Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サウスカロライナ州
  4. グリーンビル
  5. トラベラーズ レスト
Core 450 SC Travelers Rest

Core 450

4.6
4.6
評価・口コミ(392)
~30 USドル
アメリカ料理

レストランの予約

2名
20:30
本日4回予約が入りました。
  • テラス席が評判
  • 特別な食事に最適
  • ビジネス・接待に最適
Core 450 is an instagrammable destination, to delight all the senses, from breathtaking views to our expansive outdoor patio complete with a full-service open kitchen just north of Travelers Rest, South Carolina.

The restaurant led by owners Matthew and Renee Jennings and Chef Gene Magliaro serves refined, rustic cuisine, innovative libations, and a world class wine list. Known as a “must visit” among the Upstate’s dining scene, Core 450’s professional and passionate team are constantly striving to push the boundaries of excellence with well-rounded menus that feature classic dishes and drinks with contemporary twists rooted in tradition.

Join us for dinner, lunch, brunch, or a casual drink and appetizer with friends and family. Serving our community is at our Core.

デリバリーとテイクアウトのご注文

追加情報

  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル
  • 予算
    ~30 USドル
  • 料理ジャンル
    アメリカ料理, ステーキ, シーフード・海鮮料理
  • 【営業時間】
    ブランチ 日 10:30~16:00 ランチ 月~土 11:00~16:00 ディナー 月~木 17:00~20:00 金・土 17:00~21:00
  • 電話番号
    (864) 977-8444
  • 【ホームページ】
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    カジュアル
  • 【シェフ・料理長】
    Gene Magliaro
  • 【ケータリング】
    Utilize our custom catering, bar, food truck services, and Venue. Contact us at ksphon@cherokeevalleyclub.com
  • パーティー・貸切
    Catering is at our Core and with a talented culinary staff all things are possible! From a traveling Food Truck, In Home Chef experiences, and Our Chefs Table. Contact us at ksphon@cherokeevalleyclub.com or Chef Gene at gmagliaro@cherokeevalleyclub.com
  • エリア
    トラベラーズ レスト
  • Parking details
    公共パーキング
  • 【その他】
    ウィークエンドブランチ, エンターテインメント, カウンター席, カクテル, グルテンフリーのメニュー, シェフズテーブル, テイクアウト, テラス席, テラス席, バー・ラウンジ, ハッピーアワー, バリアフリー, バンケット(宴会場), ビール, ワイン, 個室, 屋外ファイヤーピット, 持ち込み料金必要, 本格的なバー, 犬同伴可, 眺望, 禁煙席

ダイナー392人による評価

総合評価

評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです

4.6
4.6(最近の評価をもとに集計)
  • 4.6料理
  • 4.7サービス
  • 4.5雰囲気
  • 4.2コストパフォーマンス

騒音レベル普通

ダイナーが選ぶベストレストラン

  • グリーンビル

    斬新

  • グリーンビル

    テラス席が評判

  • グリーンビル

    眺めが良い

  • グリーンビル

    アメリカ料理

392​件の口コミ
  1. John

    サウスカロライナ州

    評価・口コミ (42)

    VIP
    4.0

    評価・口コミ (42)

    2024年11月10日にご来店

    1. 総合評価 4
    2. 料理 4
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 4
    Attractive restaurant at the Cherokee Valley golf course. Very nice views and the food was surprisingly good at brunch. Chicken and waffles were good but the smoked butt shredded over tater tots with cowboy candy was delicious. Really solid service from Brianna too.

    この情報は役に立ちましたか?

  2. Richard

    サウスカロライナ州

    評価・口コミ (10)

    5.0

    評価・口コミ (10)

    2024年11月9日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 4
    Brussels sprout appy was tasty and the veal chop was cooked perfectly. Service friendly .

    この情報は役に立ちましたか?

  3. Tracy

    アトランタメトロ

    評価・口コミ (12)

    2.0

    評価・口コミ (12)

    2024年11月9日にご来店

    1. 総合評価 2
    2. 料理 1
    3. サービス 4
    4. 雰囲気 3
    I always hate to provide a bad review, unsure if it was an off night or poorly sourced food but every plate was either unexceptional or actually cooked so poorly we ate only half of it. We hate to waste food so… we did eat some of it. The salmon was undercooked, closer to mid-rare despite asking for medium well, came back over done and dry, not eaten, it took 20 mins to bring it back, mgmt did not check on the recook. The seabass was overcooked, tough even (I’d say likely frozen) same with the calamari. The ribeye wasn’t tender and the filet was rare (we even took into consideration the salt brick design to warm it up but it was very rare - we are mid-rare steak folks). One highlight was the bacon wrapped scallops. Wine was fine, service was good. But not a restaurant we will revisit for a quality meal, which is unfortunate due to the lack of high end restaurants in the area.

    この情報は役に立ちましたか?

  4. Nicholas

    サウスカロライナ州

    評価・口コミ (2)

    5.0

    評価・口コミ (2)

    2024年11月9日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Great anniversary dinner. Play golf there often and have enjoyed the lunch’s but never been there for dinner. We enjoyed a couple of well made cocktails while waiting on our “Chef’s Board”. Had the ribeye and crab legs, both were amazing! Mushrooms, risotto, veggies and the bacon wrapped scallops drove the whole dinner home! Will definitely be booking later tee times so we can dine again.

    この情報は役に立ちましたか?

