Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ローリー・ダーラム・チャペル・ヒル
  4. ローリー
  5. キンストン

Chef and The Farmer

4.7
4.7
評価・口コミ(2145)
31~50 USドル
アメリカ地方料理(南部コンテンポラリー)
  • 斬新
  • 特別な食事に最適
  • デート
追加予約に関するお問い合わせは、予約受付係までお電話ください(月曜~金曜の09:00~17:00)。 どこでもないどこかへ向かい、左へ曲がってみると…伝統のある土地で Chef Vivian Howard が提供する芸術的な料理の素晴らしさ、おいしさに出会えるでしょう。ヴィヴィアンは Chef and the Farmer を創設するために南部の出身地に戻りました。シンプルさ、新鮮さ、そして伝統を大切にしています。 ヴィヴィアンが育った小さなコミュニティにとって大切な建物の中に位置しています。ヴィヴィアンとパートナーのベン・ナイトは、築100年の古いラバの厩舎を、温かく居心地の良い、ユニークでモダンな雰囲気の空間へと変貌させました。Chef and Farmer はその名の通り、古いものと新しいものをシームレスに、快適に、かつ思い出に残るように融合させています。

OpenTable ではご利用いただけません

申し訳ありませんが、当店は OpenTable ネットワークに加盟していません。空席状況を確認するには、レストランに直接お問い合わせください。

この店舗の運営者様・オーナー様ですか?
自分のお店として登録する。

デリバリーとテイクアウトのご注文

あなたの食の世界を広げるアプリ

OpenTable アプリなら条件が似ているレストランをたくさん見つけることができます。

QRコードをスキャンしてアプリを入手したら、条件が似ているレストランをたくさん見つけることができます。

アプリを開く

追加情報

  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル エレガント
  • 予算
    31~50 USドル
  • 料理ジャンル
    アメリカ地方料理(南部コンテンポラリー)
  • 【営業時間】
    ⦅ディナー⦆ 月~木 17:00~21:30 金・土 17:00~22:30 【定休日】日
  • 電話番号
    (252) 208-2433
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    カジュアル
  • 【シェフ・料理長】
    Vivian Howard
  • パーティー・貸切
    Please note: We accept online reservations for groups of 5 or less. Please call us directly for groups over 5 guests.Chef & the Farmer Events | Planning an event? Chef & the Farmer has 3 unique event spaces to meet a variety of event needs. We host over 100 events each year, including:Rehearsal Dinners, weddings, anniversaries, baby showers, bridesmaid lunches, birthdays, class reunions and a variety of business functionsFor more information, please call 252.208.2433 x3
  • パーティー・貸切のお問い合わせ
    Kristin Streeter: (252) 208-2433 ext. 3
  • エリア
    キンストン
  • 【最寄りの駅・交差点】
    Herritage & Gordon
  • Parking details
    お客様専用駐車場
  • 【その他】
    カウンター席, バーでのお食事, バリアフリー, バンケット(宴会場), ビール, ワイン, ワイン持ち込みOK, 個室, 持ち込み料金必要, 本格的なバー, 禁煙席

ダイナー2,145人による評価

総合評価

4.7
4.7(全期間の評価をもとに集計)
  • 4.7料理
  • 4.7サービス
  • 4.5雰囲気
  • 1.5コストパフォーマンス

騒音レベル普通

2,145​件の口コミ
  1. OpenTable ダイナー

    Unspecified

    評価・口コミ (1)

    2.0

    評価・口コミ (1)

    2019年9月19日に投稿

    1. 総合評価 2
    After some very good meals previously, this time was pretty disappointing. Appetizers were very good as were the desserts. Wine good too, but the meal was pretty bad. My $40+ steak was tough as leather and full of gristle. That is not an exaggeration. So was the pork chops. The veggies were mushy. We waited a very long time for all our courses and the air conditioner wasn't working so we got cooked too. No acknowledgement that we were celebrating a person's birthday, although the waitress was very competent. Something is changing from what our previous experience had been. I think they need some old fashion management to get back on track. Where the heck is Vivian?

    この情報は役に立ちましたか?

  2. OpenTable ダイナー

    オーランド・セントラルフロリダ東

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2019年2月10日に投稿

    1. 総合評価 5
    We dined at Chef and The Farmer for the first time this past Thursday. The food and service was outstanding. Very impressed with wine selection and the attention to detail with using local and NC grow produce and NC cheese as well. We will be going again. As good as Farrington House outside of Chapel Hill. Very impressed with the chefs as well.

    この情報は役に立ちましたか?

  3. OpenTable ダイナー

    ローリー・ダーラム・チャペル・ヒル

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2017年5月5日に投稿

    1. 総合評価 5
    To begin, I adore Chef and the Farmer experience from the moment I walk in the door to the sad moment I leave. Your staff is excellent (last time our server was the pretty lady with glasses, long pony tail, thank you who ever you are) and she took such care of us. The time before we sat at the counter watching the line. Lots of fun. Josh or Jason, big guy with beard, was a lot of fun, also! I brought 5 friends, some of whom were "afraid" of some of the menu items like Tom Tom and left a BIG FAN OF TOM TOM!!! Thank you for your creative inspiring food and atmosphere. If I could change anything, it would to relocate you closer to Clayton, where I live. Please..... open CF 2 closer to me! I have cooked my way through half of Deep Roots, loved every minute of it, and my friends love eating it. As Zac Brown Band says....."You Got What Ever It Is"! ps. screw the bad reviews......they don't know what the hell they're talking about! Be well, Sarah Tuccelli

    この情報は役に立ちましたか?

