Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ジャクソンホール・ワイオミング州
  4. シャイアン
  5. Saratoga
The Cheyenne Club - Cheyenne Club WY Saratoga

Cheyenne Club

4.9
4.9
評価・口コミ(8)
50 USドル~
ファーム・トゥ・テーブル

レストランの予約

2名
19:00
エクスペリエンスをご利用いただけます。
  • 特別な食事に最適
  • 高級ワインが評判
  • 眺めが良い
In the mid-1800s, starlets and socialites traveled to the famous Cheyenne Club to experience world-class luxury, delicately seasoned with the spice of adventure. We’ve reimagined this western icon to create a fusion of rustic elegance and modern aesthetic for one of the most sophisticated dining atmospheres in the West. Taste the finest ingredients plucked from our 20,000 sq. ft. greenhouse, onsite goat creamery, and our highly sought-after Wagyu beef paired with spirits from our onsite distillery and wines from our Wine Spectator awarded cellar.

Dress Code: Women: dresses, skirts, dress jeans, or slacks, heels and cowboy boots. Gentlemen: dress jeans or slacks, collared shirts, and cowboy boots. Sport coats or western jackets encouraged. Non-collared shirts, polo shirts, worn jeans, tennis shoes, or baseball caps are not allowed.

Reserve hands-on experiences, such as baking and cooking classes, wine tastings, and more by phone: 307-327-2016 or email: coordinator@brushcreekranch.com.

追加情報

  • 【ダイニングスタイル】
    ファインダイニング
  • 予算
    50 USドル~
  • 料理ジャンル
    ファーム・トゥ・テーブル, ステーキ, 洋風創作
  • 【営業時間】
    火・木・土 17:00~21:00 【定休日】月・水・金・日
  • 電話番号
    (307) 327-5284
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa, 現金払い不可
  • Dress code
    ビジネスカジュアル
  • 【シェフ・料理長】
    Prosenjit "Ricky" Biswas
  • エリア
    Saratoga
  • Parking details
    バレーパーキング
  • 【その他】
    カクテル, グルテンフリーのメニュー, シェフズテーブル, バー・ラウンジ, ビール, ワイン, 屋内暖炉, 本格的なバー, 禁煙席, 肉・魚・卵・乳製品 NG

エクスペリエンス

  • Lokoya: 5-Course Wine Pairing Dinner

    一人当たり$250.00

    2024年11月30日のみ表示する
    6:00 PM at The Farm. Join Bradley Wasserman, Estate Director for Lokoya, for a five-course guided wine pairing dinner at The Farm at Brush Creek. Established in 1995, Lokoya is a collection of Cabernet Sauvignon from four of Napa Valley’s most celebrated mountain appellations. The deep understanding of the vineyard trajectory in each vintage comes from Winemaker Christopher Carpenter’s years of expertise. With profound tannin structure and concentration of flavor, Lokoya wines are meant to lay down and mature for 30 years or more. Tasting one of these rare wines is a sensory experience unlike any other.
    写真(Lokoya: 5-Course Wine Pairing Dinner)
  • Valentine's Day

    一人当たり$170.00

    2025年2月13日〜2025年2月15日
    3-Course Menu Available for $170pp or Special Valentine's Day Prix Fixe 5-Course Menu for $225pp. Wine-pairing add on for $95pp. Indulge in a decadent dinner with your special someone in one of the most sophisticated dining atmospheres in not just the West, but perhaps in the world. Delight in farm-to-table cuisine from our onsite greenhouse, creamery, Wagyu, bakery, distillery, and one of the top 10 largest wine collections in the world. Our decadent holiday menu features Maine Lobster Tail, ranch-raised Wagyu Filet, creamery Gouda on Brioche, and the perfect dessert to finish the evening of Strawberry Cheesecake with a Strawberry Champagne and White Chocolate Brownie.
    写真(Valentine's Day)

ダイナー8人による評価

総合評価

評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです

4.9
4.9(全期間の評価をもとに集計)
  • 4.9料理
  • 4.8サービス
  • 5雰囲気
  • 4.3コストパフォーマンス

騒音レベル普通

8​件の口コミ
  1. Jenny

    ダラス・フォートワース

    評価・口コミ (100)

    VIP
    5.0

    評価・口コミ (100)

    2024年7月17日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Cheyenne Club exceeded our expectations in every way possible! It was definitely the best meal of our summer! The outstanding goat cheese made on site has been a topic of conversation for the last month, and the entire meal was absolutely delicious and beautifully presented. The dining room is perfectly appointed and the bar is lovely. Staff is fantastic, friendly and knowledgeable. We cannot wait to visit again next summer!

