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Goldfinch Tavern at Four Seasons Hotel Seattle WA Seattle

Goldfinch Tavern at Four Seasons Hotel Seattle

4.5
4.5
評価・口コミ(1791)
31~50 USドル
アメリカ地方料理(北西部)

レストランの予約

2名
23:30
本日25回予約が入りました。
エクスペリエンスをご利用いただけます。

当店について

  • 眺めが良い
  • 特別な食事に最適
  • 高級
エリオット湾を一望するマリーンな雰囲気の内装のダイニングルームで、馴染みやすく洗練された太平洋岸北西部料理を提供しています。 Goldfinch Tavernは、イーサン・ストーウェルとFour Seasons Hotel Seattleがコラボレーションした新しいレストランです。ワシントン州の州鳥であるアメリカン・ゴールドフィンチから名づけました。 高級居酒屋は、開拓時代に木コリや船員に食事を提供していた日々に敬意を表し、旅行者や地元の人々がビジネスや集まりに利用でき、ドリンクや食べ物を楽しめる場所を提供しています。

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追加情報

  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル エレガント
  • 予算
    31~50 USドル
  • 料理ジャンル
    アメリカ地方料理(北西部), シーフード・海鮮料理, アメリカ料理(コンテンポラリー)
  • 【営業時間】
    朝食 月~金 06:30~11:00 土・日 06:30~09:00 ブランチ 土・日 09:00~14:30 ランチ 月~金 11:00~15:00 ハッピーアワー 月~金 15:00~17:00 土・日 14:30~17:00 ディナー 月~水・日 17:00~22:00 木~土 17:00~23:00
  • 電話番号
    (206) 749-7070
  • 【ホームページ】
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    スマートカジュアル
  • 【シェフ・料理長】
    Brian Doherty
  • パーティー・貸切
    Let Goldfinch Tavern make your next celebration or meeting unforgettable in one of our two private dining rooms. Either room can accommodate up to 16 guests for intimate gatherings or 25 guests for a standing reception. Valet parking and AV are available.
  • パーティー・貸切のお問い合わせ
    Michelle Gregg: (206) 749-3914
  • エリア
    ダウンタウン
  • 【最寄りの駅・交差点】
    First Ave
  • Parking details
    Valet parking is $25 when dining in the restaurant.
  • Public transit
    University Street Station
  • 【その他】
    ウィークエンドブランチ, カクテル, グルテンフリーのメニュー, テイクアウト, バリアフリー, バンケット(宴会場), ビール, ワイン, 個室, 屋内暖炉, 持ち込み料金必要, 本格的なバー, 眺望, 禁煙席, 肉・魚・卵・乳製品 NG

エクスペリエンス

  • Seattle Restaurant Week

    一人当たり$65.00

    2025年3月30日〜2025年4月10日
    Join Goldfinch Tavern for Seattle Restaurant Week to experience the best of spring! Taste the best of Goldfinch Tavern with our 3-course pre-fix menu curated by our passionate Executive Sous Chef Jeffrey Hunter and Pastry Chef Danielle Grogan. DATES | March 30 - April 3, April 6 - April 10 DAYS | Sundays - Thursdays only HOURS | Dinner, 5:00pm - 9:00pm PRICE | USD 65, plus 20% service charge and 10.35% tax MENU | choice of appetizer, main and dessert APPETIZER- choice of one MARINATED BURRATA roasted eggplant, crispy shallot, brioche BEET & DUNGENESS CRAB SALAD (DF, GF) watercress, sauce gribiche, tarragon GOLDFINCH CHOWDER Dungeness crab, bacon, clams, oyster crackers MAIN- choice of one SEARED JUMBO SCALLOPS* (GF) bacon fries, melted leek, truffle butter sauce RIGATONI pomodoro, fennel sausage, curly parsley GOLDFINCH BURGER* American Wagyu, Beecher's cheese, smoked onion marmalade, fennel aioli, fries CARROT RISOTTO tri-color carrot arugula salad, aged balsamic, pickled onion Dessert- choice of one VANILLA CHEESECAKE (NF) candied lemon, berry compote, whipped cream TIRAMISU (NF) mascarpone mousse, espresso soaked coffee sponge cake, coffee-feuilletine, coffee crémeux' *King County Department of Health would like to inform you that consuming raw or undercooked meats & seafood may contribute to your risk of food-borne illness. (df): items are dairy-free. (gf): items are gluten-free. (nf): items are nut-free. A pre-tax 20% service charge is added to each guest check. At least 65% of this service charge will be retained by your server or bartender. The remainder is distributed entirely to the hourly employees who are responsible for the Goldfinch Tavern meal experience.
    写真(Seattle Restaurant Week)
  • Easter Brunch 2025

