Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ミシガン州北部、アッパー半島
  4. ミシガン(北部)
  5. トラバースシティ
Great Lakes Culinary Institute MI Traverse City

Great Lakes Culinary Institute

4.8
4.8
評価・口コミ(86)
~30 USドル
アメリカ料理(コンテンポラリー)

レストランの予約

2名
19:00
エクスペリエンスをご利用いただけます。
  • 眺めが良い
  • 特別な食事に最適
  • 魅力的
At Lobdell's, a Teaching Restaurant, you'll enjoy food prepared and served by Great Lakes Culinary Institute students and beautiful bayside views. Lunch is served regularly during fall and spring, while bakery and coffee service is provided in summer. Special events throughout the year include farm to table and world cuisine dinners, as well as cocktail and charcuterie events.

追加情報

  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル
  • 予算
    ~30 USドル
  • 料理ジャンル
    アメリカ料理(コンテンポラリー), アメリカ料理, ビストロ
  • 【営業時間】
    ランチ 火・水 11:30~14:30 クローズ月・木~日
  • 電話番号
    (231) 995-3120
  • 【ホームページ】
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    ビジネスカジュアル
  • 【シェフ・料理長】
    Chef James Morse
  • エリア
    トラバースシティ
  • 【最寄りの駅・交差点】
    Front Street and Barlow
  • Parking details
    お客様専用駐車場
  • Public transit
    In front of the building on Front Street
  • 【その他】
    カウンター席, カクテル, グルテンフリーのメニュー, バリアフリー, ビール, ワイン, 本格的なバー, 眺望, 禁煙席, 肉・魚・卵・乳製品 NG

エクスペリエンス

  • Cocktails and Charcuterie

    一人当たり$39.00

    複数の日付でご予約可能
    It's cocktail time! Students' knowledge will be tested as they learn experientially at the Cocktails and Charcuterie series at Lobdell's. Sip on small batch cocktails and mocktails served by the Beverage Management class while enjoying sharable appetizers crafted by the Garde Manger students. A wine and beer selection will also be available. Menu includes 2 beverage selections plus a three course sampling of cheeses and assorted charcuterie.

ダイナー86人による評価

総合評価

評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです

4.8
4.8(最近の評価をもとに集計)
  • 4.7料理
  • 4.8サービス
  • 4.9雰囲気
  • 4.7コストパフォーマンス

騒音レベル普通

ダイナーが選ぶベストレストラン

  • ミシガン州北部、アッパー半島

    総合ベスト

  • ミシガン州北部、アッパー半島

    お料理がおいしいお店

  • ミシガン州北部、アッパー半島

    ベストサービス

  • ミシガン州北部、アッパー半島

    雰囲気がいいお店

  • ミシガン州北部、アッパー半島

    コスパベスト

  • ミシガン州北部、アッパー半島

    ブランチが評判

  • ミシガン州北部、アッパー半島

    斬新

  • ミシガン州北部、アッパー半島

    グループ・宴会に最適

  • ミシガン州北部、アッパー半島

    ヘルシー

  • ミシガン州北部、アッパー半島

    特別な食事に最適

  • ミシガン(北部)

    総合ベスト

  • ミシガン(北部)

    お料理がおいしいお店

  • ミシガン(北部)

    ベストサービス

  • ミシガン(北部)

    雰囲気がいいお店

  • ミシガン(北部)

    コスパベスト

  • ミシガン(北部)

    ブランチが評判

  • ミシガン(北部)

    斬新

  • ミシガン(北部)

    グループ・宴会に最適

  • ミシガン(北部)

    ヘルシー

  • ミシガン(北部)

    特別な食事に最適

86​件の口コミ
  1. Susan

    ミシガン州北部、アッパー半島

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    4日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    We truly enjoyed our meal Beef borignone would like the receipt Staff were a pleasure

    この情報は役に立ちましたか?

  2. Brian

    ミシガン州北部、アッパー半島

    評価・口コミ (2)

    3.0

    評価・口コミ (2)

    2024年11月21日にご来店

    1. 総合評価 3
    2. 料理 4
    3. サービス 2
    4. 雰囲気 3
    The bar let this experience slip. They could not keep up with the pace. And we understand. So it’s important to these learners to know that all aspects of a restaurant experience matter. Not getting drinks, and even just water, out quickly can taint a customer experience. We waited 15 minutes for a glass wine and a two mix cocktail. I hope they do get better.

    この情報は役に立ちましたか?

