
Goldfinch Tavern at Four Seasons Hotel Seattle
レストランの予約
当店について
- 眺めが良い
- 特別な食事に最適
- 高級
プライベートダイニング
イベントにお使いください
追加情報
- 【ダイニングスタイル】カジュアル エレガント
- 予算31~50 USドル
- 料理ジャンルアメリカ地方料理(北西部), シーフード・海鮮料理, アメリカ料理(コンテンポラリー)
- 【営業時間】朝食 月~金 06:30~11:00 土・日 06:30~09:00 ブランチ 土・日 09:00~14:30 ランチ 月~金 11:00~15:00 ハッピーアワー 月~金 15:00~17:00 土・日 14:30~17:00 ディナー 月~水・日 17:00~22:00 木~土 17:00~23:00
- 電話番号(206) 749-7070
- 【ホームページ 】
- 【ご利用可能カード】AMEX, Discover, Mastercard, Visa
- Dress codeスマートカジュアル
- 【シェフ・料理長】Brian Doherty
- パーティー・貸切Let Goldfinch Tavern make your next celebration or meeting unforgettable in one of our two private dining rooms. Either room can accommodate up to 16 guests for intimate gatherings or 25 guests for a standing reception. Valet parking and AV are available.
- パーティー・貸切のお問い合わせMichelle Gregg: (206) 749-3914
- エリアダウンタウン
- 【最寄りの駅・交差点】First Ave
- Parking detailsValet parking is $25 when dining in the restaurant.
- Public transitUniversity Street Station
- 【その他】ウィークエンドブランチ, カクテル, グルテンフリーのメニュー, テイクアウト, バリアフリー, バンケット(宴会場), ビール, ワイン, 個室, 屋内暖炉, 持ち込み料金必要, 本格的なバー, 眺望, 禁煙席, 肉・魚・卵・乳製品 NG
エクスペリエンス
Seattle Restaurant Week
一人当たり$65.00
2025年3月30日〜2025年4月10日Join Goldfinch Tavern for Seattle Restaurant Week to experience the best of spring! Taste the best of Goldfinch Tavern with our 3-course pre-fix menu curated by our passionate Executive Sous Chef Jeffrey Hunter and Pastry Chef Danielle Grogan. DATES | March 30 - April 3, April 6 - April 10 DAYS | Sundays - Thursdays only HOURS | Dinner, 5:00pm - 9:00pm PRICE | USD 65, plus 20% service charge and 10.35% tax MENU | choice of appetizer, main and dessert APPETIZER- choice of one MARINATED BURRATA roasted eggplant, crispy shallot, brioche BEET & DUNGENESS CRAB SALAD (DF, GF) watercress, sauce gribiche, tarragon GOLDFINCH CHOWDER Dungeness crab, bacon, clams, oyster crackers MAIN- choice of one SEARED JUMBO SCALLOPS* (GF) bacon fries, melted leek, truffle butter sauce RIGATONI pomodoro, fennel sausage, curly parsley GOLDFINCH BURGER* American Wagyu, Beecher's cheese, smoked onion marmalade, fennel aioli, fries CARROT RISOTTO tri-color carrot arugula salad, aged balsamic, pickled onion Dessert- choice of one VANILLA CHEESECAKE (NF) candied lemon, berry compote, whipped cream TIRAMISU (NF) mascarpone mousse, espresso soaked coffee sponge cake, coffee-feuilletine, coffee crémeux' *King County Department of Health would like to inform you that consuming raw or undercooked meats & seafood may contribute to your risk of food-borne illness. (df): items are dairy-free. (gf): items are gluten-free. (nf): items are nut-free. A pre-tax 20% service charge is added to each guest check. At least 65% of this service charge will be retained by your server or bartender. The remainder is distributed entirely to the hourly employees who are responsible for the Goldfinch Tavern meal experience.Easter Brunch 2025
一人当たり$35.00~$140.00
