Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ニュー メキシコ州
  4. アルバカーキ
  5. Northwest Heights
Campo at Los Poblanos Historic Inn & Organic Farm NM Los Ranchos de Albuquerque

Campo at Los Poblanos Historic Inn & Organic Farm

4.6
4.6
評価・口コミ(1259)
31~50 USドル
アメリカ料理
  • デート
  • 斬新
  • 特別な食事に最適
La Meriendaはリオグランデ川の渓谷にある有機農場に位置し、南西部で最も原型に近い農家の食卓メニューを提供しています。リオグランデ川渓谷の料理は、農場からのほか、長年の付き合いがある地元の農家や牧夫からのオーガニックの季節の食材で調理されます。 ディナーは水曜~日曜の17:00~21:00に提供し、メニューは季節のアラカルト料理です。予約の15〜20分前に到着して、Sala Grandeのリビングルームで手作りのカクテルをお試しください。手作りの美しいカクテルには、最高のスペインシェリー、イタリアンベルモット、クラシックな食前酒を使用しています。 朝食は毎日18:00~10:00に提供し、料金は1名20ドル(USD)です。グルメメニューは季節ごとに変わり、日替わりでオプション2種類を用意しています。

OpenTable ではご利用いただけません

申し訳ありませんが、当店は OpenTable ネットワークに加盟していません。空席状況を確認するには、レストランに直接お問い合わせください。

この店舗の運営者様・オーナー様ですか?
自分のお店として登録する。

あなたの食の世界を広げるアプリ

OpenTable アプリなら条件が似ているレストランをたくさん見つけることができます。

QRコードをスキャンしてアプリを入手したら、条件が似ているレストランをたくさん見つけることができます。

アプリを開く

追加情報

  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル エレガント
  • 予算
    31~50 USドル
  • 料理ジャンル
    アメリカ料理, アメリカ地方料理(南西部), イタリア料理
  • 【営業時間】
    ブランチ 08:00~14:00 バー 14:00~21:00 ディナー 17:00~21:00
  • 電話番号
    (505) 338-1615
  • 【ホームページ】
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    ビジネスカジュアル
  • 【シェフ・料理長】
    Jonathan Perno
  • 【ケータリング】
    We do not offer outside catering.
  • パーティー・貸切
    Host your private celebration in one of our elegant settings and experience the purest field-to-fork dining in the Southwest. Developed by James Beard-nominated Executive Chef Jonathan Perno and his talented team, our seasonal menus feature the fresh heirloom produce and locally inspired flavors of
  • パーティー・貸切のお問い合わせ
    Ashley Romero, Food & Beverage Administrator: (505) 338-1626
  • エリア
    Northwest Heights
  • Parking details
    Free parking on site
  • Public transit
    Bus stop on Griegos and Rio Grande
  • 【エンターテイメント】
    N/A
  • 【その他】
    ウィークエンドブランチ, カクテル, グルテンフリーのメニュー, テラス席, テラス席, バー・ラウンジ, バリアフリー, ビール, ワイン, 個室, 本格的なバー, 眺望, 禁煙席

ダイナー1,259人による評価

総合評価

4.6
4.6(全期間の評価をもとに集計)
  • 4.6料理
  • 4.5サービス
  • 4.6雰囲気
  • 3.6コストパフォーマンス

騒音レベル普通

1,259​件の口コミ
  1. cactusview

    フェニックス・アリゾナ州

    評価・口コミ (15)

    VIP
    5.0

    評価・口コミ (15)

    2019年6月8日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 4
    Outstanding dining and craft cocktails at a unique location surrounded by a lavender farm. Hostess, bartenders , wait staff were all fantastic. Every bite of food is perfection . Reservations are a must

    1​人がこの情報が役に立ったと言っています

  2. LauraB

    ボストン

    評価・口コミ (14)

    5.0

    評価・口コミ (14)

    2019年6月7日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    We had a lovely dinner. I had the halibut which was perfectly cooked and arranged beautifully on the plate with grilled asparagus. We had yummy honey cake for dessert. I the restaurant was had a nice ambiance with a great view of the mountains. Loved the peacocks.

