d|bar
4.7
評価・口コミ(410)
31~50 カナダ・ドル
ダイニングバー
レストランの予約
2名
2024年11月30日
19:00
エクスペリエンスをご利用いただけます。
- ハッピーアワーが評判
- 注目のお店
- にぎやか
追加情報
- 【ダイニングスタイル】カジュアル
- 予算31~50 カナダ・ドル
- 料理ジャンルダイニングバー, フランス料理(コンテンポ ラリー)
- 【営業時間】11:00~00:00 土・日 00:00~02:00
- 電話番号(416) 964-0411
- 【ご利用可能カード】AMEX, Diners Club, Mastercard, Visa
- Dress codeカジュアル
- 【シェフ・料理長】Maru Cacho
- 【ケータリング】Banquets Services and Rooms can be provided by Four Seasons Hotel Toronto
- パーティー・貸切Private parties and catering requests are also available within d|bar. Please send all inquires to dbar.toronto@fourseasons.com.
- エリアヨークビル
- 【最寄りの駅・交差点】Bay & Yorkville
- Parking detailsPreferred pricing available for guests.
- Public transitMetro: Bay Station
- 【エンターテイメント】Experience d|bar, our spirited lounge on the ground floor serving an array of classic and creative cocktails, and a diverse menu of complete meals and small plates. A DJ spins tunes Thursdays and Fridays starting 9:30 and Saturdays at 5:30.
- 【その他】カクテル, グルテンフリーのメニュー, クラブスペース, テラス席, テラス席, バー・ラウンジ, ハッピーアワー, バリアフリー, ビール, ワイン, 本格的なバー, 深夜(22時以降)営業, 眺望, 禁煙席, 肉・魚・卵・乳製品 NG
エクスペリエンス
Four Seasons Afternoon Tea
一人当たりCA$110.00
複数の日付でご予約可能Four Seasons Festive Afternoon Tea Whether you’re continuing traditions or creating new ones, Afternoon Tea is the perfect way to celebrate. Pastry Chef Kevin Levionnois and Chef Maru Cacho have prepared delicious bites and accompaniments that will put you in the festive spirit. We can accommodate the following dietary restrictions: Vegetarian, No Nuts, No Pork, No Seafood. All dietary restrictions must be confirmed 72 hours in advance of booking. Available Saturdays and Sundays 12:00 noon to 4:00 PM CAD 110 per persond|bar Fondue Nights
一人当たりCA$45.00
2024年12月3日〜2025年1月29日Fondue Nights at d|bar! Every Tuesday in December and January | 4:00 PM - 10:00 PM CAD 45 per person | Minimum of two guests We dip and savour cheesy delicious goodness every Tuesday night with Fondue Night. Join us for a cosy evening where every dip and bite is a delicious experience. Includes: French Baguette and House Cured Charcuterie Add ons: Mushrooms, Fingerling Potatoes, Brussels Sprouts, Shishito Peppers, Lobster, Striploin, Black tiger shrimp