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Coin & Candor CA Westlake Village

Coin & Candor

4.7
4.7
評価・口コミ(1152)
~30 USドル
アメリカ料理

レストランの予約

2名
19:00
本日44回予約が入りました。
エクスペリエンスをご利用いただけます。
  • テラス席が評判
  • 地元で評判
  • 特別な食事に最適
At our Coin & Candor, an award-winning California Brasserie, we celebrate the vibrant bounty of local farms and the rich culinary heritage of California. Paired with the timeless techniques of California-French cuisine, Chef Hugo Bolaños menu draws inspiration from his experiences working in internationally acclaimed kitchens in Paris and New York.



Whether you're enjoying breakfast, lunch, or dinner, each dish reflects the beauty of the season and the surrounding region, bringing a taste of California's agricultural abundance to your table with the sophistication of European tradition.

追加情報

  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル
  • 予算
    ~30 USドル
  • 料理ジャンル
    アメリカ料理, バーベキュー
  • 【営業時間】
    07:00~22:00
  • 電話番号
    (818) 575-3000
  • 【ホームページ】
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Mastercard, Visa
  • Dress code
    カジュアル
  • パーティー・貸切
    A casual California brasserie, featuring seasonal wood-fired dishes and locally sourced ingredients
  • パーティー・貸切のお問い合わせ
    Emily Ricossa: (818) 575-3050
  • エリア
    アグーラ ヒルズ/ウエストレイク ビレッジ
  • Parking details
    ホテルパーキング
  • 【その他】
    カクテル, グルテンフリーのメニュー, テラス席, テラス席, バー・ラウンジ, バリアフリー, ビール, ワイン, 個室, 持ち込み料金必要, 本格的なバー, 眺望, 禁煙席

エクスペリエンス

  • Santa Barbara Wine Dinner at Coin & Candor

    一人当たり$250.00

    2025年4月22日のみ表示する
    Join us for an unforgettable evening at Coin & Candor as Chef Hugo Bolaños and Pastry Sous Chef Kaori Monji present a meticulously crafted 5-course menu, paired perfectly with the exceptional wines of Santa Barbara. Savor the harmony of flavors as each dish enhances the unique character of the region’s renowned wines. This exclusive event promises an exceptional experience of fine dining and exquisite pairings you won’t want to miss. Our Beverage and Bar Manager, Diego, will guide you through the stories behind the exceptional wines grown in the Santa Barbara region. Dinner will begin promptly at 7:00 pm. We are happy to accommodate dietary restrictions and strive to ensure your experience is nothing short of perfect. *Upon completion of your reservation request, a Credit Card Authorization will be required to confirm reservation. *Tax and gratuity is not included in price.
  • Celebrate Easter Sunday at Coin & Candor 🌸🐣

    一人当たり$148.00

    2025年4月20日のみ表示する
    This Easter Sunday, join us at Coin & Candor for an extraordinary dining experience that you won’t forget. Indulge in our exclusive 3-course prix fixe menu, meticulously crafted by Executive Chef Hugo Bolaños. Each dish is thoughtfully designed to captivate your taste buds, complemented by exquisite desserts prepared by Pastry Sous Chef Kaori Monji. Gather with your loved ones and savor every moment in our warm, welcoming atmosphere. Make this Easter a truly unforgettable celebration. Reserve your table now and make it a day to remember.
  • Celebrate Mother’s Day at Coin & Candor 🌸💐

    一人当たり$148.00

    2025年5月11日のみ表示する
    This Mother’s Day, treat the special woman in your life to an unforgettable dining experience at Coin & Candor. Join us for an exclusive 3-course prix fixe menu, thoughtfully crafted by Executive Chef Hugo Bolaños. Each dish is designed to delight the senses, with a beautiful selection of desserts created by Pastry Sous Chef Kaori Monji. Gather with your loved ones in our warm and inviting atmosphere as we celebrate the mothers who mean so much to us. Make this Mother’s Day one to remember. Reserve your table now and show your appreciation in a truly memorable way.

プライベートダイニング

ダイナー1,152人による評価

総合評価

評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです

4.7
4.7(最近の評価をもとに集計)
  • 4.6料理
  • 4.7サービス
  • 4.7雰囲気
  • 4.2コストパフォーマンス

騒音レベル普通

ダイナーが選ぶベストレストラン

  • サン・フェルナンド・バレー/バレンシア

    ブランチが評判

  • サン・フェルナンド・バレー/バレンシア

    ヘルシー

  • サン・フェルナンド・バレー/バレンシア

    眺めが良い

  • サン・フェルナンド・バレー/バレンシア

    アメリカ料理

1,152​件の口コミ
  1. JD

    Unspecified評価・口コミ (1)

    5.0

    2日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    WOW! WOW! WOW! The new menu is AMAZING! A perfect balance of taste, texture, and presentation! Chef Hugo Bolanos and his culinary and pastry team are simply masters of their craft! Betty Flores, the Restaurant GM and her staff are all rockstars! They ENGAGE and CONNECT. Service is SEAMLESS and ANTICIPATORY and truly reflects a Four Seasons guest experience! Came to celebrate my son’s 10th birthday and already looking forward to visit again! Kids enjoyed food from the Kids Menu — cheeseburger, pasta, chicken tenders, truffle fries). The 10-year old birthday boy was very happy and felt very special seeing his name on the dessert plate! Starters: Warm Apricot Lane Crispy Egg & Avocado with Herb Vinaigrette, Toasted Sourdough, Garden Greens (A new exciting twist for egg and avocado lovers!) Winter Citrus & Burrata Salad with Nasturtium Greens, Basil Oil, Pomelo, Cara Cara Oranges, Toasted Pistachios (Very refreshing to the palette! All the flavors just go together and the toasted pistachios add good texture to this dish!) Side: Fondant Potatoes with Comte Mornay, Black Truffle, Chives (It’s not just a side, it’s a work of art! The potatoes were carefully sliced then rolled thoughtfully in circular form. The comte sauce and black truffle takes it to another level that is heavenly!) Entrees: “Butchers Butter” Steak Prime Ribeye Cap, Arugula with Parmesan Reggiano and Salsa Rossa (Perfect 8oz portion, steak was tender and not chewy, salsa rossa just rocks it!) Maine Lobster Frites with Sauce Americaine, Frites (Option to order half or whole, fries cut and fried to perfection! Simply scrumptious!) Dessert: Simply divine, decadent, and rich! Sometimes you just have to treat yourself and get lost in the sweet world!) Chocolate Bar 10-Layer Chocolate Cake Citrus Pavlova

