Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンディエゴ
  4. サンディエゴ
  5. ヒルクレスト
Cellar Hand CA San Diego

Cellar Hand

4.7
4.7
評価・口コミ(107)
31~50 USドル
ファーム・トゥ・テーブル

レストランの予約

2名
19:00
本日4回予約が入りました。
エクスペリエンスをご利用いただけます。
  • 地元で評判
  • 斬新
  • テラス席が評判
Nestled in the heart of Hillcrest, San Diego, Cellar Hand embodies a commitment to sustainability, craftsmanship, and community. Through a farm-to-table approach, our menu showcases hyper-local seasonal fare by Executive Chef Logan Kendall. Our extensive wine list highlights the diverse terroir of California, serving as an extension of founder’s Pali Wine Co. Santa Barbara County winery. By fostering deep connections with local artisans, farmers, fishers, and stewards, Cellar Hand strives to be a destination where guests can savor the essence of California’s bounty in every bite and sip.

Enjoy our exposed kitchen, an indoor-outdoor bar, outdoor fire pits, and artwork by Nick Perr. Opened Wednesday - Sunday with daily happy hour specials and Sunday brunch!

ダイニングエリア

追加情報

  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル エレガント
  • 予算
    31~50 USドル
  • 料理ジャンル
    ファーム・トゥ・テーブル, 地中海料理, シーフード・海鮮料理
  • 【営業時間】
    ブランチ 日 10:00~15:00 ディナー 水~土 16:00~22:00 日 16:00~21:00 ハッピーアワー 水~日 16:00~17:00 クローズ月・火
  • 電話番号
    (619) 876-4099
  • 【ホームページ】
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    カジュアル
  • 【シェフ・料理長】
    Logan Kendall
  • エリア
    ヒルクレスト
  • 【最寄りの駅・交差点】
    University Ave. and Normal St.
  • Parking details
    コインパーキング
  • 【その他】
    テラス席, バリアフリー, ビール, ワイン, 屋外ファイヤーピット, 持ち込み料金必要, 男女共用お手洗い, 禁煙席

エクスペリエンス

  • Brunch at Cellar Hand

    複数の日付でご予約可能
    Join us Sundays starting at 10am for decadent dishes including our house made brioche toasts, our take on traditional brunch eats, locally-sourced tea & coffee, and our handcrafted cocktails!
    写真(Brunch at Cellar Hand)
  • Winemaker Night with Aaron Walker

    一人当たり$45.00

    2024年12月12日のみ表示する
    We're excited our new series 'Hand Made'–featuring the winemakers behind our all-California wine list! First up is Pali Wine Co,'s Aaron Walker, joining us on Thursday, December 12. Aaron will be pouring four of his favorites including Pali's estate-grown Chenin Blanc, plus Pinot Noir, Cabernet Pfeffer, and Syrah. Chef Logan and his team will be serving a food pairing to perfectly complement each pour. We hope you join us for this special tasting experience, and look forward to seeing you at this first of many Winemaker Nights! The wine tasting will be $45 per person, available alongside our full menu and Chef Logan's one-day-only complementary pairing.
    写真(Winemaker Night with Aaron Walker)
  • New Year's Eve at Cellar Hand

    一人当たり$95.00

    2024年12月31日のみ表示する
    Ring in the New Year with an unforgettable dining experience at Cellar Hand! Enjoy a 5-course pre-fixe menu showcasing our hyper-local cuisine, thoughtfully crafted to highlight the best seasonal flavors. The menu will include Sterling caviar dip, local spiny lobsters, Thompson Heritage Ranch pork, and Land & Feast ranch bone marrow. Elevate your evening with supplemental wine pairings from our exclusively California wine list—reserve your table now for a celebration to remember!
    写真(New Year's Eve at Cellar Hand)

オファー

  • Happy Hour, 4-5pm

    複数の日付でご予約可能
    日〜16:00 - 17:00,水 - 土〜16:00 - 17:00
    When the clock strikes four, our prices hit the floor. Glasses of wine at half price, pair them with pitas, so nice. For a whole hour, be happy, in the Hillcrest sun. Join us at Cellar Hand—the evening’s just begun. Happy Hour, Wednesday - Sunday from 4 PM - 5 PM!

    写真(Happy Hour, 4-5pm)

ダイナー107人による評価

総合評価

評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです

4.7
4.7(最近の評価をもとに集計)
  • 4.7料理
  • 4.7サービス
  • 4.7雰囲気
  • 4.5コストパフォーマンス

騒音レベル普通

ダイナーが選ぶベストレストラン

  • サンディエゴ

    斬新

  • サンディエゴ

    斬新

107​件の口コミ
  1. Jonathan

    サンフランシスコ・ベイ周辺

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Great space for a moderate size group to come together for a drinks and small, very flavorful, plates. Recommend!

