Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ニューヨーク
  4. マンハッタン
  5. ミッドタウン イースト
Coral Omakase at Point Seven NY New York

Coral Omakase at Point Seven

5.0
5
評価・口コミ(18)
50 USドル~
日本料理

レストランの予約

2名
21:00
本日1回予約が入りました。
エクスペリエンスをご利用いただけます。
  • ビジネス・接待に最適
  • ユニークなカクテルが評判
  • 高級ワインが評判
Experience the exquisite Omakase Room at Point Seven, nestled in the heart of Grand Central. Coral Omakase offers a unique, intimate dining experience curated by Chef Robby Cook. Enjoy a 17-course meal featuring fish sourced from Tokyo's Toyosu Market, perfect for those seeking an authentic Japanese culinary journey away from the city's hustle and bustle.

追加情報

  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル エレガント
  • 予算
    50 USドル~
  • 料理ジャンル
    日本料理, 寿司, 魚料理
  • 電話番号
    (929) 877-1718
  • 【ホームページ】
  • Dress code
    ビジネスカジュアル
  • 【シェフ・料理長】
    Robby Cook
  • エリア
    ミッドタウン イースト
  • 【最寄りの駅・交差点】
    E 44st & Vanderbilt
  • Parking details
    駐車場なし
  • 【その他】
    シェフズテーブル, バリアフリー, 個室, 本格的なバー, 男女共用お手洗い, 禁煙席

エクスペリエンス

  • Coral Omakase at Point Seven

    一人当たり$275.00

    プリペイド

    複数の日付でご予約可能
    Welcome to Coral, where Chef Robby Cook—an Institute of Culinary Education and California Sushi Academy graduate with a distinguished background at NYC’s Sumile, Koi, and BondST, as well as experience as Executive Chef at Morimoto—curates a one-of-a-kind omakase experience. At Coral, the finest locally sourced Japanese ingredients meet a deep reverence for sushi craftsmanship, blending sleek modernity with timeless artistry. Enhance your visit with our exclusive wine or whiskey tastings for an unforgettable evening.
    写真(Coral Omakase at Point Seven)
  • NYE Omakase - Early Seating

    一人当たり$375.00

    プリペイド

    2024年12月31日のみ表示する
    Ring in 2025 with an exclusive New Year’s Eve Omakase celebration start 6pm and celebrate the spirit of Ichigo Ichie—treasuring every moment as we welcome the new year in true Coral fashion. Chef Robby Cook presents 17 masterfully crafted courses, featuring highlights like Zuwai Gani Snow Crab with Kanzuri Uni, Buri Shabu Shabu Winter Yellowtail Hot Pot, Koji Cured Wagyu with Maitake and Truffle, and Matsukawa Karei Fried Flounder with Caviar Tartar Sauce. The experience concludes with sweet creations by Romina Peixoto, such as Chestnut Panna Cotta and Caramel-Miso Apple Financier. Wine pairings, featuring rare selections expertly chosen by Wine Director Luke Boland, are available as an optional add-on to enhance each dish.
    写真(NYE Omakase - Early Seating)
  • NYE Omakase Countdown - Late Seating

    一人当たり$550.00

    プリペイド

    2024年12月31日のみ表示する
    Ring in 2025 with an exclusive New Year’s Eve Omakase celebration start 9pm and celebrate the spirit of Ichigo Ichie—treasuring every moment as we welcome the new year in true Coral fashion. Chef Robby Cook presents 17 masterfully crafted courses, featuring highlights like Zuwai Gani Snow Crab with Kanzuri Uni, Buri Shabu Shabu Winter Yellowtail Hot Pot, Koji Cured Wagyu with Maitake and Truffle, and Matsukawa Karei Fried Flounder with Caviar Tartar Sauce. The experience concludes with sweet creations by Romina Peixoto, such as Chestnut Panna Cotta and Caramel-Miso Apple Financier. Wine pairings, featuring rare selections expertly chosen by Wine Director Luke Boland, are available as an optional add-on to enhance each dish.
    写真(NYE Omakase Countdown - Late Seating)