  5. Matt

    サウスカロライナ州

    評価・口コミ (1)

    3.0

    評価・口コミ (1)

    2024年11月5日にご来店

    1. 総合評価 3
    2. 料理 3
    3. サービス 3
    4. 雰囲気 5
    It was not busy when we went at 5:00 on a Tuesday, so the noise level was very low. The ambiance was very relaxed and sophisticated. The drinks were good, and they have an excellent wine selection. We ordered 2 steaks cooked rare, but my wife’s came out medium - medium well. Furthermore, our waitress was rather negligent.

    この情報は役に立ちましたか?

  6. Jayson

    サウスカロライナ州

    評価・口コミ (2)

    2.0

    評価・口コミ (2)

    2024年10月26日にご来店

    1. 総合評価 2
    2. 料理 2
    3. サービス 2
    4. 雰囲気 3
    We’ve dined here several times but this was our first poor experience. Our server disappeared for about 15-20 minutes after taking our drink and appetizer order so food orders were put in very late. One of our appetizers was wrong but we were hungry and didn’t say anything. When the wine arrived, for the first time we were given a bottle that had the cork pulled and stuffed in upside down. Just placed on the table with the glasses at the corner of the table and walked off. We all ordered steaks yet only one was cooked to order. Three were sorely undercooked with two being cool and “blue”, translated, they were raw. They had placed a “500° salt block” on the table so if the steak was slightly undercooked it could be perfected. We’ve also had this and the last time it was quite nice. It was warm but certainly not 500° as steak didn’t sizzle as in the past. Putting your hand near it also wasn’t fear-inducing so I touched it with my finger for a couple seconds. Yes, that happened and my finger wasn’t red or otherwise injured so it was probably closer to 250-300°. Things got corrected but with the prices being charged, this kind of experience shouldn’t happen. I’m not writing off Core 450 but they need to remember that the upstate is a haven for foodies and a lot of farm-to-table restaurants. They shouldn’t become complacent.

    この情報は役に立ちましたか?

  7. Molly

    シャーロット

    評価・口コミ (11)

    5.0

    評価・口コミ (11)

    2024年10月26日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Server was friendly and efficient! One of the best filets I’ve had!

    この情報は役に立ちましたか?

  8. Rico

    サウスカロライナ州

    評価・口コミ (2)

    5.0

    評価・口コミ (2)

    2024年10月19日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Core 450 is, without a doubt, one of the finest dining experiences I’ve ever had. From the moment we walked in, we were greeted with warmth and impeccable service. The ambiance was perfect — upscale yet comfortable — and every detail was thoughtfully curated. As for the food — near perfection, but the waitress returned the food and it returned with high quality. The steak was cooked to absolute perfection, tender and flavorful, and the side dishes complemented it wonderfully. Everything from appetizers to desserts was crafted with precision and care.

    この情報は役に立ちましたか?

  9. Ron

    サウスカロライナ州

    評価・口コミ (86)

    5.0

    評価・口コミ (86)

    2024年10月2日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 4
    Great to see Chef Gene and the crew preparing a limited menu and making preparations for a full reopening Thursday after the impact of Helene. Food and service was great and spirits were good. This crew and owners have also taken supplies to help devastated areas. Go Go Go!

    この情報は役に立ちましたか?

  10. Kolin

    オーランド・セントラルフロリダ東

    評価・口コミ (2)

    5.0

    評価・口コミ (2)

    2024年9月30日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Our experience was wonderful. During a power outage due to Hurricane Helene, they stayed open, cooked food on the grill and maintained their reputation of hospitality and great service. The staff was great and we’ll be sure to come back in the future.

    この情報は役に立ちましたか?

よくある質問

Core 450ではテイクアウトのご利用も可能です。次の番号まで直接店舗にご注文ください。 (864) 977-8444

OpenTableを利用するダイナー392名がCore 450を4.6つ星評価しています。

はい。OpenTable で日時と人数を指定して空席を検索し、ご予約を入れてください。

レストランの予約

2名
20:30
本日4回予約が入りました。

デリバリーとテイクアウトのご注文

Core 450のGoogle マップ

29690-8133 SC Travelers Rest, 450 Cherokee Valley Way,

追加情報

  • エリア
    トラベラーズ レスト
  • 【営業時間】
    ブランチ 日 10:30~16:00 ランチ 月~土 11:00~16:00 ディナー 月~木 17:00~20:00 金・土 17:00~21:00
  • 予算
    ~30 USドル
  • 料理ジャンル
    アメリカ料理, ステーキ, シーフード・海鮮料理
  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル
  • Dress code
    カジュアル
  • Parking details
    公共パーキング
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • 【シェフ・料理長】
    Gene Magliaro
  • 【その他】
    ウィークエンドブランチ, エンターテインメント, カウンター席, カクテル, グルテンフリーのメニュー, シェフズテーブル, テイクアウト, テラス席, テラス席, バー・ラウンジ, ハッピーアワー, バリアフリー, バンケット(宴会場), ビール, ワイン, 個室, 屋外ファイヤーピット, 持ち込み料金必要, 本格的なバー, 犬同伴可, 眺望, 禁煙席
  • 【ホームページ】
  • 電話番号
    (864) 977-8444
  • 【ケータリング】
    Utilize our custom catering, bar, food truck services, and Venue. Contact us at ksphon@cherokeevalleyclub.com
  • パーティー・貸切
    Catering is at our Core and with a talented culinary staff all things are possible! From a traveling Food Truck, In Home Chef experiences, and Our Chefs Table. Contact us at ksphon@cherokeevalleyclub.com or Chef Gene at gmagliaro@cherokeevalleyclub.com
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