    ​一人当たり$35.00​~$140.00

    2025年4月20日のみ表示する
    Easter Brunch Buffet at Goldfinch Tavern is a time to gather with loved ones over an unforgettable dining experience. With an exceptional menu, warm hospitality, and stunning waterfront views of the Seattle Great Wheel and Elliott Bay, it’s easy to see why guests return year after year. This Easter, indulge in a thoughtfully curated brunch by Chef Jeffrey Hunter, featuring vibrant seasonal ingredients and a special visit from the Easter Bunny. Savor a bountiful Starter Buffet with fresh salads, baked pastries, seasonal fruits, and an indulgent Waffle Bar. Enjoy charcuterie, artisan cheeses, and Goldfinch’s signature Seafood Tower before selecting an entrée from options such as Dungeness Crab Frittata, Alaskan Wild King Salmon, Smoked & Peppered Prime Rib, and Spring Morel Mushroom Hash. Cap off your meal with a decadent Dessert Buffet from Chef Danielle Grogan, showcasing over a dozen sweet creations - ranging from classic Carrot Cake to modern favorites like the Very Berry Eton Mess. Whether continuing a beloved tradition or starting a new one, it’s the perfect setting for both intimate gatherings and joyful family celebrations this Easter. USD 140 per adult, USD 65 per child* (5 - 12yr), USD 35 per child* (3-4yr), plus 20% service charge and 10.35% tax. APPETIZER BUFFET Our Easter brunch menu includes a buffet of appetizers, choice of main, and spring-themed dessert buffet. Complimentary drip coffee, tea and juice. SEASONAL FRUITS & BERRIES (GF, NF, V) ELLENOS PARFAIT SELECTION OF HOUSE MADE PASTRIES GOLDEN EGGS (NF) HEIRLOOM TOMATO SALAD (GF, NF) SPRING WHITE AND GREEN ASPARAGUS SALAD CLASSIC CAESAR SALAD (NF) ORGANIC SPINACH SALAD (GF, NF) SEAFOOD TOWER OLYMPIA PROVISIONS MEATS & HOUSE MADE CHARCUTERIE LOCAL & EUROPEAN CHEESES EASTER BUNNY’S WAFFLE KNOLL Mains Choice of one DUNGENESS CRAB FRITTATA (GF, NF) free-range eggs, goat cheese, heirloom tomato, avocado hash, hollandaise CINCO JOTAS IBÉRICO HAM BENEDICT (NF) poached free-range eggs, fresh made English muffin, basil hollandaise, crispy hashbrowns ALASKAN WILD KIND SALMON (NF) asparagus, pickled ramps, Hasselback potato, lemon butter SMOKED & PEPPERED PRIME RIB (NF) pommes purée, baby carrots, spring favas, red wine jus SPRING MOREL MUSHROOM HASH (NF) poached free-range eggs, jumbo asparagus, truffle hollandaise, French country salad HAND FORGED RICOTTA AGNOLOTTI (NF) English pea, castelvatrano olives, pecorino, pine vines, balsamic reduction SQUID INK RISOTTO (GF, NF) crispy calamari, clams, Dungeness crab, nduja parmesan, fines herbs DESSERT BUFFET VANILLA CRÈME BRÛLÉE (GF, NF) STRAWBERRY LEMON BAR (NF) COCONUT ‘BUNNY TAIL’ (NF) VERY BERY ETON MESS (GF, NF) CARROT CAKE (NF) PEANUT BUTTER CUP (GF) CHOCOLATE RASPBERRY FUDGE CAKE (GF, NF, V) PISTACHIO PRALINE CHOUX BLUEBERRY CHEESECAKE (NF) CHOCOLATE PASSIONFRUIT MOUSSE (GF, NF) ASSORTED COOKIES ASSORTED CUPCAKES (NF) FRUITY PEBBLE KRISPY TREATS (NF) PEANUT BRITTLE (GF)
    写真(Easter Brunch 2025)

ダイナー1,791人による評価

Goldfinch Tavern at Four Seasons Hotel Seattle​で食事をしたお客様による評価・口コミです(最近の評価に基づく)。

総合評価

評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです

4.5
4.5(最近の評価をもとに集計)
  • 4.4料理
  • 4.6サービス
  • 4.6雰囲気
  • 3.9コストパフォーマンス

騒音レベル普通

ダイナーが選ぶベストレストラン

  • シアトル

    アメリカ地方料理(北西部)

1,791​件の口コミ
  1. Rose VIP

    シアトル・イースタンワシントン評価・口コミ (54)

    3.0

    7日前にご来店

    1. 総合評価 3
    2. 料理 3
    3. サービス 4
    4. 雰囲気 4
    I generally like Ethan Stowell's restaurants, but not this one. It's an attractive setting with attentive service, but the food was average at best and quite expensive. There are many better options nearby.

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  2. Gary VIP

    シアトル・イースタンワシントン評価・口コミ (28)

    5.0

    2025年3月5日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Delightful dinner! Had oysters on the half shell and the king salmon.

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  3. HNR19 VIP

    ラスベガス評価・口コミ (7)

    4.0

    2025年3月2日にご来店

    1. 総合評価 4
    2. 料理 2
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    The service at Goldfinch is wonderful! The food is subpar honestly. It was really nice to have vegan and gluten free options and the kitchen is very flexible with dietary restrictions but the flavor profiles were basic and unsurprising in all of our dishes.

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  4. David

    シアトル・イースタンワシントン評価・口コミ (6)

    5.0

    2025年2月28日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Lovely lunch with excellent service. Note that a 25% gratuity was added to the ticket before running the card, so any gratuity added later is on top.

