評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
4.8
- 4.7料理
- 4.8サービス
- 4.8雰囲気
- 4.5コストパフォーマンス
騒音レベル • 普通
OpenTable 編集部より: From 2024 James Beard semifinalist and acclaimed Suerte chef Fermín Núñez, this chill seafood spot is all about mariscos—think shrimp aguachiles, tuna tiradito, and oysters splashed with salsa negra. The light and airy space features white rafters and hanging plants, and happy hour spills out onto a big back deck. All of it landed Este on Bon Appétit and Esquire’s best new restaurant lists in 2023.
評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
騒音レベル • 普通
joyce
ヒューストン
評価・口コミ (2)
評価・口コミ (2)
1日前にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Dana
サン アントニオ
評価・口コミ (8)
評価・口コミ (8)
2日前にご来店
この情報は役に立ちましたか?
MindyS
サン アントニオ
評価・口コミ (16)
評価・口コミ (16)
2日前にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Tommy
ヒューストン
評価・口コミ (1)
評価・口コミ (1)
2日前にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Sierra
シアトル・イースタンワシントン
評価・口コミ (3)
評価・口コミ (3)
2日前にご来店