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By Patrik Pettersson at Kompose FL Sarasota

By Patrik Pettersson at Kompose

4.7
4.7
評価・口コミ(122)
31~50 USドル
フレンチアメリカン料理(コンテンポラリー)

レストランの予約

2名
19:00
本日1回予約が入りました。
エクスペリエンスをご利用いただけます。

当店について

  • 特別な食事に最適
  • 斬新
  • ユニークなカクテルが評判
Experience a culinary voyage like no other, at Patrik Pettersson's restaurant, tucked away in the refined Kompose Hotel. Celebrated for his innovative fusion of classic flavors and cutting-edge techniques, Chef Patrik Pettersson promises an unforgettable epicurean journey. Immerse yourself in our rotating five and seven-course tasting menus, meticulously crafted to captivate your palate with every bite. With a menu that evolves every three weeks, each visit unveils a fresh symphony of flavors and culinary artistry. Reserve your table now and elevate your dining experience at Sarasota's premier destination for gastronomic excellence.
プライベートダイニング

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追加情報

  • 電話番号
  • 予算
    31~50 USドル
  • 料理ジャンル
    フレンチアメリカン料理(コンテンポラリー), アメリカ料理, ヨーロッパ料理(コンテンポラリー)
  • 【営業時間】
    木~土 17:00~22:00 クローズ月~水・日
  • Dress code
    ビジネスカジュアル
  • Parking details
    ホテルパーキング
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • 【シェフ・料理長】
    Patrick Petterson

エクスペリエンス

  • Five and Seven-Course Tasting Menu

    一人当たり$85.00

    複数の日付でご予約可能
    Five and seven-course tasting menu Curated By Patrik Pettersson Wine, Cocktail, and Nonalcoholic pairings are available to elevate the experience Please let us know in advance of any special dietary requests
    写真(Five and Seven-Course Tasting Menu)

ダイナー122人による評価

By Patrik Pettersson at Kompose​で食事をしたお客様による評価・口コミです(最近の評価に基づく)。

総合評価

評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです

4.7
4.7(最近の評価をもとに集計)
  • 4.9料理
  • 4.9サービス
  • 3.9雰囲気
  • 4.4コストパフォーマンス

騒音レベル普通

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    高級ワインが評判

  • サラソタ/ブレーデントン

    特別な食事に最適

122​件の口コミ
  1. CINDIE

    タンパ・ウエストセントラルフロリダ評価・口コミ (1)

    5.0

    2025年3月5日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Patrik the chef combines familiar tastes with new ones in unexpected and pleasurable ways. Also the desserts by Jessica are sensational! Kelsey provides excellent explanations of each dish. She encourages slow eating to heighten the enjoyment. What a tremendous experience!

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  2. Laurie

    ニューヨーク評価・口コミ (1)

    5.0

    2025年3月1日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Had a wonderful time at By Patrik Pettersson at Kompose! We were a table of 5. Service was impeccable, food absolutely creative and delicious! The place is lovely! Even the seats were comfortable!

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  3. virginia

    タンパ・ウエストセントラルフロリダ評価・口コミ (4)

    5.0

    2025年2月28日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 4
    Everything was delicious and innovative. The waffle with morel paté was one of the best thing I’ve ever eaten. Hope it is a reoccurring item on the menu.

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  4. Susan VIP

    タンパ・ウエストセントラルフロリダ評価・口コミ (4)

    5.0

    2025年2月23日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Prepare yourself for “The Bear” ( in a good way). It’s a marvel. Located within Kompose, a minimalistic immaculate European feeling hotel, this restaurant could be considered a gem in any big city. Chef Patrik is the real thing. His plates are creative and extraordinarily delicious…. Each course, a still life painting, is packed with unforgettable taste sensations. Thank you Chef! We will be returning.

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  5. Robert M .

    Philadelphia評価・口コミ (7)

    5.0

    2025年2月14日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Outstanding food, wine and service! I highly recommend PP.

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  6. john VIP

    Philadelphia評価・口コミ (57)

    5.0

    2025年2月14日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 3
    Great food and adequate size for the mature individual.

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  7. Henry VIP

    ニューヨーク評価・口コミ (5)

    5.0

    2025年2月2日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    It is always an interesting and amazing culinary experience!!! You never truly know that the food will look like or how it will taste (it usually ranges from wonderful to great) you spend the rest of the evening going over the menu and asking yourselves "which was your favorite dish"? So if you're thinking of going - just do it! You won't be disappointed!!!

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  8. Edward VIP

    タンパ・ウエストセントラルフロリダ評価・口コミ (22)

    5.0

    2025年2月2日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    I took a date to Patrik’s and we had a delightful dinner. The decor is minimal except for the cool old Citrone antique car. We took some pictures of it because we both remember that car from our time in Paris. But to the food, we had the 7 course dinner with wine paring. Everything was above and beyond our expectations. The quality and taste exceptional. The plating was outstanding. And 2 of the wines were a first for us. Very nice. Our server was professional, efficient and friendly. Very fun to talk to in fact.

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  9. christine VIP

    サンフランシスコ・ベイ周辺評価・口コミ (8)

    5.0

    2025年1月29日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    We thoroughly enjoyed the special dinner and wine tasting at BPPK, featuring the fabulous wines from Diablo Paso. Enrique Torres, the award winning winemaker, was a delight to talk to. He shared his passion for the wines he produces in the Spanish tradition and explained what went into the creation of each of his unique wines. We especially loved his Max and Nico and the albariño. It was a wonderful evening and chef Pettersson paired his menu perfectly with the selections. These monthly wine events are a fantastic way to learn about interesting wineries and sample the chef’s always amazing cuisine. If you haven’t been to By Patrik Pettersson, you are missing a Sarasota culinary treasure.

    1​人がこの情報が役に立ったと言っています

  10. Todd VIP

    ハワイ評価・口コミ (1)

    1.0

    2025年1月25日にご来店

    1. 総合評価 1
    2. 料理 1
    3. サービス 2
    4. 雰囲気 1
    The most expensive worst “tasting menu” experience I have ever had. Petite, minuscule food portions of low quality food paired with wines that were probably bought from Publix… And only three different varietals poured over five courses for $75 per person… And the “culinary experience” of the “chef‘s table“ being a galley kitchen that was looked like a long abandoned counter except for a hot plate on which the “substitute chef“ was cooking. $450 after tip. Awful! 

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よくある質問

OpenTableを利用するダイナー122名がBy Patrik Pettersson at Komposeを4.7つ星評価しています。

はい。OpenTable で日時と人数を指定して空席を検索し、ご予約を入れてください。

レストランの予約

2名
19:00
本日1回予約が入りました。
エクスペリエンスをご利用いただけます。
By Patrik Pettersson at KomposeのGoogle マップ

34234 FL Sarasota, 965 University Pkwy,

追加情報

  • 電話番号
  • 予算
    31~50 USドル
  • 料理ジャンル
    フレンチアメリカン料理(コンテンポラリー), アメリカ料理, ヨーロッパ料理(コンテンポラリー)
  • 【営業時間】
    木~土 17:00~22:00 クローズ月~水・日
  • Dress code
    ビジネスカジュアル
  • Parking details
    ホテルパーキング
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • 【シェフ・料理長】
    Patrick Petterson
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