2025年4月20日のみ表示するEaster Brunch Buffet at Goldfinch Tavern is a time to gather with loved ones over an unforgettable dining experience. With an exceptional menu, warm hospitality, and stunning waterfront views of the Seattle Great Wheel and Elliott Bay, it’s easy to see why guests return year after year. This Easter, indulge in a thoughtfully curated brunch by Chef Jeffrey Hunter, featuring vibrant seasonal ingredients and a special visit from the Easter Bunny. Savor a bountiful Starter Buffet with fresh salads, baked pastries, seasonal fruits, and an indulgent Waffle Bar. Enjoy charcuterie, artisan cheeses, and Goldfinch’s signature Seafood Tower before selecting an entrée from options such as Dungeness Crab Frittata, Alaskan Wild King Salmon, Smoked & Peppered Prime Rib, and Spring Morel Mushroom Hash. Cap off your meal with a decadent Dessert Buffet from Chef Danielle Grogan, showcasing over a dozen sweet creations - ranging from classic Carrot Cake to modern favorites like the Very Berry Eton Mess. Whether continuing a beloved tradition or starting a new one, it’s the perfect setting for both intimate gatherings and joyful family celebrations this Easter. USD 140 per adult, USD 65 per child* (5 - 12yr), USD 35 per child* (3-4yr), plus 20% service charge and 10.35% tax. APPETIZER BUFFET Our Easter brunch menu includes a buffet of appetizers, choice of main, and spring-themed dessert buffet. Complimentary drip coffee, tea and juice. SEASONAL FRUITS & BERRIES (GF, NF, V) ELLENOS PARFAIT SELECTION OF HOUSE MADE PASTRIES GOLDEN EGGS (NF) HEIRLOOM TOMATO SALAD (GF, NF) SPRING WHITE AND GREEN ASPARAGUS SALAD CLASSIC CAESAR SALAD (NF) ORGANIC SPINACH SALAD (GF, NF) SEAFOOD TOWER OLYMPIA PROVISIONS MEATS & HOUSE MADE CHARCUTERIE LOCAL & EUROPEAN CHEESES EASTER BUNNY’S WAFFLE KNOLL Mains Choice of one DUNGENESS CRAB FRITTATA (GF, NF) free-range eggs, goat cheese, heirloom tomato, avocado hash, hollandaise CINCO JOTAS IBÉRICO HAM BENEDICT (NF) poached free-range eggs, fresh made English muffin, basil hollandaise, crispy hashbrowns ALASKAN WILD KIND SALMON (NF) asparagus, pickled ramps, Hasselback potato, lemon butter SMOKED & PEPPERED PRIME RIB (NF) pommes purée, baby carrots, spring favas, red wine jus SPRING MOREL MUSHROOM HASH (NF) poached free-range eggs, jumbo asparagus, truffle hollandaise, French country salad HAND FORGED RICOTTA AGNOLOTTI (NF) English pea, castelvatrano olives, pecorino, pine vines, balsamic reduction SQUID INK RISOTTO (GF, NF) crispy calamari, clams, Dungeness crab, nduja parmesan, fines herbs DESSERT BUFFET VANILLA CRÈME BRÛLÉE (GF, NF) STRAWBERRY LEMON BAR (NF) COCONUT ‘BUNNY TAIL’ (NF) VERY BERY ETON MESS (GF, NF) CARROT CAKE (NF) PEANUT BUTTER CUP (GF) CHOCOLATE RASPBERRY FUDGE CAKE (GF, NF, V) PISTACHIO PRALINE CHOUX BLUEBERRY CHEESECAKE (NF) CHOCOLATE PASSIONFRUIT MOUSSE (GF, NF) ASSORTED COOKIES ASSORTED CUPCAKES (NF) FRUITY PEBBLE KRISPY TREATS (NF) PEANUT BRITTLE (GF)
人気のお料理
ダイナー1,791人による評価
Goldfinch Tavern at Four Seasons Hotel Seattleで食事をしたお客様による評価・口コミです(最近の評価に基づく)。
総合評価
評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
- 4.4料理
- 4.6サービス
- 4.6雰囲気
- 3.9コストパフォーマンス
騒音レベル • 普通
ダイナーが選ぶベストレストラン
シアトル
アメリカ地方料理(北西部)
- R
Rose VIP
シアトル・イースタンワシントン評価・口コミ (54)
3.07日前にご来店
- 総合評価 3
- 料理 3
- サービス 4
- 雰囲気 4
この情報は役に立ちましたか?