    この情報は役に立ちましたか?

  2. Lisa

    サンディエゴ

    評価・口コミ (5)

    VIP
    5.0

    評価・口コミ (5)

    3日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Chef Logan and the team here are top tier. We came for brunch and I had the best breakfast potatoes I’ve had anywhere—perfectly crispy and seasoned. The Bluefin schnitzel is the best schnitzel my bf says he’s had stateside (he travels to Germany a lot for work). The dark chocolate babka is soft, chocolatey and balanced. The music is hella fun while you eat and the service is warm and attentive. We’ll be back for sure!

    この情報は役に立ちましたか?

  3. Mauricio

    シカゴ・イリノイ州

    評価・口コミ (1)

    3.0

    評価・口コミ (1)

    3日前にご来店

    1. 総合評価 3
    2. 料理 4
    3. サービス 4
    4. 雰囲気 4
    The front tables are very cold. If we would have been warmer the experience would have been much better.

    この情報は役に立ちましたか?

  4. Amber

    シカゴ・イリノイ州

    評価・口コミ (352)

    5.0

    評価・口コミ (352)

    2024年11月17日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    What an outstanding brunch experience - all the toasts are amazing with housemade bread. You need to get the chocolate babka and the basic breakfast is anything but basic, with pork belly bacon, sesame toast with housemade ham, herby potatoes and eggs your way. I’m surprised it’s not more crowded. Usually space for walk ins and right next to the Hillcrest farmers market.

    この情報は役に立ちましたか?

  5. Margaret

    サンディエゴ

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2024年11月11日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    This is a new gem in San Diego! Food and ambience is awesome. Wine list fabulous, especially if you know you’re California local wines. Excited to come here again!

    この情報は役に立ちましたか?

  6. Adam

    サンディエゴ

    評価・口コミ (34)

    4.0

    評価・口コミ (34)

    2024年11月8日にご来店

    1. 総合評価 4
    2. 料理 4
    3. サービス 4
    4. 雰囲気 4
    The food and service were great, at the bar and at our table. Very nice experience.

    この情報は役に立ちましたか?

  7. YaleHeartsGoodFood

    サンディエゴ

    評価・口コミ (30)

    5.0

    評価・口コミ (30)

    2024年11月4日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    We truly appreciate the creativity and vibrant flavors in the dishes. They are beautifully simple, honoring the ingredients and bringing them together for delightful results.

    この情報は役に立ちましたか?

  8. Michelle

    サンフランシスコ・ベイ周辺

    評価・口コミ (1)

    VIP
    5.0

    評価・口コミ (1)

    2024年11月3日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 4
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Delicious! Loved the shareable plates and wine cocktail.

    この情報は役に立ちましたか?

  9. Christopher

    サンディエゴ

    評価・口コミ (21)

    VIP
    5.0

    評価・口コミ (21)

    2024年10月27日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    This was our first time at Cellar Hand and it was a good experience. I love how they renovated the bar. The staff is very friendly and the menu selection was very appealing. We will be coming back

    この情報は役に立ちましたか?

  10. OpenTable ダイナー

    サンディエゴ

    評価・口コミ (2)

    VIP
    5.0

    評価・口コミ (2)

    2024年10月26日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Excellent and knowledgeable wait staff made ordering fun. Food came out at a good pace, attentive to our cadence. Overall we loved the creative style on all the dishes. Really went the extra mile (like the fermented baby blueberries). The home made bread and crackers were delicious. Definitely coming back.

    この情報は役に立ちましたか?

よくある質問

OpenTableを利用するダイナー107名がCellar Handを4.7つ星評価しています。

はい。OpenTable で日時と人数を指定して空席を検索し、ご予約を入れてください。

レストランの予約

2名
19:00
本日4回予約が入りました。
エクスペリエンスをご利用いただけます。
Cellar HandのGoogle マップ

92103-3405 CA San Diego, 1440 University Ave,

ダイニングエリア

追加情報

  • 【最寄りの駅・交差点】
    University Ave. and Normal St.
  • エリア
    ヒルクレスト
  • 【営業時間】
    ブランチ 日 10:00~15:00 ディナー 水~土 16:00~22:00 日 16:00~21:00 ハッピーアワー 水~日 16:00~17:00 クローズ月・火
  • 予算
    31~50 USドル
  • 料理ジャンル
    ファーム・トゥ・テーブル, 地中海料理, シーフード・海鮮料理
  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル エレガント
  • Dress code
    カジュアル
  • Parking details
    コインパーキング
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • 【シェフ・料理長】
    Logan Kendall
  • 【その他】
    テラス席, バリアフリー, ビール, ワイン, 屋外ファイヤーピット, 持ち込み料金必要, 男女共用お手洗い, 禁煙席
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