名店
Eastern Standard
31~50 USドル
アメリカ料理
レストランの予約
2名
2024年12月27日
19:00
エクスペリエンスをご利用いただけま す。
- 特別な食事に最適
- グループ・宴会に最適
- にぎやか
名店とされる理由
OpenTable 編集部より: 高く評価されているブラッスリー、Eastern Standardがさらにパワーアップしてバワリーコンプレックスに帰ってきた。牡蠣の殻をモチーフにしたバー席や、マホガニー張りのダイニングルームで、焼きリガトーニや骨髄のローストなど、長年愛されてきた料理と、『エスクァイア』誌や『テイルズ・オブ・ザ・カクテル』誌で賞賛された極上のカクテルを味わおう。
ダイニングエリア
追加情報
- 【ダイニングスタイル】カジュアル エレガント
- 予算31~50 USドル
- 料理ジャンルアメリカ料理, ビストロ, フレンチアメリカン料理
- 【営業時間】月~木 11:30~22:00 金 11:30~23:00 土 11:00~23:00 日 11:00~22:00
- 電話番号(617) 530-1590
- 【ご利用可能カード】AMEX, Discover, Mastercard, Visa
- Dress codeカジュアル
- エリアケンモア スクエア/フェンウェイ
- Parking detailsお客様専用駐車場
- 【その他】ウィークエンドブランチ, カウンター席, カクテル, グルテンフリーのメニュー, テイクアウト, テラス席, バー・ラウンジ, バリアフリー, ビール, ワイン, 個室, 本格的なバー, 禁煙席, 肉・魚・卵・乳製品 NG
エクスペリエンス
"The Martini" Cocktail Class with Jackson Cannon
一人当たり$100.00
プリペイド
2025年1月11日のみ表示する15:00Famed local cocktailian and ES Hospitality bar director Jackson Cannon is leading an exciting journey into the world of martinis with this exclusive cocktail class. This immersive experience explores the craft, methods, and service of the world's most iconic cocktail, uncovering the secrets behind its enduring allure during the violet hour. Embark on a tasting journey through history, sampling iconic martini styles while tracing the cocktail's origins in 19th-century New York to its glamorous 150-year reign of pop culture. What's included: - light bites paired with expertly crafted cocktails - a recipe book filled with martini essentials - a surprise souvenir to take homePasta-Making Class with Chef Brian Rae
一人当たり$75.00
プリペイド
2025年1月19日のみ表示する14:30Learn the secrets of fresh, handmade pasta with Chef Brian Rae, known for his passion and expertise in all things pasta. This interactive class will leave you with new skills, fresh pasta to take home, and a new love for the craft. What’s included: * A recipe to recreate your pasta magic at home * Your own fresh pasta to enjoy later * Light bites to keep you fueled as you learn Whether you’re looking for a thoughtful gift or a fun, skill-building afternoon, this class is sure to hit the spot.Bread-Making Class ES Bakeshop Lead Emma Hughes
一人当たり$75.00
プリペイド
2025年1月26日のみ表示する14:00Spend a Sunday in January learning the timeless art of bread-making with Emma, our head baker at the ES Bakeshop. This hands-on class will guide you through the steps to create your very own artisan loaf—fresh from the oven and ready to impress. What’s included: * A recipe to take home and bake again * Your freshly baked bread to share (or not!) * Light bites and a welcoming, community vibe This is the perfect experience to treat yourself or gift to the bread lover in your life.
ダイナー761人による評価
総合評価
評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
4.5
- 4.5料理
- 4.5サービス
- 4.4雰囲気
- 4.2コストパフォーマンス
騒音レベル • 普通
761件の口コミ
- M
Matt
VIPローリー・ダーラム・チャペル・ヒル
評価・口コミ (10)
4.0評価・口コミ (10)
2日前にご来店
- 総合評価 4
- 料理 4
- サービス 5
- 雰囲気 4
この情報は役に立ちましたか?
- S
Steve
ボストン
評価・口コミ (7)
5.0評価・口コミ (7)
2日前にご来店
- 総合評価 5
- 料理 5
- サービス 5
- 雰囲気 5
この情報は役に立ちましたか?
- S
Siobhan
ボストン
評価・口コミ (1)
5.0評価・口コミ (1)
2日前にご来店
- 総合評価 5
- 料理 4
- サービス 5
- 雰囲気 4
この情報は役に立ちましたか?
- K
Kathy
ボストン
評価・口コミ (1)
5.0評価・口コミ (1)
2日前にご来店
- 総合評価 5
- 料理 5
- サービス 5
- 雰囲気 5
この情報は役に立ちましたか?
- S
Susan
VIPサン アントニオ
評価・口コミ (28)
3.0評価・口コミ (28)
2日前にご来店
- 総合評価 3
- 料理 3
- サービス 5
- 雰囲気 5
この情報は役に立ちましたか?
- C
Carlos
ボストン
評価・口コミ (1)
2.0評価・口コミ (1)
2日前にご来店
- 総合評価 2
- 料理 3
- サービス 2