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  5. Nicolas

    サンフランシスコ・ベイ周辺評価・口コミ (59)

    5.0

    2025年2月22日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    The Eggs Benedict, ambiance & service were so wonderful when I got to Seattle, I had to visit once more before flying out! This visit did not disappoint—great food, and outstanding, friendly service!

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  6. Taylor VIP

    サンフランシスコ・ベイ周辺評価・口コミ (1)

    2.0

    2025年2月17日にご来店

    1. 総合評価 2
    2. 料理 1
    3. サービス 3
    4. 雰囲気 2
    Just not worth it at all- this place tries to be something it isn’t. Service was fine but food is where this restaurant lacks.

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  7. Carla VIP

    シアトル・イースタンワシントン評価・口コミ (18)

    5.0

    2025年2月17日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    The food is always top notch, and the staff is amazing. This is our go-to downtown restaurant.

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  8. Scott

    シアトル・イースタンワシントン評価・口コミ (9)

    4.0

    2025年2月17日にご来店

    1. 総合評価 4
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 3
    Food perfect; service exceptional; ambience annoying. We arrived for our 5:00 reservation and were seated at a lovely table in an upscale dining room. Ten minutes later, havoc ensued. Enter a family of five: Two parents that never looked up from their phones, a blissfully quiet young teenager and two young children who talked nonstop in outside voices and ran around the dining room like they owned it. To be clear, we are not crotchety old people who dislike children. We have five grandkids and understand the challenges of parenting. But please don’t bring your kids to an inappropriate restaurant for children and leave your parenting at the door with seemingly no regard for other diners who are attempting to enjoy their $300 dinner in a nice environment! I should add that we’ve been to this restaurant many times and this was an isolated experience. We love the food, and our server, Milli, was the epitome of perfection. Don’t stay away; consider doing what we will next time. Ask to be seated in an adult-only section.

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  9. Nicolas

    サンフランシスコ・ベイ周辺評価・口コミ (59)

    5.0

    2025年2月16日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    This is one of my favorite places for breakfast/brunch when visiting Seattle. The Eggs Benedict is very good. They also make very good espresso drinks. The view & ambiance are very relaxing, while the service is wonderful. The staff are very friendly, yet professional.

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  10. Brian

    シアトル・イースタンワシントン評価・口コミ (2)

    3.0

    2025年2月16日にご来店

    1. 総合評価 3
    2. 料理 3
    3. サービス 3
    4. 雰囲気 4
    The service was really slow. They were obviously shorthanded. And no manager checked in with us the entire time. Our server was doing the best he could. But it looked like he had 10 tables on his own. There was no one helping him. And like I said, not 1 manager checked in with us the entire time.

    この情報は役に立ちましたか?

よくある質問

Goldfinch Tavern at Four Seasons Hotel Seattleではテイクアウトのご利用も可能です。次の番号まで直接店舗にご注文ください。 (206) 749-7070

OpenTableを利用するダイナー1791名がGoldfinch Tavern at Four Seasons Hotel Seattleを4.5つ星評価しています。

はい。OpenTable で日時と人数を指定して空席を検索し、ご予約を入れてください。

レストランの予約

2名
23:30
本日25回予約が入りました。
エクスペリエンスをご利用いただけます。

デリバリーとテイクアウトのご注文

Goldfinch Tavern at Four Seasons Hotel SeattleのGoogle マップ

98101 WA Seattle, 99 Union Street,

追加情報

  • 【最寄りの駅・交差点】
    First Ave
  • エリア
    ダウンタウン
  • 【営業時間】
    朝食 月~金 06:30~11:00 土・日 06:30~09:00 ブランチ 土・日 09:00~14:30 ランチ 月~金 11:00~15:00 ハッピーアワー 月~金 15:00~17:00 土・日 14:30~17:00 ディナー 月~水・日 17:00~22:00 木~土 17:00~23:00
  • 予算
    31~50 USドル
  • 料理ジャンル
    アメリカ地方料理(北西部), シーフード・海鮮料理, アメリカ料理(コンテンポラリー)
  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル エレガント
  • Dress code
    スマートカジュアル
  • Parking details
    Valet parking is $25 when dining in the restaurant.
  • Public transit
    University Street Station
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • 【シェフ・料理長】
    Brian Doherty
  • 【その他】
    ウィークエンドブランチ, カクテル, グルテンフリーのメニュー, テイクアウト, バリアフリー, バンケット(宴会場), ビール, ワイン, 個室, 屋内暖炉, 持ち込み料金必要, 本格的なバー, 眺望, 禁煙席, 肉・魚・卵・乳製品 NG
  • 【ホームページ】
  • 電話番号
    (206) 749-7070
  • パーティー・貸切
    Let Goldfinch Tavern make your next celebration or meeting unforgettable in one of our two private dining rooms. Either room can accommodate up to 16 guests for intimate gatherings or 25 guests for a standing reception. Valet parking and AV are available.
  • パーティー・貸切のお問い合わせ
    Michelle Gregg: (206) 749-3914
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