- G
Gary VIP
シアトル・イースタンワシントン評価・口コミ (28)
5.02025年3月5日にご来店
- 総合評価 5
- 料理 5
- サービス 5
- 雰囲気 5
この情報は役に立ちましたか?
- HN
HNR19 VIP
ラスベガス評価・口コミ (7)
4.02025年3月2日にご来店
- 総合評価 4
- 料理 2
- サービス 5
- 雰囲気 5
この情報は役に立ちましたか?
- D
David
シアトル・イースタンワシントン評価・口コミ (6)
5.02025年2月28日にご来店
- 総合評価 5
- 料理 5
- サービス 5
- 雰囲気 5
この情報は役に立ちましたか?
- N
Nicolas
サンフランシスコ・ベイ周辺評価・口コミ (59)
5.02025年2月22日にご来店
- 総合評価 5
- 料理 5
- サービス 5
- 雰囲気 5
この情報は役に立ちましたか?
- T
Taylor VIP
サンフランシスコ・ベイ周辺評価・口コミ (1)
2.02025年2月17日にご来店
- 総合評価 2
- 料理 1
- サービス 3
- 雰囲気 2
この情報は役に立ちましたか?
- C
Carla VIP
シアトル・イースタンワシントン評価・口コミ (18)
5.02025年2月17日にご来店
- 総合評価 5
- 料理 5
- サービス 5
- 雰囲気 5
この情報は役に立ちましたか?
- S
Scott
シアトル・イースタンワシントン評価・口コミ (9)
4.02025 年2月17日にご来店
- 総合評価 4
- 料理 5
- サービス 5
- 雰囲気 3
この情報は役に立ちましたか?
- N
Nicolas
サンフランシスコ・ベイ周辺評価・口コミ (59)
5.02025年2月16日にご来店
- 総合評価 5
- 料理 5
- サービス 5
- 雰囲気 5
この情報は役に立ちましたか?
- B
Brian
シアトル・イースタンワシントン評価・口コミ (2)
3.02025年2月16日にご来店
- 総合評価 3
- 料理 3
- サービス 3
- 雰囲気 4
この情報は役に立ちましたか?
よくある質問
Goldfinch Tavern at Four Seasons Hotel Seattleではテイクアウトのご利用も可能です。次の番号まで直接店舗にご注文ください。 (206) 749-7070
OpenTableを利用するダイナー1791名がGoldfinch Tavern at Four Seasons Hotel Seattleを4.5つ星評価しています。
はい。OpenTable で日時と人数を指定して空席を検索し、ご予約を入れてください。
レストランの予約
デリバリーとテイクアウトのご注文
98101 WA Seattle, 99 Union Street,
追加情報
- 【最寄りの駅・交差点】First Ave
- エリアダウンタウン
- 【営業時間】朝食 月~金 06:30~11:00 土・日 06:30~09:00 ブランチ 土・日 09:00~14:30 ランチ 月~金 11:00~15:00 ハッピーアワー 月~金 15:00~17:00 土・日 14:30~17:00 ディナー 月~水・日 17:00~22:00 木~土 17:00~23:00
- 予算31~50 USドル
- 料理ジャンルアメリカ地方料理(北西部), シーフード・海鮮料理, アメリカ料理(コンテンポラリー)
- 【ダイニングスタイル】カジュアル エレガント
- Dress codeスマートカジュアル
- Parking detailsValet parking is $25 when dining in the restaurant.
- Public transitUniversity Street Station
- 【ご利用可能カード】AMEX, Discover, Mastercard, Visa
- 【シェフ・料理長】Brian Doherty
- 【その他】ウィークエンドブランチ, カクテル, グルテンフリーのメニュー, テイクアウト, バリアフリー, バンケット(宴会場), ビール, ワイン, 個室, 屋内暖炉, 持ち込み料金必要, 本格的なバー, 眺望, 禁煙席, 肉・魚・卵・乳製品 NG
- 【ホームページ】
- 電話番号(206) 749-7070
- パーティー・貸切Let Goldfinch Tavern make your next celebration or meeting unforgettable in one of our two private dining rooms. Either room can accommodate up to 16 guests for intimate gatherings or 25 guests for a standing reception. Valet parking and AV are available.
- パーティー・貸切のお問い合わせMichelle Gregg: (206) 749-3914