Free Range Kitchen
4.6
評価・口コミ(133)
31~50 USドル
ファーム・トゥ・テーブル
Free Range Kitchen
4.6
31~50 USドル
ファーム・トゥ・テーブル
場サルト
レストランの予約
2名
2024年12月16日
19:00
エクスペリエンスをご利用いただけます。
- にぎやか
- 眺めが良い
- 魅力的
ダイニングエリア
追加情報
- 【ダイニングスタイル】カジュアル
- 予算31~50 USドル
- 料理ジャンルファーム・トゥ・テーブル, アメリカ料理, タパス・小皿料理
- 【営業時間】17:30~21:00
- 電話番号(970) 279-5199
- 【ホームページ】
- 【ご利用可能カード】AMEX, Discover, Mastercard, Visa
- Dress codeカジュアル
- 【ケータリング】Free Range is a perfect space for parties and events! We also do offsite catering for any size group. For more information please email robin@freerangebasalt.com
- パーティー・貸切Free Range is a perfect space for parties and events! We also do offsite catering for any size group. For more information please email robin@freerangebasalt.com
- エリア場サルト
- 【最寄りの駅・交差点】Midland and Two Rivers Road on Basalt River Park
- Parking detailsコインパーキング
- Public transitDowntown Basalt Bus Stop
- 【その他】エンターテインメント, カクテル, グルテンフリーのメニュー, テイクアウト, テラス席, バー・ラウンジ, ハッピーアワー, バリアフリー, バンケット(宴会場), ビール, ワイン, 本格的なバー, 男女共用お手洗い, 眺望, 禁煙席, 肉・魚・卵・乳製品 NG
エクスペリエンス
Celebrate Christmas Eve at Free Range
2024年12月24日のみ表示するCome celebrate Christmas Eve with us at Free Range Kitchen. We will be offering several special appetizer and entree options.Greg Brewer Wine Dinner
一人当たり$130.00
2025年1月7日のみ表示するGreg Brewer of Brewer Clifton, Diatom and Ex Post Facto Wines will be hosting a dinner on Tuesday, January 7th at 6:30pm. Steve and Greg met at the winery's first location in a warehouse in Lompoc in 2004 and have been friends ever since. Greg will be showcasing a chardonnay from Diatom, a syrah from Ex Post Facto and a pinot noir from Brewer Clifton at the dinner. The cost of the four- course dinner is $130. Seats are limited and this event will sell out.Pinot Posse Wine Dinner
一人当たり$175.00
2025年1月22日のみ表示するThe Pinot Posse Returns ...Again! We are delighted to announce the Pinot Posse have yet again selected us to host their annual dinner in the Roaring Fork Valley on Wednesday January 22nd at 6:30pm. This a really fun, interactive wine dinner hosted by six different winemakers from California and Oregon. This year's lineup includes the perennial attendees Dan Kosta of Convene Winery, Jim Prosser of JK Carriere Winery, David O'Reilly of Owen Roe Winery, Ed Kurtzman of August West Wines, Adam Lee and Moret Brealynn from Busy Signal Jay Boberg of Domaine Nicholas-Jay. This year's event will be a four-course dinner featuring 7 different wines. Cost is $175 per person.
ダイナー133人による評価
総合評価
評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
4.6
- 4.4料理
- 4.6サービス
- 4.8雰囲気
- 4.5コストパフォーマンス
騒音レベル • 普通
133件の口コミ
- R
Richard
シンシナティ・デイトン
評価・口コミ (2)
3.0評価・口コミ (2)
4日前にご来店
- 総合評価 3
- 料理 3
- サービス 3
- 雰囲気 3
この情報は役に立ちましたか?
- S
Suzy
デンバー・コロラド州
評価・口コミ (1)
3.0評価・口コミ (1)
2024年12月7日にご来店
- 総合評価 3
- 料理 3
- サービス 5
- 雰囲気 5
この情報は役に立ちましたか?
- S
Stephanie
サン アントニオ
評価・口コミ (6)
5.0評価・口コミ (6)
2024年11月30日にご来店