ダイナー18人による評価

総合評価

評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです

5.0
5(最近の評価をもとに集計)
  • 5料理
  • 4.9サービス
  • 5雰囲気
  • 4.9コストパフォーマンス

騒音レベルにぎやか

18​件の口コミ
  1. Steve

    ピッツバーグ

    評価・口コミ (3)

    5.0

    評価・口コミ (3)

    4日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Chef Robby and his team really have something special on their hands at Coral Omakase! What a phenomenal experience!! It was so well done that typing a bunch of words in order to convince others to go is futile….just do it! There will be absolutely no regrets! Make sure to add the wine/sake pairing to your meal! Thank you Chef for your adventurous artistry, exceptional execution and impeccable quality!

    この情報は役に立ちましたか?

  2. Mark

    ワシントン DC エリア

    評価・口コミ (3)

    5.0

    評価・口コミ (3)

    2024年12月7日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    fantastic dinner exceeded our expectations - highly recommended

    この情報は役に立ちましたか?

  3. Ira

    VIP

    ニューヨーク

    評価・口コミ (14)

    5.0

    評価・口コミ (14)

    2024年11月30日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Fantastic on all levels. Unique top end fish, great service.

    この情報は役に立ちましたか?

  4. seth

    ニューヨーク

    評価・口コミ (66)

    5.0

    評価・口コミ (66)

    2024年11月26日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Robby is a talented, passionate and generous host and chef. Highly recommended.

    この情報は役に立ちましたか?

  5. Jessie

    VIP

    ニューヨーク

    評価・口コミ (5)

    5.0

    評価・口コミ (5)

    2024年11月14日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    What a AMAZING experience. I highly recommend this omakase to all foodies. The portions were just right.

    この情報は役に立ちましたか?

  6. Soph

    ロンドン

    評価・口コミ (2)

    5.0

    評価・口コミ (2)

    2024年10月30日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    What an incredible meal! Chef Robby is a real star. The vibe is relaxed but buzzy. We loved the entire experience.

    この情報は役に立ちましたか?

  7. Shari

    ニューヨーク

    評価・口コミ (24)

    5.0

    評価・口コミ (24)

    2024年10月24日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    This is one of the more unique omakase experiences we have had in NYC. Chef Robby Cook is amazing both in the kitchen and as he interacts with his guests at the counter. Love love love. Worth a splurge if that’s your thing.

    この情報は役に立ちましたか?

  8. Huhnsik

    VIP

    ニューヨーク

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2024年9月30日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Robby is the absolutely up there with the best - having been to all of the noted omakase destinations in the US and abroad, and I am happy to see him doing well after Morimoto and Covid!

    この情報は役に立ちましたか?

  9. Erik

    ニューヨーク

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2024年9月20日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Chef Robby Cook is a sushi master. His omakase is a work of art.

    この情報は役に立ちましたか?

  10. Alan

    ニューヨーク

    評価・口コミ (2)

    5.0

    評価・口コミ (2)

    2024年9月5日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Quality of the food is like I never had. The service was spectacular.

    この情報は役に立ちましたか?

よくある質問

OpenTableを利用するダイナー18名がCoral Omakase at Point Sevenを5つ星評価しています。

はい。OpenTable で日時と人数を指定して空席を検索し、ご予約を入れてください。

レストランの予約

2名
21:00
本日1回予約が入りました。
エクスペリエンスをご利用いただけます。
Coral Omakase at Point SevenのGoogle マップ

10017 NY New York, 200 Park Ave,

追加情報

  • 【最寄りの駅・交差点】
    E 44st & Vanderbilt
  • エリア
    ミッドタウン イースト
  • 予算
    50 USドル~
  • 料理ジャンル
    日本料理, 寿司, 魚料理
  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル エレガント
  • Dress code
    ビジネスカジュアル
  • Parking details
    駐車場なし
  • 【シェフ・料理長】
    Robby Cook
  • 【その他】
    シェフズテーブル, バリアフリー, 個室, 本格的なバー, 男女共用お手洗い, 禁煙席
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