CUT by Wolfgang Puck
4.5
評価・口コミ(610)
50 USドル~
アメリカ料理(コンテンポラリー)
レストランの予約
2名
2025年1月3日
19:00
エクスペリエンスをご利用いただけます。
- 高級
- 特別な食事に最適
- ビジネス・接待に最適
追加情報
- 【ダイニングスタイル】ファインダイニング
- 予算50 USドル~
- 料理ジャンルアメリカ料理(コンテンポラリー), ステーキ
- 【営業時間】朝食 毎日 07:00~10:30 ブランチ 日 11:30~14:30 バー 毎日 17:30~23:00 ディナー 毎日 17:30~22:00
- 電話番号(202) 617-2424
- 【ご利用可能カード】AMEX, Discover, Mastercard, Visa
- Dress codeスマートカジュアル
- 【シェフ・料理長】Ari Miller
- パーティー・貸切CUT offers various catering packages for private events and reception-style events in our restaurant and on our rooftop. To inquire, please contact our sales team at RWWDC.SM@rosewoodhotels.com or (202)-617-2405.
- エリアジョージタウン
- 【最寄りの駅・交差点】K Street
- Parking detailsバレーパーキング
- 【その他】ウィークエンドブランチ, カクテル, テラス席, バー・ラウンジ, バリアフリー, ビール, ワイン, 個室, 持ち込み料金必要, 本格的なバー, 男女共用お手洗い, 眺望, 禁煙席
エクスペリエンス
Sunday Brunch
複数の日付でご予約可能Elevate your Sundays with our exclusive Sunday Brunch. Gather your friends & family for a fun brunch experience that features something for everyone, including our CUT Signature Steaks. Indulge further with our beverage packages, for endless specially curated refreshments throughout your meal. Reserve your table now for an afternoon filled with delightful moments and culinary excellence at CUT.Winter Restaurant Week
2025年1月27日〜2025年2月2日Savor a 3-course prix-fixe menu showcasing highlights from our menu—all for an exceptional value of $65 per person. Treat yourself to an unforgettable dining experience during D.C. Winter Restaurant Week. Our menu includes a selection of appetizers, entrees, and desserts, including our famous Butter Lettuce Salad to start, our signature Grilled Amish Chicken, and our Basque Style Cheesecake. Our CUT Signature steaks are available as a supplement to our offerings.Lunar New Year Celebration
2025年2月4日のみ表示するAs we enter the Year of the Snake, indulge in a Lunar New Year Celebration with us! Renowned guest chefs, alongside Executive Chef Andrew Ho, have curated an extraordinary tasting menu. Delight in the enchanting performances of Lion Dancers as you journey through the unique and delicious flavors of the Asian panoply. Savor specially crafted dishes from these acclaimed Chefs: Kevin Tien (Moon Rabbit), Katsuya Fukushima (Daikaya, Haikan, Bantam King, and Tonari), and Simon Lam (Tiger Fork).