  3. Leslie

    ローリー・ダーラム・チャペル・ヒル

    評価・口コミ (3)

    5.0

    評価・口コミ (3)

    2024年11月21日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    We had such a fun time dining at the charcuterie and cocktail event hosted by Great Lakes Culinary Institute and the students in training in the Beverage Management class. Traverse City is blessed to have such a beautiful culinary Institute that provides its students an outlet for practicing their trade.  Reservations go quickly, so it is hard to get into events, but when you do get in, you will be impressed. 

    この情報は役に立ちましたか?

  4. David

    ミシガン州北部、アッパー半島

    評価・口コミ (61)

    VIP
    4.0

    評価・口コミ (61)

    2024年11月21日にご来店

    1. 総合評価 4
    2. 料理 4
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Appetizer & cocktails special event. The smoked duck is my favorite. Merrill mixes up some great cocktails and this event had eight or so to choose from along with several beers and wines. Students are fun and engaging as they are working on their craft. Worth a try if you can snag a table.

    この情報は役に立ちましたか?

  5. Michelle

    ワシントン DC エリア

    評価・口コミ (2)

    5.0

    評価・口コミ (2)

    2024年11月21日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    We had bar seating and we love sitting at the bar. Merrill was fabulous as usual. William, who was new, started out nervous (they are in training), but then once he found his grove, he was chatty and engaging!! We had a GREAT time and they even made an accommodation for a vegetarian! Fabulous!

    この情報は役に立ちましたか?

  6. Ira

    サンフランシスコ・ベイ周辺

    評価・口コミ (2)

    5.0

    評価・口コミ (2)

    2024年11月20日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    This Cocktails & Charcuterie series is fantastic.

    この情報は役に立ちましたか?

  7. Lisa

    ミシガン州北部、アッパー半島

    評価・口コミ (2)

    5.0

    評価・口コミ (2)

    2024年11月20日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Our experience was great service, food and cocktails. The students and staff are kind and attentive!

    この情報は役に立ちましたか?

  8. Jack

    Detroit

    評価・口コミ (1)

    3.0

    評価・口コミ (1)

    2024年11月20日にご来店

    1. 総合評価 3
    2. 料理 5
    3. サービス 3
    4. 雰囲気 5
    My first dry Manhattan was very weak. It was clear, you could see through it. The second one was well done. Charcuterie board was not worth it. If each person paid $39, each person should have received their own board. I would have been better off attending by myself.

    この情報は役に立ちましたか?

  9. Don

    ミシガン州北部、アッパー半島

    評価・口コミ (3)

    5.0

    評価・口コミ (3)

    2024年11月20日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Lobdell’s Culinary Restaurant has an excellent menu. The entrees are always excellent with great variety.The sandwiches and salads are delightfully presented and always delicious. The Lobdell speciality desert is 5 stars and more. A quiet atmosphere, beautiful view, and friendly staff makes Lobdell’s the best place to eat in Traverse City.

    この情報は役に立ちましたか?

  10. Anne

    グランドラピッズ、ミシガン西部

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2024年11月20日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    What a wonderful culinary experience! We had the beef bourgnion, leek tarte, the best ice tea! Attentive and knowledgeable staff. Truly the best restaurant in Traverse City. We will be back! Thank you Courtney for your hospitality!

    この情報は役に立ちましたか?

よくある質問

OpenTableを利用するダイナー86名がGreat Lakes Culinary Instituteを4.8つ星評価しています。

はい。OpenTable で日時と人数を指定して空席を検索し、ご予約を入れてください。

レストランの予約

2名
19:00
エクスペリエンスをご利用いただけます。
Great Lakes Culinary InstituteのGoogle マップ

49686-2619 MI Traverse City, 715 E Front St,

追加情報

  • 【最寄りの駅・交差点】
    Front Street and Barlow
  • エリア
    トラバースシティ
  • 【営業時間】
    ランチ 火・水 11:30~14:30 クローズ月・木~日
  • 予算
    ~30 USドル
  • 料理ジャンル
    アメリカ料理(コンテンポラリー), アメリカ料理, ビストロ
  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル
  • Dress code
    ビジネスカジュアル
  • Parking details
    お客様専用駐車場
  • Public transit
    In front of the building on Front Street
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • 【シェフ・料理長】
    Chef James Morse
  • 【その他】
    カウンター席, カクテル, グルテンフリーのメニュー, バリアフリー, ビール, ワイン, 本格的なバー, 眺望, 禁煙席, 肉・魚・卵・乳製品 NG
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