    1​人がこの情報が役に立ったと言っています

  3. TheOriginalEquinista

    ニューヨーク

    評価・口コミ (2)

    1.0

    評価・口コミ (2)

    2019年6月3日にご来店

    1. 総合評価 1
    2. 料理 1
    3. サービス 1
    4. 雰囲気 2
    For starters, why did I bother using Open Table? Because I made a reservation specifically asking for a two-top, at sunset, BY A WINDOW, so my partner and I - who were traveling nearly 2000 miles to visit Albuquerque for the first time -- could watch the iconic Sandria (Spanish for 'watermelon') turn pink with the setting sun. Instead, when we arrived a little early (to offer, we presumed, a convenience to the floor staff), our first greeting was the negatory statement that our table wasn't ready yet (okay... altho my partner saw several open deuces as we stood in the doorway to the restaurant), so we went to get a drink, but we had barely paid for it and hadn't even lifted our glasses to our lips than voila! the table that "wasn't ready" turned out to be available hardly 3 minutes later. But the largest disappointment, and I confess it was my fault that I didn't speak up immediately, was that my special request for a window seat was thoroughly disregarded, and we got squeezed into a deuce in the middle of the restaurant, spitting distance from another cramped little deuce, so any hope of a romantic ambience while we rubbed elbows with strangers was dashed, and to add to this epic fail, our cramped little deuce didn't even offer a view of Campo's supposed noteworthy 'open pit' cooking. We couldn't see the mountains or open fire. We've had more spacious seating in a KFC. The bus service robbed us of the pleasure of finishing or sharing our appetizers, then had us sit waiting for the privilege of our salt-laden, unevenly cooked mains (raw pork loin anyone?) which she then had the temerity to try and remove as well! We made this reservation 2+ months in advance, expecting a Beard Award-caliber experience, and a happy, romantic conclusion to a weekend where I, as a lifestyle/food/culture journalist, won a North American writing award and shared that with my partner, who worked for the Food Network. But even our professional empathy was sorely tested to the limit.

    8​人がこの情報が役に立ったと言っています

  4. ecdlyle

    ニュー メキシコ州

    評価・口コミ (4)

    5.0

    評価・口コミ (4)

    2019年6月1日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 4
    We were celebrating our 1 year wedding anniversary and we were treated very well by the hostess, wait staff and even fellow guests! We received many well wishes from all. Los Poblanos never disappoints when it comes to their food. This experience was no different. Excellent food! We will continue to be proud patrons.

    1​人がこの情報が役に立ったと言っています

  5. PatrickM

    ニュー メキシコ州

    評価・口コミ (5)

    5.0

    評価・口コミ (5)

    2019年5月25日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 4
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Host and servers made us feel welcome and provided excellent and attentive service. Dishes were very good overall but somewhat uneven in quality. Great to have more than one vegetarian option for a change. Nice atmosphere and a beautiful evening in the North Valley.

    この情報は役に立ちましたか?

  6. OpenTable ダイナー

    ニュー メキシコ州

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2019年5月12日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Campo is one of our favorite places to go. Their breakfasts are a true delight. The environment is absolutely perfect. And Chef Perno does an amazing job. We love every aspect of Los Poblanos and their outstanding Campo restaurant. We are indeed fortunate to have this jewel nearby.

    この情報は役に立ちましたか?

  7. JLFK

    ニュー メキシコ州

    評価・口コミ (19)

    4.0

    評価・口コミ (19)

    2019年5月12日にご来店

    1. 総合評価 4
    2. 料理 5
    3. サービス 3
    4. 雰囲気 5
    Took my mom here for Mother's Day. It is a very special place. They were quite busy and the service was just okay. Often had to ask multiple times for things and the bill had a number of errors. The food was delicious. We loved the new menu.

    この情報は役に立ちましたか?

  8. Foodie

    シアトル・イースタンワシントン

    評価・口コミ (46)

    VIP
    3.0

    評価・口コミ (46)

    2019年5月12日にご来店

    1. 総合評価 3
    2. 料理 4
    3. サービス 2
    4. 雰囲気 5
    Very crowded. We were seated in a back room that was cold and I continued to ask for the AC to be turned down without success. Tables were so crowded that when anyone pasted us , their body touched the table. We waited a long time for certain requests, for example the bread. We wanted the bread for the charcuterie plate. Once it arrived, our main entree was served immediately giving no time to enjoy the appetizers. It was not the best experience and overpriced for what we received

