名店
Coeur
31~50 USドル
アメリカ料理
レストランの予約
2名
2025年1月25日
19:00
エクスペリエンスをご利用いただけます。
- 地元で評判
- 高級ワインが評判
- 特別な食事に最適
名店とされる理由
料理長:Jordan Smith
OpenTable 編集部より: Fine-dining vet Jordan Smith has plenty of fun with the menu at his French-ish Ferndale spot that the Detroit Free Press named 2024's best new restaurant. The sleek wooden interiors make it feel very upscale, but Coeur is totally unpretentious and laidback. Expect a seasonal menu of dishes like a branzino curry with trumpet mushroom and next-level desserts from pastry chef Carla Spicuzzi like a swanky take on a Choco Taco. Make the most of your visit by choosing the five-course chef's tasting.
追加情報
- 【ダイニングス タイル】カジュアル エレガント
- 予算31~50 USドル
- 料理ジャンルアメリカ料理, フレンチアメリカン料理(コンテンポラリー), ヨーロッパ料理
- 【営業時間】ブランチ 日 11:00~15:00 ディナー 水・木・日 17:00~21:00 金・土 17:00~22:00 クローズ月・火
- 電話番号(248) 466-3010
- 【ホームページ】
- 【ご利用可能カード】AMEX, Discover, Mastercard, Visa
- Dress codeカジュアル
- エリアファーンデール
- Parking details公共パーキング
- 【その他】カクテル, グルテンフリーのメニュー, テラス席, バリアフリー, ビール, ワイン, 持ち込み料金必要, 本格的なバー, 男女共用お手洗い, 禁煙席, 肉・魚・卵・乳製品 NG
エクスペリエンス
Wine Class: International Syrah
一人当たり$85.00
プリペイド
2025年2月16日のみ表示する15:00Celebrate International Syrah Day at Coeur with a captivating wine class led by Sommelier Sean Crenny. Explore five exceptional Syrah wines from around the world, guided by Sean in a 1.5-hour interactive lecture that delves into the unique characteristics of each wine. After the class, you’ll have the opportunity to purchase retail bottles of the featured Syrah wines, allowing you to bring home your favorites and continue savoring these bold and distinctive expressions of Syrah.Irish Whiskey Class
一人当たり$75.00
プリペイド
2025年3月16日のみ表示する15:00Join us at Coeur for an exclusive Irish Whiskey class featuring four exceptional whiskeys, including the very rare Midleton 2022 vintage, which typically costs $70 a pour on its own! During this interactive lecture, you'll dive deep into the history and craftsmanship behind Irish whiskey, learning about the distillation process that creates its smooth, refined character. This is a rare opportunity to taste premium Irish Whiskey and uncover the secrets of its creation.