Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンディエゴ
  4. ノース・サンディエゴ
  5. エスコンディード
Collette’s CA Escondido

Collette’s

4.8
4.8
評価・口コミ(1340)
50 USドル~
ファーム・トゥ・テーブル

レストランの予約

2名
19:30
本日8回予約が入りました。
  • 特別な食事に最適
  • 地元で評判
  • 魅力的

We are committed to giving you a French inspired farm to table fine dining experience. We are forging partnerships with local farmers and organizations to bring you good food done well.

We believe that food has the power to bring people together and build community, and we're honored to be a part of that process.

ダイニングエリア

追加情報

  • 【ダイニングスタイル】
    エレガント
  • 予算
    50 USドル~
  • 料理ジャンル
    ファーム・トゥ・テーブル, フランス料理, コンチネンタルヨーロピアン
  • 【営業時間】
    ディナー 水~土 17:00~21:00 【定休日】月・火・日
  • 電話番号
    (760) 745-3835
  • 【ホームページ】
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    カジュアル
  • 【シェフ・料理長】
    Lisa Rivera
  • 【ケータリング】
    For catering or private dinners call the restaurant and speak personally with Jeannette.
  • パーティー・貸切
    For catering or private dinners call the restaurant and speak personally with Jeannette.
  • エリア
    エスコンディード
  • 【最寄りの駅・交差点】
    Broadway
  • Parking details
    Street parking is usually available on Grand Ave and Broadway. Within a close distance to the restaurant there are also public parking lots.
  • 【その他】
    カクテル, グルテンフリーのメニュー, シェフズテーブル, テラス席, テラス席, バー・ラウンジ, バリアフリー, ビール, ワイン, ワイン持ち込みOK, 持ち込み料金必要, 本格的なバー, 肉・魚・卵・乳製品 NG

ダイナー1,340人による評価

総合評価

評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです

4.8
4.8(最近の評価をもとに集計)
  • 4.8料理
  • 4.8サービス
  • 4.8雰囲気
  • 4.6コストパフォーマンス

騒音レベル普通

ダイナーが選ぶベストレストラン

  • サンディエゴ

    特別な食事に最適

  • ノース・サンディエゴ

    お料理がおいしいお店

  • ノース・サンディエゴ

    コスパベスト

  • ノース・サンディエゴ

    斬新

  • ノース・サンディエゴ

    高級ワインが評判

  • ノース・サンディエゴ

    特別な食事に最適

1,340​件の口コミ
  1. Mary

    VIP

    サンディエゴ

    評価・口コミ (6)

    5.0

    評価・口コミ (6)

    2024年12月8日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    This was our first time dinning at Collette’s. The food was delicious. We had the scallops and the steelhead trout. All the food tasted wonderfully fresh and was creatively prepared. Annie and all the staff were attentive and pleasant.

    この情報は役に立ちましたか?

  2. Rebecca

    VIP

    ロサンゼルス

    評価・口コミ (35)

    5.0

    評価・口コミ (35)

    2024年12月5日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Finely prepared food from locally sourced ingredients. Excellent service from Annie. Lovely ambience. Will return.

    この情報は役に立ちましたか?

  3. Elizabeth

    シアトル・イースタンワシントン

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2024年12月1日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    It was the best dining experience we’ve had in a long time! The food was absolutely incredible and they paid attention to every little detail! And not just to the food, but to the place settings, the chairs, the cucumber water, the amuse bouche, the palate cleanser, literally everything. Even the bathrooms were creative and pleasant. The ambience was warm and comfortable, and the noise level was just right. The service was also incredible, never had to ask for anything, and gave great recommendations from the menu. The Pork Tomahawk was on this delicious polenta and chorizo size and we loved it! We also loved the Farmer’s Vegetables and the drinks we had. I never write reviews, but I really want to support this local restaurant because it is excellent and we will definitely be going back!

    この情報は役に立ちましたか?

  4. Tobee

    カリフォルニア州セントラルコースト

    評価・口コミ (5)

    5.0

    評価・口コミ (5)

    2024年11月28日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    This is little gem in downtown Escondido I had the scallops which were delicious. My husband had the skirt steak which was also very good. The portions are not large but it was enough. The pistachio gelato-very rich and creamy We will be back!

    この情報は役に立ちましたか?

