Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. カリブ海
  4. プエルトリコ
  5. コンダド、サントース
Epicuro PR San Juan

Epicuro

5.0
5
評価・口コミ(107)
50 USドル~
グローバル料理

レストランの予約

2名
22:00
本日1回予約が入りました。
エクスペリエンスをご利用いただけます。
  • 特別な食事に最適
  • 魅力的
  • 地元で評判
True to its name, the Chef’s Table feels gloriously indulgent, inviting lucky diners on a hedonistic journey encapsulating Antonio Pérez’s life in Puerto Rico and his culinary career across South America, Europe, and Asia. The setting feels intimate and wildly special, with just 12 seats surrounding the open kitchen, complemented by a lounge area for a welcome cava before dinner or a post-tasting menu digestif. The themed-driven five-course menu changes monthly along with its wine pairing.
This is not merely another dining experience; it’s an intimate journey through the heart and soul of a Puerto Rican cook and his global culinary influences. Do not reserve a number of diners higher than desired, in our kitchen everything is prepared for all confirmed reservations, as such, we will regard it as a no show who has failed to comply with the reservation. If you wish to cancel your reservation, please give us at least three day’s notice. Thank you for your kindness and understanding.

追加情報

  • 【ダイニングスタイル】
    エレガント
  • 予算
    50 USドル~
  • 料理ジャンル
    グローバル料理, 家庭料理, 市場の料理
  • 【営業時間】
    Chef's Table 水~土 19:00~21:00 【定休日】月・火・日
  • 電話番号
    (939) 337-0700
  • 【ホームページ】
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    スマートカジュアル
  • 【シェフ・料理長】
    Antonio Pérez
  • エリア
    コンダド、サントース
  • 【最寄りの駅・交差点】
    Next to Ballet Concierto de Puerto Rico
  • Parking details
    公共パーキング
  • 【その他】
    エンターテインメント, カウンター席, シェフズテーブル, ワイン, 個室

エクスペリエンス

  • Chef's Table (Wednesday)

    一人当たり$159.00

    複数の日付でご予約可能
    MONTHLY INSPIRATION | 2024-2025 December - The Sugarcane Dinner 12/4 until 12/28 January - Tasting History, Coffee Cuisine 1/8 until 2/1 February - The Cacao Dinner 2/5 until 3/1 March - Tasting History, My Scandinavian Cuisine 3/5 until 3/22 In this space a gastronomic proposal is defined as a culinary journey through the kitchens that have moved the chef during his stays in South America, Europe and Asia. As part of the integral experience; a unique wine pairing is sold separately ($89). Spirits and Cordials are also available for your pleasure. Prices are subject to change based on market fluctuations. IVU & TIP not included.
    写真(Chef's Table (Wednesday))
  • Chef's Table (Thursday)

    一人当たり$159.00

    複数の日付でご予約可能
    MONTHLY INSPIRATION | 2024-2025 December - The Sugarcane Dinner 12/4 until 12/28 January - Tasting History, Coffee Cuisine 1/8 until 2/1 February - The Cacao Dinner 2/5 until 3/1 March - Tasting History, My Scandinavian Cuisine 3/5 until 3/22 In this space a gastronomic proposal is defined as a culinary journey through the kitchens that have moved the chef during his stays in South America, Europe and Asia. As part of the integral experience; a unique wine pairing is sold separately ($89). Spirits and Cordials are also available for your pleasure. Prices are subject to change based on market fluctuations. IVU & TIP not included.
    写真(Chef's Table (Thursday))
  • Chef's Table (Friday)

    一人当たり$159.00

    複数の日付でご予約可能
    MONTHLY INSPIRATION | 2024 -2025 December - The Sugarcane Dinner 12/4 until 12/28 January - Tasting History, Coffee Cuisine 1/8 until 2/1 February - The Cacao Dinner 2/5 until 3/1 March - Tasting History, My Scandinavian Cuisine 3/5 until 3/22 In this space a gastronomic proposal is defined as a culinary journey through the kitchens that have moved the chef during his stays in South America, Europe and Asia. As part of the integral experience; a unique wine pairing is sold separately ($89). Spirits and Cordials are also available for your pleasure. Prices are subject to change based on market fluctuations. IVU & TIP not included.
    写真(Chef's Table (Friday))

