![Dove's Luncheonette IL Chicago Dove's Luncheonette IL Chicago](https://resizer.otstatic.com/v2/photos/xlarge/3/56325376.webp)
Dove's Luncheonette
5.0
評価・口コミ(20)
~30 USドル
テクス・メクス料理
レストランの予約
2名
2025年2月17日
19:00
エクスペリエンスをご利用いただけます。
- ブランチが評判
- ユニークなカクテルが評判
- 地元で評判
追加情報
- 【ダイニングスタイル】カジュアル
- 予 算~30 USドル
- 料理ジャンルテクス・メクス料理, ブレックファースト(朝食), コンフォート・フード
- 【営業時間】09:00~15:00 ディナー 月 17:00~22:00 金・土 16:00~21:00
- 電話番号(773) 645-4060
- 【ホームページ】
- 【ご利用可能カード】AMEX, Discover, Mastercard, Visa
- Dress codeカジュアル
- エリアバックタウン、ウィッカーパーク
- 【最寄りの駅・交差点】N Milwaukee & N Damen
- Parking detailsTBD is located directly across the street from the CTA Damen Avenue Blue Line stop. Additionally, the Damen Avenue (#50) bus stops are located a 1/2 block north and a 1/2 block south of Dove's Luncheonette.
- Public transit- 1 minute walk from Damen Blue Line Station- 1 min walk from Damen & Milwaukee North Ave Bus Stop
- 【その他】ウィークエンドブランチ, カウンター席, カクテル, カフェ併設, グルテンフリーのメニュー, テイクアウト, テラス席, バー・ラウンジ, バーでのお食事, ハッピーアワー, バリアフリー, ビール, ワイン, 宅配サービス, 男女共用お手洗い, 禁煙席, 肉・魚・卵・乳製品 NG
エクスペリエンス
Vicolo x Dove's Pop-Up
2025年2月20日のみ表示するDove’s Luncheonette is thrilled to host Chef Chris Curren (formerly of Fulton Market Kitchen, 50/50, Blue 13) to preview his latest project Vicolo—opening in downtown Aurora in Summer 2025! Following the success of his St. Charles-based concept The Graceful Ordinary, Curren's team continues to elevate Chicagoland's suburban dining scene with Vicolo, a European-inspired daytime cafe & pasticceria. This February, Dove's and Vicolo are teaming up to preview Vicolo's upcoming menu of handmade pastas, complemented by seasonal sides & an extensive wine list. Join us for this special one-night-only collaboration! *Specials are a la carte. Guests can expect a $25 cancellation/no-show fee.Fat Tuesday Dinner
2025年3月4日のみ表示するGulf Coast natives Chef Thomas of Dove’s, Chef Rey of avec & Chef James of Publican Quality Bread are teaming up to bring you a Mardi Gras feast like no other! Get ready for po'boys, fried chicken, gumbo, king cake, & New Orleans Inspired cocktails and beer available à la carte! Starters: -Endive salad with pickled beets -New Orleans style barbecue shrimp -Chicken and andouille gumbo Po'boys : (served with Dove’s Spicy Cajun “Crawtators” Chips) -Fried Shrimp -Roast Beef -Roasted sweet potato Not Po’boys: -Buttermilk fried chicken tchoupitoulas -Trout amandine with brown butter, almond, crab and satsuma Dessert: -PQB King Cake