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Eduardo's Italian Alicante Villamartín

Eduardo's Italian

4.1
4.1
評価・口コミ(196)
31~50 ユーロ
イタリア料理

レストランの予約

2名
19:00
本日3回予約が入りました。
  • 特別な食事に最適
  • 魅力的
  • テラス席が評判
Eduardo´s Italian specializes in a unique style of Italian cuisine and serves up delicious grilled food, and salads. Every one of our delicious dishes can be complemented by their selection of cocktails, domestic and imported beer, and wines. Eduardo´s staff is here to help create a cozy environment to enjoy a special night of dining

ダイニングエリア

追加情報

  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル
  • 予算
    31~50 ユーロ
  • 料理ジャンル
    イタリア料理, イタリア料理(コンテンポラリー)
  • 【営業時間】
    ランチ 日 12:30~17:00 ディナー 月~金 18:30~22:00 土 18:30~22:30 日 18:30~21:00
  • 電話番号
    603 03 98 73
  • 【ホームページ】
  • 【ご利用可能カード】
    Mastercard, Visa
  • Dress code
    ビジネスカジュアル
  • 【シェフ・料理長】
    Chef Steven Saunders
  • エリア
    Pilar de la Horadada
  • Parking details
    駐車場なし
  • 【その他】
    カクテル, グルテンフリーのメニュー, テラス席, バー・ラウンジ, バリアフリー, ワイン, 屋内暖炉, 屋外喫煙所, 本格的なバー, 深夜(22時以降)営業, 肉・魚・卵・乳製品 NG

ダイナー196人による評価

総合評価

評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです

4.1
4.1(最近の評価をもとに集計)
  • 4.1料理
  • 4.3サービス
  • 4.5雰囲気
  • 4.3コストパフォーマンス

騒音レベル普通

ダイナーが選ぶベストレストラン

  • スペイン

    一番予約が入ったお店

196​件の口コミ
  1. Justin

    ロンドン

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    7日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Fabulous food and service. It’s more than value for money. Definitely recommend and go back.

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  2. Mary

    スペイン

    評価・口コミ (1)

    2.0

    評価・口コミ (1)

    2025年2月2日にご来店

    1. 総合評価 2
    2. 料理 1
    3. サービス 1
    4. 雰囲気 3
    The menu is not as good as when we were there in October 2024. We went for the roast beef dinner. Beef was practically raw. Small bowl with cauliflower that was shared between 3. Dish was freezing cold. Meals all served in round type bowls. What happened to the plates for main course? So dissapointed won't be there again.

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  3. Clive

    スペイン

    評価・口コミ (1)

    2.0

    評価・口コミ (1)

    2025年2月2日にご来店

    1. 総合評価 2
    2. 料理 2
    3. サービス 3
    4. 雰囲気 3
    My wife ordered the pork roast dinner but there was no meat only crackling and fat. She complained but they said this was new pork menu. Two other couples near us also complained of no pork meat. Quantity on plates has reduced since last eating at Eduardo’s. Plates are smaller. They did reduce the bill by 20%. Meals at Eduardo’s have always been good but this meal was very disappointing.

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  4. William

    ヨークシャー

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2025年2月2日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    We had not been to Eduardo’s Restaurant for quite a while & today was absolutely fabulous & we will go back. The food was very very good & the chef certainly knows what he is doing. Thank you

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  5. Richard

    スペイン

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2025年1月26日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    The service from the staff was first class great teamwork and the food was plentiful & excellent we will be back. The entertainment was also very good. Thank you

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  6. Patricia

    スペイン

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2025年1月26日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 4
    4. 雰囲気 5
    Lovely ambience . Music ,food , comfortable furniture . Service a bit slow but not too bad

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  7. Betty

    スペイン

    評価・口コミ (2)

    5.0

    評価・口コミ (2)

    2025年1月19日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Went to edwardos for Sunday lunch with friends beautiful meal entertainment was very good easy listening staff very attentive so will definitely be coming back 😊

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  8. jillian

    リバプール、マージー・サイド

    評価・口コミ (1)

    4.0

    評価・口コミ (1)

    2025年1月19日にご来店

    1. 総合評価 4
    2. 料理 4
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Our starters and desserts were excellent and the lamb, mashed and roast potatoes, carrots, stuffing and gravy were very good. However, parsnip needed caramalising, cauliflower cheese was stringy with not enough cheese sauce. The worst thing was the Yorkshire pudding which was black and rock hard and completely inedible. A few problems that could be easily rectified.

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  9. Anthony

    スペイン

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2025年1月19日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Sunday Lunch . 19th January A really good experience, super lunch , table service was as good as it gets. the ambiance of the restaurant was also very good,making the whole time there memorable. we have friends from England over for a long week end, Who said how lucky we are to have a restaurant like yours nearby. the icing on the cake had to be the duo loudmouth. fantastic. thanks again.

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  10. Stephen

    VIP

    バース、サマセット

    評価・口コミ (3)

    3.0

    評価・口コミ (3)

    2025年1月16日にご来店

    1. 総合評価 3
    2. 料理 2
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    One of our greatest pleasure is visiting this restaurant arriving on the 12th we looked forward to our visit on the 16th. On arrival the staff greeted us by our first name. And always remember our drinks order. Staff 100% perfect. Then came the menu at first we were shocked by the much reduced menu. Finding it hard to choose I opted for garlic prawns. Prawns to me overcooked but I’m no expert would I have again yes only because starters list very restricted. Mains had sea bass nice chunky fish. Leeks to me were undercooked. So I left. Side of potato’s to me was chips cut in to small chunks dressed with chopped tomatoes and herbs. Wife had soup which she felt was like baby food texture to thick. Mains pork with corn mash not like at all did eat. Pork large portion but to fatty. Desert wife opted out me I had the doughnut. Custard nice but the doughnut was nothing special. This restaurant has always been perfect I could eat there every night over a week and find a different meal every night. A while back another chef changed the menu though he removed many things what he replaced with the taste buds were buzzing. But was pleased to see over the months many items returning. My opinion the previous menus were perfect and working. If new chefs want to show their individuality then why not do a chefs special try each one over a few months and add to main menu if successful. When we return with our family I don’t think they would want the current menu. Nor would many other families

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よくある質問

OpenTableを利用するダイナー196名がEduardo's Italianを4.1つ星評価しています。

はい。OpenTable で日時と人数を指定して空席を検索し、ご予約を入れてください。

レストランの予約

2名
19:00
本日3回予約が入りました。
Eduardo's ItalianのGoogle マップ

03189 Alicante Villamartín, Av. de las Brisas 117,

ダイニングエリア

追加情報

  • エリア
    Pilar de la Horadada
  • 【営業時間】
    ランチ 日 12:30~17:00 ディナー 月~金 18:30~22:00 土 18:30~22:30 日 18:30~21:00
  • 予算
    31~50 ユーロ
  • 料理ジャンル
    イタリア料理, イタリア料理(コンテンポラリー)
  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル
  • Dress code
    ビジネスカジュアル
  • Parking details
    駐車場なし
  • 【ご利用可能カード】
    Mastercard, Visa
  • 【シェフ・料理長】
    Chef Steven Saunders
  • 【その他】
    カクテル, グルテンフリーのメニュー, テラス席, バー・ラウンジ, バリアフリー, ワイン, 屋内暖炉, 屋外喫煙所, 本格的なバー, 深夜(22時以降)営業, 肉・魚・卵・乳製品 NG
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