    2​人がこの情報が役に立ったと言っています

  9. lopesgw

    ナッシュビル

    評価・口コミ (14)

    5.0

    評価・口コミ (14)

    2019年5月11日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 3
    4. 雰囲気 5
    We had Mother’s Day dinner while staying at LP. We were seated outside where it was quiet and we could hear each other unlike in the restaurant where one has to shout to be heard. Our waiter was a young man, who described dishes but didn’t makes our mouths water or suggest good pairings as James does. The amuse bouche was so-so, the only item we wouldn’t have labeled amazing! We ordered the roasted asparagus and it was delicious and beautifully presented as well as the field salad—the Vella Dry Jack was terrific! We ordered 4 main dishes and shared... the Lamb Mole (succulent, rich, perfectly cooked and the tamale was outstanding), the Milk-braised NM Pork Loin with potato and cabbage and bacon (which sounds mundane but was my favorite...beautifully prepared with unexpected heat along with the caraway), Cochinita Ravioli (the pasta was perfect and the pork filling sublime with real chicharron and an unexpected touch of beets) and the Mole Verde which two of our party liked best (smoked mushrooms, beans and veggies in flavorful sauce. I was glad the quinoa could be served on the side as I am allergic to it!) For dessert we had the Honey Cake with tangerine anglaise (a standout!), Tres Leches (I could have eaten a bowl of the silky pineapple:), a wonderful Lavender Horchata ice cream ( our favorite) and a Chamomile Rice Pudding (very delicate so we should have eaten first not last— this is where a seasoned server who really understands the menu is so effective.) We had a lovely time and of course come often to sample Chef Jonathan’s superb creations which are always aligned with his vision and true to New Mexico!

    この情報は役に立ちましたか?

  10. RobertaR

    サンフランシスコ・ベイ周辺

    評価・口コミ (5)

    5.0

    評価・口コミ (5)

    2019年5月9日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 4
    4. 雰囲気 5
    Fabulous food, creative menu, friendly staff. Our reservation (made months in advance & confirmed the day prior) was changed to 45 minutes later - it worked out since we were staying on the property. Mistakes happen, but I was a bit surprised by their response. Just the same, worth it for the fabulous food and evening.

    この情報は役に立ちましたか?

よくある質問

OpenTableを利用するダイナー1259名がCampo at Los Poblanos Historic Inn & Organic Farmを4.6つ星評価しています。

はい。OpenTable で日時と人数を指定して空席を検索し、ご予約を入れてください。

OpenTable ではご利用いただけません

申し訳ありませんが、当店は OpenTable ネットワークに加盟していません。空席状況を確認するには、レストランに直接お問い合わせください。

この店舗の運営者様・オーナー様ですか?
自分のお店として登録する。
Campo at Los Poblanos Historic Inn & Organic FarmのGoogle マップ

87107 NM Los Ranchos de Albuquerque, 4803 Rio Grande Blvd NW,

追加情報

  • エリア
    Northwest Heights
  • 【営業時間】
    ブランチ 08:00~14:00 バー 14:00~21:00 ディナー 17:00~21:00
  • 予算
    31~50 USドル
  • 料理ジャンル
    アメリカ料理, アメリカ地方料理(南西部), イタリア料理
  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル エレガント
  • Dress code
    ビジネスカジュアル
  • Parking details
    Free parking on site
  • Public transit
    Bus stop on Griegos and Rio Grande
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • 【シェフ・料理長】
    Jonathan Perno
  • 【エンターテイメント】
    N/A
  • 【その他】
    ウィークエンドブランチ, カクテル, グルテンフリーのメニュー, テラス席, テラス席, バー・ラウンジ, バリアフリー, ビール, ワイン, 個室, 本格的なバー, 眺望, 禁煙席
  • 【ホームページ】
  • 電話番号
    (505) 338-1615
  • 【ケータリング】
    We do not offer outside catering.
  • パーティー・貸切
    Host your private celebration in one of our elegant settings and experience the purest field-to-fork dining in the Southwest. Developed by James Beard-nominated Executive Chef Jonathan Perno and his talented team, our seasonal menus feature the fresh heirloom produce and locally inspired flavors of
  • パーティー・貸切のお問い合わせ
    Ashley Romero, Food & Beverage Administrator: (505) 338-1626
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