評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
4.8
- 4.8料理
- 4.8サービス
- 4.8雰囲気
- 4.5コストパフォーマンス
騒音レベル • 普通
OpenTable 編集部より: From 2024 James Beard semifinalist and acclaimed Suerte chef Fermín Núñez, this chill seafood spot is all about mariscos—think shrimp aguachiles, tuna tiradito, and oysters splashed with salsa negra. The light and airy space features white rafters and hanging plants, and happy hour spills out onto a big back deck. All of it landed Este on Bon Appétit and Esquire’s best new restaurant lists in 2023.
評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
騒音レベル • 普通
オースティン
メキシコ料理(コンテンポラリー)
オースティン
一番予約が入ったお店
オースティン