評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
4.7
- 4.7料理
- 4.7サービス
- 4.3雰囲気
- 4.2コストパフォーマンス
騒音レベル • 普通
料理長:Evan Burgess & Osmel Gonzalez
2024
OpenTable 編集部より: Locally sourced isn’t just a buzzword at this cozy, compact restaurant in Miami Shores, where chefs Evan Burgess and Osmel Gonzalez whip up exciting, globally inspired dishes with Florida-forward ingredients. Expect bold, hyper-seasonal options that could include shrimp chawanmushi (egg custard) with confit potatoes and smoked black grouper with calypso bean salsa that have earned the restaurant tons of fans—and a MICHELIN Star.
一人当たり$155.00
一人当たり$155.00
一人当たり$275.00
評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
騒音レベル • 普通
マイアミ
斬新
マイアミ