ダイナー107人による評価

総合評価

評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです

5.0
5(最近の評価をもとに集計)
  • 5料理
  • 5サービス
  • 5雰囲気
  • 4.9コストパフォーマンス

騒音レベル普通

ダイナーが選ぶベストレストラン

  • カリブ海

    総合ベスト

  • カリブ海

    お料理がおいしいお店

  • カリブ海

    ベストサービス

  • カリブ海

    雰囲気がいいお店

  • カリブ海

    コスパベスト

  • カリブ海

    特別な食事に最適

  • プエルトリコ

    総合ベスト

  • プエルトリコ

    お料理がおいしいお店

  • プエルトリコ

    ベストサービス

  • プエルトリコ

    雰囲気がいいお店

  • プエルトリコ

    コスパベスト

  • プエルトリコ

    地元で評判

  • プエルトリコ

    特別な食事に最適

107​件の口コミ
  1. Carlos

    カリブ海

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2024年12月6日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    El mejor restaurante de Puerto Rico. Sabores únicos mezclando historia con creatividad que más allá del paladar te transportan en el tiempo y por el mundo mientras te hacen sentir como en casa con amistades de hace años. Sí Michelin visitara PR, chef Antonio tendría una estrella. Agradecidos por la experiencia y repetiremos seguro.

    この情報は役に立ちましたか?

  2. Orlando

    VIP

    サンフランシスコ・ベイ周辺

    評価・口コミ (6)

    5.0

    評価・口コミ (6)

    2024年11月9日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    A great experience. Chef counter for 12 dinners with great attention to detail and flavors.

    この情報は役に立ちましたか?

  3. Ricardo

    カリブ海

    評価・口コミ (3)

    5.0

    評価・口コミ (3)

    2024年10月24日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Best Chef in PR hands down! Exquisite food paired with excellent selection of wines.

    この情報は役に立ちましたか?

  4. Bibi

    カリブ海

    評価・口コミ (11)

    5.0

    評価・口コミ (11)

    2024年10月24日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Amazing. Chef Antonio is superb. Unique experience. Food is delicious and well thought out.

    この情報は役に立ちましたか?

  5. OpenTable ダイナー

    カリブ海

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2024年10月23日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    One of the best culinary experiences we ever had in PR. Fully recommended!!!

    この情報は役に立ちましたか?

  6. Raymond

    VIP

    カリブ海

    評価・口コミ (4)

    5.0

    評価・口コミ (4)

    2024年10月17日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    The whole experience was phenomenal! I truly recommend the experience

    この情報は役に立ちましたか?

  7. OpenTable ダイナー

    カリブ海

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2024年10月9日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Excelente experiencia, íntima, comida exquisita y el servicio de 5 estrellas. Definitivamente volveré a realizarla.

    この情報は役に立ちましたか?

  8. OpenTable ダイナー

    VIP

    カリブ海

    評価・口コミ (5)

    5.0

    評価・口コミ (5)

    2024年10月2日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Best culinary experience! Nuestra experiencia en Epicuro fue excepcional. Desde que entramos nos sentimos como en casa, un espacio hermoso, acogedor y bien decorado. La comida estuvo espectacular y la dinámica con el chef fue inigualable. Nos encantó la historia de el menú, la presentación de cada plato donde todo tenía un propósito y cada detalle estuvo bien pensado. Sabroso por demás, definitivamente queremos regresar.

    この情報は役に立ちましたか?

  9. Taminelly

    メキシコシティ

    評価・口コミ (6)

    5.0

    評価・口コミ (6)

    2024年9月18日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Como siempre , una experiencia a otro nivel, espectacular!

    この情報は役に立ちましたか?

  10. OpenTable ダイナー

    カリブ海

    評価・口コミ (6)

    5.0

    評価・口コミ (6)

    2024年8月7日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Una experiencia única!! Excelente servicio, lugar y ambiente! Definitivamente volvemos!! Quedamos encantados con todo! La comida es exquisita al igual que la gran variedad de vinos que degustamos! El Chef y su esposa son encantadores!!! 100/100

    この情報は役に立ちましたか?

よくある質問

OpenTableを利用するダイナー107名がEpicuroを5つ星評価しています。

はい。OpenTable で日時と人数を指定して空席を検索し、ご予約を入れてください。

レストランの予約

2名
22:00
本日1回予約が入りました。
エクスペリエンスをご利用いただけます。
EpicuroのGoogle マップ

00909 PR San Juan, 316 Avenida José de Diego,

追加情報

  • 【最寄りの駅・交差点】
    Next to Ballet Concierto de Puerto Rico
  • エリア
    コンダド、サントース
  • 【営業時間】
    Chef's Table 水~土 19:00~21:00 【定休日】月・火・日
  • 予算
    50 USドル~
  • 料理ジャンル
    グローバル料理, 家庭料理, 市場の料理
  • 【ダイニングスタイル】
    エレガント
  • Dress code
    スマートカジュアル
  • Parking details
    公共パーキング
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • 【シェフ・料理長】
    Antonio Pérez
  • 【その他】
    エンターテインメント, カウンター席, シェフズテーブル, ワイン, 個室
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