room sets the ultimate backdrop for an intimate dinner for up to 14 guests.
  • 受賞歴あり
    1. MICHELIN Plate 2022
  • エリア
    コール・ハーバー
  • 【最寄りの駅・交差点】
    Burrard Street
  • Parking details
    駐車場なし
  • Public transit
    From Waterfront Station, walk west along Cordova Street. Once you reach Burrard Street, you will see Fairmont Pacific Rim hotel. Botanist is located on the second floor.<br /><br />From Burrard Station, walk north along Burrard Street. Once you reach Cordova Street, you will see Fairmont Pacific Rim hotel. Botanist is located on the second floor.
  • 【その他】
    ウィークエンドブランチ, カウンター席, カクテル, グルテンフリーのメニュー, バー・ラウンジ, バリアフリー, ビール, ワイン, 個室, 持ち込み料金必要, 本格的なバー, 眺望, 禁煙席, 肉・魚・卵・乳製品 NG

エクスペリエンス

  • Christmas Eve at Botanist

    一人当たりCA$194.00

    プリペイド

    2024年12月24日のみ表示する
    Celebrate the magic of Christmas Eve at Botanist with our special “We’ll Take It From Here” tasting menu crafted by Executive Chef Hector Laguna. Indulge in seasonal dishes like Crispy Red Snapper, Grilled Octopus and Northern Divine Caviar. End the evening on a sweet note with Executive Pastry Chef Kate Siegel’s decadent Chestnut Cake. A festive evening of culinary delights awaits.
    写真(Christmas Eve at Botanist)
  • Christmas Dinner at Botanist

    一人当たりCA$194.00

    プリペイド

    2024年12月25日のみ表示する
    Celebrate the magic of Christmas Day at Botanist with our special “We’ll Take It From Here” tasting menu crafted by Executive Chef Hector Laguna. Indulge in seasonal dishes like Crispy Red Snapper, Grilled Octopus and Northern Divine Caviar. End the evening on a sweet note with Executive Pastry Chef Kate Siegel’s decadent Chestnut Cake. A festive evening of culinary delights awaits.
    写真(Christmas Dinner at Botanist)
  • Celebrating Seasonality at Botanist

    一人当たりCA$97.00

    2024年11月6日〜2024年11月27日
    For a limited-time, Botanist will offer a 4-course plant-forward tasting menu. Introducing the “Celebrating Seasonality” concept at Botanist; the menu features vegetable-centered cuisine rooted from the soil of the northwest. Rich in nutritional value and prepared with contemporary, intricate techniques by Executive Chef Hector Laguna, diners can expect a treat for the senses. Rooted in Botanist’s philosophy, where the bounty of produce is at the heart of every dish, each ingredient is handled with care and prepared to extract and showcase its unique flavour. Delicate, vibrant dishes such as beetroot and squash tartar, roasted cauliflower with sunchokes and Périgord truffles with grilled tofu and wild mushrooms will be featured.
    写真(Celebrating Seasonality at Botanist)

ダイナー2,711人による評価

総合評価

評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです

4.6
4.6(最近の評価をもとに集計)
  • 4.7料理
  • 4.7サービス
  • 4.5雰囲気
  • 4.2コストパフォーマンス

騒音レベル普通

Botanistにはまだ口コミがありません。口コミは他のお客様がお店をお選びになる際の参考になります。ぜひ投稿にご協力ください。

よくある質問

OpenTableを利用するダイナー2711名がBotanistを4.6つ星評価しています。

はい。OpenTable で日時と人数を指定して空席を検索し、ご予約を入れてください。

レストランの予約

2名
19:00
本日36回予約が入りました。
エクスペリエンスをご利用いただけます。
BotanistのGoogle マップ

V6C 0B9 BC Vancouver, 1038 Canada Place,

追加情報

  • 受賞歴あり
    1. MICHELIN Plate 2022
  • 【最寄りの駅・交差点】
    Burrard Street
  • エリア
    コール・ハーバー
  • 【営業時間】
    月~金 11:30~13:30 火~土 17:30~22:00 土・日 11:30~14:00
  • 予算
    31~50 カナダ・ドル
  • 料理ジャンル
    ファーム・トゥ・テーブル, カナダ料理(コンテンポラリー)
  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル エレガント
  • Dress code
    スマートカジュアル
  • Parking details
    駐車場なし
  • Public transit
    From Waterfront Station, walk west along Cordova Street. Once you reach Burrard Street, you will see Fairmont Pacific Rim hotel. Botanist is located on the second floor.From Burrard Station, walk north along Burrard Street. Once you reach Cordova Street, you will see Fairmont Pacific Rim hotel. Botanist is located on the second floor.
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Mastercard, Visa
  • 【その他】
    ウィークエンドブランチ, カウンター席, カクテル, グルテンフリーのメニュー, バー・ラウンジ, バリアフリー, ビール, ワイン, 個室, 持ち込み料金必要, 本格的なバー, 眺望, 禁煙席, 肉・魚・卵・乳製品 NG
  • 【ホームページ】
  • 電話番号
    (604) 695-5500
  • パーティー・貸切
    Our private dining room sets the ultimate backdrop for an intimate dinner for up to 14 guests.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