Harvest Table
4.5
評価・口コミ(1395)
31~50 USドル
アメリカ料理(コンテンポラリー)
レストランの予約
2名
2024年12月2日
19:00
エクスペリエンスをご利用いただけます。
- 特別な食事に最適
- デート
- ユニークなカクテルが評判
プライベートダイニング
イベントにお使いください
追加情報
- 【ダイニングスタイル】カジュアル
- 予算31~50 USドル
- 料理ジャンルアメリカ料理(コンテンポラリー), カリフォルニア料理, ファー ム・トゥ・テーブル
- 【営業時間】朝食 月~金 07:00~10:30 ブランチ 土・日 08:00~14:00 ハッピーアワー 月~金 15:00~18:00 ディナー 毎日 17:30~21:00
- 電話番号(707) 967-4695
- 【ご利用可能カード】AMEX, Discover, Mastercard, Visa
- Dress codeカジュアル
- 【シェフ・料理長】Jeff Libunao
- 【ケータリング】We can accommodate all your on-premise catering needs. Please contact our host/hostess and we're happy to assist you based upon availability.
- パーティー・貸切Harvest Table's private dining options feature the best food and drink with stunning views of our neighboring vineyards and the Mayacamas Mountains. Contact us today.
- パーティー・貸切のお問い合わせMatthew McElroy: (707) 685-3427
- エリアセント ・ ヘレナ
- 【最寄りの駅・交差点】Main Street
- Parking detailsOn-site parking.
- Public transitAccessible by VINE, St. Helena Shuttle.
- 【その他】ウィークエンドブランチ, カクテル, テイクアウト, テラス席, テラス席, バー・ラウンジ, バリアフリー, バンケット(宴会場), ビール, ワイン, ワイン持ち込みOK, 個室, 屋内暖炉, 持ち込み料金必要, 本格的なバー, 男女共用お手洗い, 眺望, 禁煙席
エクスペリエンス
Christmas Eve
一人当たり$135.31
2024年12月24日のみ表示するJoin us Christmas Eve for a 4-course Christmas feast! First Course: chicory salad persimmon, mezzo secco, balsamic, orange thyme vinaigrette or chestnut & parsnip soup apple, celery root Second Course: gruyere and onion tart crème fraiche, petite greens or gnudi house made ricotta, caramelized fennel, parmesan nage or beets pear, berries, pistachio, balsamic, grains Third Course: pork loin pickled mustard seed, herb spätzle or crispy skin salmon beluga lentils, sofrito, greens or filet mignon fingerling tostones, sauce au poivre or carrot bolognese stone ground polenta, parmesan, gremolata Fourth Course: buche noel chocolate olive oil cake, cherry preserves or sticky toffee pudding malted caramel, malt ice creamChristmas Feast
一人当たり$135.31
2024年11月26日〜2024年12月25日Join us Christmas Day for a 4-course Christmas feast! First Course: chicory salad persimmon, mezzo secco, balsamic, orange thyme vinaigrette or chestnut & parsnip soup apple, celery root Second Course: gruyere and onion tart crème fraiche, petite greens or gnudi house made ricotta, caramelized fennel, parmesan nage or beets pear, berries, pistachio, balsamic, grains Third Course: pork loin pickled mustard seed, herb spätzle or crispy skin salmon beluga lentils, sofrito, greens or filet mignon fingerling tostones, sauce au poivre or carrot bolognese stone ground polenta, parmesan, gremolata Fourth Course: buche noel chocolate olive oil cake, cherry preserves or sticky toffee pudding malted caramel, malt ice cream
人気のお料理
ダイナー1,395人による評価
総合評価
評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
4.5
- 4.5料理
- 4.5サービス
- 4.5雰囲気
- 4.2コストパフォーマンス
騒音レベル • 普通
ダイナーが選ぶベストレストラン
ワインカントリー
ブランチが評判
1,395件の口コミ
- OT
OpenTable ダイナー
ロサンゼルス
評価・口コミ (4)
4.0評価・口コミ (4)
2018年10月25日にご来店
- 総合評価 4
- 料理 5
- サービス 4
- 雰囲気 5
Harvest Table2018年11月8日に返信済みこの情報は役に立ちましたか?
- K
Kate
サンフランシスコ・ベイ周辺
VIP評価・口コミ (16)
5.0評価・口コミ (16)
4日前にご来店
- 総合評価 5
- 料理 5
- サービス 5
- 雰囲気 5
この情報は役に立ちましたか?
- K
KATY
サンフランシスコ・ベイ周辺