    この情報は役に立ちましたか?

  2. OpenTable ダイナー

    アイオワ州

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2024年3月8日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Phenomenal experience. Food was amazing and the environment was unbelievable. Can’t say enough good things.

    この情報は役に立ちましたか?

  3. Allan

    ジャクソンホール・ワイオミング州

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2023年10月28日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 4
    4. 雰囲気 5
    The experience overall was lovely. Pre-dinner specialty cocktails by Emma are a must and the dinner was amazing….highly recommend the wagyu. Would’ve liked a bit more interaction with the sommelier who presented the wine but overall we were happy diners! We will definitely be back!

    この情報は役に立ちましたか?

  4. RobertM

    シカゴ・イリノイ州

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2023年10月4日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Best dining experience of our lives. Don’t deny yourself the opportunity. Can’t wait to return.

    この情報は役に立ちましたか?

  5. Oldster

    アイダホ州

    評価・口コミ (4)

    VIP
    5.0

    評価・口コミ (4)

    2023年9月20日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    A one-of-a-kind experience! We loved every minute of it!

    この情報は役に立ちましたか?

  6. MicheleT

    ネブラスカ州

    評価・口コミ (9)

    VIP
    5.0

    評価・口コミ (9)

    2023年7月23日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Excellent food, great staff, beautiful place. We will be back.

    この情報は役に立ちましたか?

  7. SierraS

    ジャクソンホール・ワイオミング州

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2023年6月10日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Well worth the price per person! What an experience this is. Highly recommend!

    この情報は役に立ちましたか?

  8. OpenTable ダイナー

    サンフランシスコ・ベイ周辺

    評価・口コミ (1)

    3.0

    評価・口コミ (1)

    2023年2月12日にご来店

    1. 総合評価 3
    2. 料理 4
    3. サービス 2
    4. 雰囲気 5
    I have never written a review about a restaurant before, but I feel this experience was worth talking about to warn other guests. First, the food was delicious. All of the courses we had were tasty so I cannot complain about the food. Where I had a big issue was with the customer service. My problem started when we first made the reservation. After the reservation was made, I called to try and modify the reservation to add more people, but the extension for the restaurant did not work. After 2 weeks of trying to go ahold of the restaurant, I was finally called back by the manager of Cheyenne Club telling me there was a mistake with the reservation system and the month I made a reservation for wouldn’t work, because they were closed that month and neglected to tell us after our reservation was already made. The manager apologized and did end up getting us a free bottle of with with our dinner when we were able to reschedule a month later. During our actual dinner, our waitress seemed very timid and unconfident about the menu. Multiple employees suggested we try the beef options they were known for. We took their suggestion on our tasting menu and enjoyed our food. There were literally 4 tables of people in the entire restaurant all night, but our waitress went so long after our entrees before refilling our waters or bringing us dessert menus. When we got our bill, the already $170 per person (plus tip) had an extra $75-$100 per steak added to our bill. We had absolutely no idea the steaks were extra as there was no mention of it on our menu and our server did not mention the price upgrade. When confronted about it, the server made us feel as if we should had just known it would be an upgrade without being told. The menu was confusing and for $200+ more a couple that should 100% be disclosed with customers before ordering. Again, we enjoyed our food, but with the lack of professional customer service and with spending that much money, we will not be back.

    この情報は役に立ちましたか?

よくある質問

OpenTableを利用するダイナー8名がCheyenne Clubを4.9つ星評価しています。

はい。OpenTable で日時と人数を指定して空席を検索し、ご予約を入れてください。

レストランの予約

2名
19:00
エクスペリエンスをご利用いただけます。
Cheyenne ClubのGoogle マップ

82331 WY Saratoga, 66 Brush Creek Ranch Road,

追加情報

  • エリア
    Saratoga
  • 【営業時間】
    火・木・土 17:00~21:00 【定休日】月・水・金・日
  • 予算
    50 USドル~
  • 料理ジャンル
    ファーム・トゥ・テーブル, ステーキ, 洋風創作
  • 【ダイニングスタイル】
    ファインダイニング
  • Dress code
    ビジネスカジュアル
  • Parking details
    バレーパーキング
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa, 現金払い不可
  • 【シェフ・料理長】
    Prosenjit "Ricky" Biswas
  • 【その他】
    カクテル, グルテンフリーのメニュー, シェフズテーブル, バー・ラウンジ, ビール, ワイン, 屋内暖炉, 本格的なバー, 禁煙席, 肉・魚・卵・乳製品 NG
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