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  2. OpenTable ダイナー

    ロサンゼルス評価・口コミ (1)

    5.0

    6日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Great service & kisses to the chef for an amazing brunch!

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  3. Cindy VIP

    サクラメント・サクラメント・バレー評価・口コミ (6)

    5.0

    6日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Amazing service and exquisite food… an all around fantastic experience.

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  4. Ed VIP

    ロサンゼルス評価・口コミ (44)

    4.0

    6日前にご来店

    1. 総合評価 4
    2. 料理 3
    3. サービス 4
    4. 雰囲気 3
    Had the opportunity to celebrate a birthday with a party of five on a Saturday night. Was a mixed evening as 2 of the 5 entree's were not up to par. We were seated inside and the restaurant was very busy. New chef and menu offerings are now with larger portion sizes along with upscale pricing. Would reco to sit outside if a loud environment is an issue. Update: spoke with the manager, Georg and discussed the aspects of our evening that we were not fully pleased with. He was concerned that we did not have the experience we had desired and was committed to follow up with his team.

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  5. Leilani VIP

    ロサンゼルス評価・口コミ (21)

    5.0

    2025年3月6日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    We love having such a high quality dining experience so close to home.

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  6. AnaPaula

    サンフランシスコ・ベイ周辺評価・口コミ (3)

    2.0

    2025年3月3日にご来店

    1. 総合評価 2
    2. 料理 2
    3. サービス 2
    4. 雰囲気 3
    Overall like trying to pull hens teeth to get help and the place was empty. I had planned a small brunch for my husband with 5 family members on a Monday. Heidi their server was great. For the rest it felt more like service at a run down hotel than a restaurant at a Four Seasons.

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  7. Marc

    ロンドン評価・口コミ (94)

    5.0

    2025年3月3日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 4
    New menu is expanded to provide more choices. This is a good step. New chef has created impressive dishes. Great service. We will come back. Bravo.

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  8. StacyS

    ロサンゼルス評価・口コミ (7)

    5.0

    2025年2月28日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    The service was excellent and so was the food and ambience!

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  9. Jennifer

    ニューヨーク評価・口コミ (1)

    5.0

    2025年2月24日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Was a great night and food was amazing! Expensive but worth it.

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  10. Donna VIP

    ロサンゼルス評価・口コミ (627)

    5.0

    2025年2月23日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    On a beautiful day, there is nothing better than to dine on the restaurant patio overlooking the lovely grounds. The host desk is always welcoming and does their best to accommodate our table requests. We love Nancy, we have dined here since the restaurant opened and she has been our "go-to" server. Nancy had a well-deserved day off, so we were seated in Tylers section. We couldn't have been happier than to have Tyler and his associates attend to our table. Super friendly and appropriately attentive. Prior to our table being ready, we had a cocktail at the bar. The bartenders are great, they make everyone comfortable and check to ensure you're happy with the drink. As for the food, we certainly wouldn't come here if it didn't live up to the expectations. The Chef exceeds at finding new, inventive menu options. The avocado with salsa macha has long been a favorite. It was not on the menu, so Tyler brought an avocado salad option to our attention. It was exceptional and I would definitely order it again. It was served with plenty of little gem lettuce, a unique dressing and a surprise find inside the fried avocado. Definitely a salad large enough for two to share. The Waygu cheeseburger is always a great burger. My spouse enjoyed the tartare and chicken liver pate. Crisom Pinot Noir was nice, affordable wine by the glass find.

    この情報は役に立ちましたか?

よくある質問

OpenTableを利用するダイナー1152名がCoin & Candorを4.7つ星評価しています。

はい。OpenTable で日時と人数を指定して空席を検索し、ご予約を入れてください。

レストランの予約

2名
19:00
本日44回予約が入りました。
エクスペリエンスをご利用いただけます。
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91362-7300 CA Westlake Village, 2 Dole Dr,

追加情報

  • エリア
    アグーラ ヒルズ/ウエストレイク ビレッジ
  • 【営業時間】
    07:00~22:00
  • 予算
    ~30 USドル
  • 料理ジャンル
    アメリカ料理, バーベキュー
  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル
  • Dress code
    カジュアル
  • Parking details
    ホテルパーキング
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Mastercard, Visa
  • 【その他】
    カクテル, グルテンフリーのメニュー, テラス席, テラス席, バー・ラウンジ, バリアフリー, ビール, ワイン, 個室, 持ち込み料金必要, 本格的なバー, 眺望, 禁煙席
  • 【ホームページ】
  • 電話番号
    (818) 575-3000
  • パーティー・貸切
    A casual California brasserie, featuring seasonal wood-fired dishes and locally sourced ingredients
  • パーティー・貸切のお問い合わせ
    Emily Ricossa: (818) 575-3050
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