Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ロサンゼルス
  4. ウェストサイド
  5. マリーナ ・ デル ・ レイ

Catch & Release

3.7
3.7
評価・口コミ(94)
31~50 USドル
シーフード・海鮮料理
Catch & Release is a fun, casual seafood restaurant serving up fresh dishes in a relaxed atmosphere. The high ceilings, white walls and hanging nautical lights make the inside of the restaurant feel open and stylish at the same time. Bright red chairs next to dark wood tables fill the dining room, and ropes that might have come off a ship weave their way back and forth between the rafters overhead. The menu is a seafood lover's dream. Chef Jason Neroni is known throughout Los Angeles for his delicious seafood dishes, and Catch & Release is no exception. Appetizers include little-neck clams, bay scallops, Dungeness crab and oysters on the half shell. Guests who come hungry can order one of Catch & Release's combination platters like The Mariner or The Baller, which feature different amounts of four to six appetizer items.

OpenTable ではご利用いただけません

申し訳ありませんが、当店は OpenTable ネットワークに加盟していません。空席状況を確認するには、レストランに直接お問い合わせください。

この店舗の運営者様・オーナー様ですか?
自分のお店として登録する。

デリバリーとテイクアウトのご注文

あなたの食の世界を広げるアプリ

OpenTable アプリなら条件が似ているレストランをたくさん見つけることができます。

QRコードをスキャンしてアプリを入手したら、条件が似ているレストランをたくさん見つけることができます。

アプリを開く

追加情報

  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル
  • 予算
    31~50 USドル
  • 料理ジャンル
    シーフード・海鮮料理, コンフォート・フード, バーラウンジ
  • 【営業時間】
    Monday - Thursday: 4pm - 10pm Friday: 11:30am - 2:30pm, 4pm - 11pm Saturday: 11am - 2:30pm, 4pm - 11pm Sunday: 11am - 2:30pm, 4pm - 10pm
  • 電話番号
    (310) 893-6100
  • 【ホームページ】
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Mastercard, Visa
  • Dress code
    カジュアル
  • 【シェフ・料理長】
    Jason Neroni
  • パーティー・貸切のお問い合わせ
    info@catchandreleasela.com: (310) 893-6100
  • エリア
    マリーナ ・ デル ・ レイ
  • 【最寄りの駅・交差点】
    Lincoln Boulevard
  • Parking details
    We offer free parking inside our building.
  • 【その他】
    ウィークエンドブランチ, カウンター席, シェフズテーブル, テイクアウト, テーブルへのファーム, テラス席, バー・ラウンジ, バーでのお食事, ハッピーアワー, バリアフリー, ビール, ワイン, ワイン持ち込みOK, 屋内暖炉, 持ち込み料金必要, 本格的なバー, 禁煙席

ダイナー94人による評価

総合評価

3.7
3.7(全期間の評価をもとに集計)
  • 3.9料理
  • 3.8サービス
  • 3.7雰囲気
  • 0.6コストパフォーマンス

騒音レベル普通

94​件の口コミ
  1. DMGidan

    ロサンゼルス

    評価・口コミ (1)

    4.0

    評価・口コミ (1)

    2016年9月1日に投稿

    1. 総合評価 4
    This place is closed. Sad ... is was really great!

    この情報は役に立ちましたか?

  2. Googlegirl

    ロサンゼルス

    評価・口コミ (54)

    4.0

    評価・口コミ (54)

    2016年1月3日にご来店

    1. 総合評価 4
    2. 料理 5
    3. サービス 4
    4. 雰囲気 3
    Another great casual but sophisticated seafood restaurant on the west side. Small menu but very fresh beautifully prepared seafood. HoJo style clam strips outstanding. Unique well done cocktails. Wonderfully prepared swordfish and branzino. Will go back. Wait service terrific. Great people.

    この情報は役に立ちましたか?

  3. Ollie

    ロサンゼルス

    評価・口コミ (1)

    3.0

    評価・口コミ (1)

    2016年1月3日にご来店

    1. 総合評価 3
    2. 料理 4
    3. サービス 4
    4. 雰囲気 2
    Most importantly the food was good. Especially the Atlantic swordfish Also, the service was very friendly and helpful. I was a little disappointed with the ambiance. From the street it looks like a classy place but when you walk in you feel that you went in the wrong door. Most of the seating is metal picnic tables. There is virtually no decor and the noise level is enhanced by the echo in the room. All in all, I will go back.

    この情報は役に立ちましたか?

  4. rasputin

    サンフランシスコ・ベイ周辺

    評価・口コミ (15)

    5.0

    評価・口コミ (15)

    2015年12月13日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Food selections were unique. Service was very good. Wine list was not extensive, but good choices. Noise level was high inside the restaurant, but quite nice on the patio.

    この情報は役に立ちましたか?

  5. OpenTable ダイナー

    ロサンゼルス

    評価・口コミ (4)

    5.0

    評価・口コミ (4)

    2015年12月11日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Everything that we ate was amazing. Went with my friend and we shared everything so we could try more. Started with the hojo fried clams, and they were as good as the ones we had when we were little. Next we had the oysters, which were as fresh and delicious as could be. After that we had one of the best lobster rolls that I have ever had. Can't wait to go back!

