![Brasserie Margot GA Atlanta Brasserie Margot GA Atlanta](https://resizer.otstatic.com/v2/photos/xlarge/2/73626217.webp)
Brasserie Margot
4.4
評価・口コミ(34)
50 USドル~
フランス料理
レストランの予約
2名
2025年2月18日
19:00
エクスペリエンスをご利用いただけます。
- 特別な食事に最適
- 魅力的
- デート
追加情報
- 【ダイニングスタイル】カジュアル
- 予算50 USドル~
- 料理ジャンルフランス料理
- 【営業時間】朝食 毎日 07:00~11:00 ランチ 毎日 11:00~15:00 ディナー 月~木・日 17:30~22:00 金・土 17:30~22:30
- 電話番号(404) 253-3840
- 【ご利用可能カード】AMEX, Discover, Mastercard, Visa
- Dress codeカジュアル
- 【シェフ・料理長】Johnathan Novak
- パーティー・貸切For catering and private events, please call 404.253.3815. For regular dining parties larger than 6 people, reservations are required. Please call 404.253.3840 to reserve a spot. Groups of 6 or more will require an automatic gratuity of 20% on the check, and a no split check policy.
- エリアミッドタウン
- 【最寄りの駅・交差点】Crescent
- Parking detailsホテルパーキング
- Public transitMARTA- Arts Center or Midtown Station
- 【その他】ウィークエンドブランチ, カクテル, グルテンフリーのメニュー, テイクアウト, バリアフリー, バンケット(宴会場), ビール, ワイン, 個室, 本格的なバー, 深夜(22時以降)営業, 禁煙席, 肉・魚・卵・乳製品 NG
エクスペリエンス
Margot meets Michter’s
一人当たり$155.00
2025年3月8日のみ表示するJoin us for an exquisite evening of fine dining and exceptional whiskey in honor of International Women’s Day. Set in the refined ambiance of the Four Seasons Atlanta, this exclusive pairing dinner will be hosted by Andrea Wilson, Michter’s esteemed Master of Maturation. Guests will embark on a culinary journey, savoring a meticulously crafted four-course menu designed to complement the complexity and depth of Michter’s whiskey and cocktails. Highlights · A gourmet four-course dinner crafted by Chefs Jon Novak & Eric Snow, each course thoughtfully paired with Michter’s whiskey and signature cocktails. · Guided whiskey experience led by Andrea Wilson, offering expert insights into Michter’s aging and maturation process. · Engaging storytelling from Andrea Wilson, a trailblazer in the whiskey industry, as the first woman to Chair the Kentucky Distillers’ Association and an inductee of The Kentucky Bourbon Hall of Fame®. · A toast to women’s contributions in whiskey-making and beyond, celebrating their impact past, present, and future. Join us in raising a glass to women in whiskey—past, present, and future!
ダイナー34人による評価
総合評価
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