  5. THOMAS

    サンディエゴ

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2024年11月22日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 4
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Great restaurant for a casual upscale dinner. It has a new chef and I am hopeful it does well. It uses farm to table concept and this time of year there isn’t much farming in the area. That concept will function better in the spring and summer, IMHO.

    この情報は役に立ちましたか?

  6. Lola

    ロサンゼルス

    評価・口コミ (2)

    4.0

    評価・口コミ (2)

    2024年11月17日にご来店

    1. 総合評価 4
    2. 料理 4
    3. サービス 3
    4. 雰囲気 5
    Really wanted to like this place. The service was extremely slow. The food was decent at best. I would come back in hopes of better service. I may try some other choices on the menu.

    1​人がこの情報が役に立ったと言っています

  7. Robert

    VIP

    サンディエゴ

    評価・口コミ (25)

    4.0

    評価・口コミ (25)

    2024年11月17日にご来店

    1. 総合評価 4
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 4
    The food choices were excellent and both myself and my wife enjoyed the salmon and Brazilian beef, respectfully. Your chef is EXCELLENT, but I think she needs some help to get food out a bit sooner. we will come back and look forward to other "farm to table" offerings. Just a thought. And would like to see a bit more mid-range priced red wines. Joseph Phelps Insignia is delicious, but I'm not spending $422 a bottle.

    1​人がこの情報が役に立ったと言っています

  8. Larry

    サンディエゴ

    評価・口コミ (9)

    3.0

    評価・口コミ (9)

    2024年11月16日にご来店

    1. 総合評価 3
    2. 料理 3
    3. サービス 4
    4. 雰囲気 4
    Menu online is really confusing. Great service and ambiance. Good food but needs a little more flavor/spices. Pricy.

    1​人がこの情報が役に立ったと言っています

  9. Wendy

    サンディエゴ

    評価・口コミ (19)

    5.0

    評価・口コミ (19)

    2024年11月9日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Excellent food. Very unique concept. Fantastic service. Escondido is lucky to have such a high caliber restaurant. I hope people continue to support it.

    この情報は役に立ちましたか?

  10. Christopher

    サンディエゴ

    評価・口コミ (3)

    5.0

    評価・口コミ (3)

    2024年10月27日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Nestled in a cozy spot in Escondido , this farm-to-table restaurant is a hidden gem that delivers an unforgettable tasting menu experience. Every dish celebrates local, seasonal ingredients sourced from nearby farms, transforming humble produce into culinary art. The chef’s passion is evident as each plate tells a story, like a hearty soup that feels like autumn in a bowl, or a fresh salad that captures the essence of spring. The atmosphere is intimate, with a rustic charm that perfectly complements the meal. By the end, we left feeling nourished, inspired, and profoundly connected to the land.

    1​人がこの情報が役に立ったと言っています

よくある質問

OpenTableを利用するダイナー1340名がCollette’sを4.8つ星評価しています。

はい。OpenTable で日時と人数を指定して空席を検索し、ご予約を入れてください。

レストランの予約

2名
19:30
本日8回予約が入りました。
Collette’sのGoogle マップ

92025 CA Escondido, 113 W Grand Ave,

ダイニングエリア

追加情報

  • 【最寄りの駅・交差点】
    Broadway
  • エリア
    エスコンディード
  • 【営業時間】
    ディナー 水~土 17:00~21:00 【定休日】月・火・日
  • 予算
    50 USドル~
  • 料理ジャンル
    ファーム・トゥ・テーブル, フランス料理, コンチネンタルヨーロピアン
  • 【ダイニングスタイル】
    エレガント
  • Dress code
    カジュアル
  • Parking details
    Street parking is usually available on Grand Ave and Broadway. Within a close distance to the restaurant there are also public parking lots.
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • 【シェフ・料理長】
    Lisa Rivera
  • 【その他】
    カクテル, グルテンフリーのメニュー, シェフズテーブル, テラス席, テラス席, バー・ラウンジ, バリアフリー, ビール, ワイン, ワイン持ち込みOK, 持ち込み料金必要, 本格的なバー, 肉・魚・卵・乳製品 NG
  • 【ホームページ】
  • 電話番号
    (760) 745-3835
  • 【ケータリング】
    For catering or private dinners call the restaurant and speak personally with Jeannette.
  • パーティー・貸切
    For catering or private dinners call the restaurant and speak personally with Jeannette.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