    この情報は役に立ちましたか?

  6. OpenTable ダイナー

    ロサンゼルス

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2015年12月6日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    This place is strangely not as popular as it should be. Some of the best seafood dishes I've ever tasted. Didn't have one average or bad thing. It was all outstanding. Our servers suggestions were spot on and the wines were beautiful. New favorite!

    この情報は役に立ちましたか?

  7. DH90291

    ロサンゼルス

    評価・口コミ (8)

    2.0

    評価・口コミ (8)

    2015年12月5日にご来店

    1. 総合評価 2
    2. 料理 2
    3. サービス 3
    4. 雰囲気 2
    Food was really just average. Buttered rolls were like warm and dry. Salad was bland other than the bleu cheese. Fish and chips was over battered and over fine. Cole slaw was too heavy with mayo. Brussell sprouts were over seasoned and over done. Typical of the chefs coming at superba and rose cafe, he uses tons of oil, butter and salt. Atmosphere was kitche and loud and wasn't that interesting. Service was good and our waiter seemed interested and concerned. Overall, it's fine if your in the hood seeing a movie etc but for this kind of cooking salt air, fishing with dynamite, blue plate oysterette and water grill are all much better

    この情報は役に立ちましたか?

  8. venicefoodie

    ロサンゼルス

    評価・口コミ (42)

    5.0

    評価・口コミ (42)

    2015年11月26日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 4
    But i do not like the loud music. i guess i am getting older.

    この情報は役に立ちましたか?

  9. LaRubia

    VIP

    ロサンゼルス

    評価・口コミ (103)

    5.0

    評価・口コミ (103)

    2015年11月15日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 4
    4. 雰囲気 5
    Kind of hard to believe it, but I may have found Brussels Sprouts that supplant my current faves from Tin Roof Bistro. Sweet little things, roasted, with lots of Parmesean and garlic to give them a pesto-y quality. Yum. We were stuffed but kept eating them, because. The cod poutine was a *great* twist on the French Canadian classic, much lighter and tastier. My dining partner devoured his huevos rancheros, and the rest of us weren't far behind with our Salmon Benedict and Shrimp and Grits. Add bottomless mimosas and Bloodys (margaritas were also a choice, but none of us partook, so I can't comment), and it was a great way to while away a few hours on a Sunday afternoon.

    この情報は役に立ちましたか?

  10. VeniceMom

    VIP

    シカゴ・イリノイ州

    評価・口コミ (14)

    5.0

    評価・口コミ (14)

    2015年11月14日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 4
    We sat outside at the far end of the patio and had a nice quiet nook. We dined with another couple who we hadn't seen in a while and so we wanted to catch up and enjoy conversation. The table was perfect for that. The staff was friendly and attentive - and gave great recommendations. We loved the buratta and the ho jo clams for appetizers and then all shared the branzino (delicious), lobster roll (really good!), brussle sprouts, and fried chicken. Everything was great - and we'd definitely go back. Liked the casual vibe. Felt like a good old fashion fish house - but with extra care.

    この情報は役に立ちましたか?

よくある質問

Catch & Releaseではテイクアウトのご利用も可能です。次の番号まで直接店舗にご注文ください。 (310) 893-6100

OpenTableを利用するダイナー94名がCatch & Releaseを3.7つ星評価しています。

はい。OpenTable で日時と人数を指定して空席を検索し、ご予約を入れてください。

OpenTable ではご利用いただけません

申し訳ありませんが、当店は OpenTable ネットワークに加盟していません。空席状況を確認するには、レストランに直接お問い合わせください。

この店舗の運営者様・オーナー様ですか?
自分のお店として登録する。

デリバリーとテイクアウトのご注文

Catch & ReleaseのGoogle マップ

90292 CA Marina Del Rey, 13488 Maxella Ave,

追加情報

  • 【最寄りの駅・交差点】
    Lincoln Boulevard
  • エリア
    マリーナ ・ デル ・ レイ
  • 【営業時間】
    Monday - Thursday: 4pm - 10pm Friday: 11:30am - 2:30pm, 4pm - 11pm Saturday: 11am - 2:30pm, 4pm - 11pm Sunday: 11am - 2:30pm, 4pm - 10pm
  • 予算
    31~50 USドル
  • 料理ジャンル
    シーフード・海鮮料理, コンフォート・フード, バーラウンジ
  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル
  • Dress code
    カジュアル
  • Parking details
    We offer free parking inside our building.
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Mastercard, Visa
  • 【シェフ・料理長】
    Jason Neroni
  • 【その他】
    ウィークエンドブランチ, カウンター席, シェフズテーブル, テイクアウト, テーブルへのファーム, テラス席, バー・ラウンジ, バーでのお食事, ハッピーアワー, バリアフリー, ビール, ワイン, ワイン持ち込みOK, 屋内暖炉, 持ち込み料金必要, 本格的なバー, 禁煙席
  • 【ホームページ】
  • 電話番号
    (310) 893-6100
  • パーティー・貸切のお問い合わせ
    info@catchandreleasela.com: (310) 893-6100
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