  4. OpenTable ダイナー

    アシュビル・欧米のノースカロライナ州

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2017年4月17日に投稿

    1. 総合評価 5
    Made the mistake of waiting until 10 days before a promised event for my daughter and husband for a holiday weekend. Received a 10PM reservation. We were driving in from Asheville- NC, a 5-6 hour drive. Hotel reservations were not available for Kinston. Made reservations for Goldsboro, which is a thirty minute drive to Kinston. Happily, we left Goldsboro @ 9PM. Our NAV program in our 2016 Cadillac went dark coming into Kinston. A quick call to the restaurant gave us good turn-by-turn instructions to the restaurant. We were seated at a great table with views of the open kitchen and wood-burning oven. Service was impeccable, menu options were still fully available at that late hour. We had a delicious and memorable meal. We plan to bring friends from out-of-state to visit despite the lengthy drive. We COULD NOT BE HAPPIER with our experience @ Chef and the Farmer.

    この情報は役に立ちましたか?

  5. PeterG

    ローリー・ダーラム・チャペル・ヒル

    評価・口コミ (2)

    5.0

    評価・口コミ (2)

    2017年3月9日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Great meal for a dining experience. Great experience for a different dining experience.

    この情報は役に立ちましたか?

  6. foodie1

    ハワイ

    評価・口コミ (8)

    VIP
    4.0

    評価・口コミ (8)

    2017年3月4日にご来店

    1. 総合評価 4
    2. 料理 5
    3. サービス 3
    4. 雰囲気 5
    The meal was excellent, but service was slow and somewhat lacking in detail. The coffee was lukewarm and the server didn't tell us about any specials(we overheard her tell the table next to us after we ordered). That said, I would still go back for the food...loved the collard "chips" and catfish salad!

    この情報は役に立ちましたか?

  7. OpenTable ダイナー

    ローリー・ダーラム・チャペル・ヒル

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2017年3月3日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    My wife and I went for our 10th wedding anniversary all the way from the St. Lours area. The service was great and the food was awesome.

    この情報は役に立ちましたか?

  8. DavidS

    ボストン

    評価・口コミ (11)

    5.0

    評価・口コミ (11)

    2017年3月3日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    I have watched the pbs show A Chef's Life and wanted to try the restaurant. My experience there lived up to all of my expectations. The staff was welcoming and very well trained which helped with the overall experience. The food was different than what I have experienced but also something that I enjoyed very much. I feel that it is a very good value and would not hesitate to return.

    この情報は役に立ちましたか?

  9. OpenTable ダイナー

    ローリー・ダーラム・チャペル・ヒル

    評価・口コミ (1)

    4.0

    評価・口コミ (1)

    2017年2月25日にご来店

    1. 総合評価 4
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 4
    We made the drive over from the Raleigh area for early Saturday dinner and it was well worth it. The food was outstanding and did not disappoint, the pairing of different flavors in somewhat traditional dishes is such a treat. The craft cocktails were delicious and the sommelier made excellent wine recommendations for our entrees. The dining area is a little smaller than I expected and tables for two are scattered about in the least desirable locations. We were seated in the back corner next to the wait station, which is the only thing I can complain about. Otherwise I would have given 5 stars across the board as we had a very enjoyable experience.

    1​人がこの情報が役に立ったと言っています

  10. ElizabethA

    ローリー・ダーラム・チャペル・ヒル

    評価・口コミ (2)

    5.0

    評価・口コミ (2)

    2017年2月24日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Such a treat! Our waitress was fantastic and the food was so delicious! We particularly loved Miss Lily's biscuits, the crispy collards, and the rice pudding!

    この情報は役に立ちましたか?

よくある質問

「オンラインで注文」ボタンから、Chef and The Farmerに直接デリバリー注文が可能です。

OpenTableを利用するダイナー2145名がChef and The Farmerを4.7つ星評価しています。

はい。OpenTable で日時と人数を指定して空席を検索し、ご予約を入れてください。

OpenTable ではご利用いただけません

申し訳ありませんが、当店は OpenTable ネットワークに加盟していません。空席状況を確認するには、レストランに直接お問い合わせください。

この店舗の運営者様・オーナー様ですか?
自分のお店として登録する。

デリバリーとテイクアウトのご注文

Chef and The FarmerのGoogle マップ

28501 NC Kinston, 120 W. Gordon St.,

追加情報

  • 【最寄りの駅・交差点】
    Herritage & Gordon
  • エリア
    キンストン
  • 【営業時間】
    ⦅ディナー⦆ 月~木 17:00~21:30 金・土 17:00~22:30 【定休日】日
  • 予算
    31~50 USドル
  • 料理ジャンル
    アメリカ地方料理(南部コンテンポラリー)
  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル エレガント
  • Dress code
    カジュアル
  • Parking details
    お客様専用駐車場
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • 【シェフ・料理長】
    Vivian Howard
  • 【その他】
    カウンター席, バーでのお食事, バリアフリー, バンケット(宴会場), ビール, ワイン, ワイン持ち込みOK, 個室, 持ち込み料金必要, 本格的なバー, 禁煙席
  • 電話番号
    (252) 208-2433
  • パーティー・貸切
    Please note: We accept online reservations for groups of 5 or less. Please call us directly for groups over 5 guests.Chef & the Farmer Events | Planning an event? Chef & the Farmer has 3 unique event spaces to meet a variety of event needs. We host over 100 events each year, including:Rehearsal Dinners, weddings, anniversaries, baby showers, bridesmaid lunches, birthdays, class reunions and a variety of business functionsFor more information, please call 252.208.2433 x3
  • パーティー・貸切のお問い合わせ
    Kristin Streeter: (252) 208-2433 ext. 3
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