Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンディエゴ
  4. ノース・サンディエゴ
  5. エンシニータス
Interior Dining Room - Haven CA Encinitas

Haven

4.3
4.3
評価・口コミ(166)
31~50 USドル
カリフォルニア料理

レストランの予約

2名
19:00
本日26回予約が入りました。
エクスペリエンスをご利用いただけます。
  • 地元で評判
  • テラス席が評判
  • 特別な食事に最適
Nestled in the hills of Leucadia, Fox Point Farms is home to Haven Farm + Table, a new Californian restaurant helmed by Chef de Cuisine Kelston Moore and General Manager and Wine Director Ricardo Zarate Jr. Haven features the bountiful produce of the three-acre regenerative farm located just steps away from the kitchen. Delight in innovative dishes such as the Jerk Pork Belly Mole while dining on the terrace overlooking our lush fields, or sip a cocktail designed by Phillip Laethem in the stately yet cozy dining room.

ダイニングエリア

追加情報

  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル
  • 予算
    31~50 USドル
  • 料理ジャンル
    カリフォルニア料理, アメリカ料理, ファーム・トゥ・テーブル
  • 【営業時間】
    水~日 16:00~21:30 クローズ月・火
  • 電話番号
    (760) 704-8303
  • Dress code
    カジュアル

エクスペリエンス

  • Fox Point Farms Tasting Menu

    一人当たり$95.90

    複数の日付でご予約可能
    Chef Kelston Moore and Lead Farmer Greg Reese are proud to present a five-course tasting menu featuring the bounty from the farm.
    写真(Fox Point Farms Tasting Menu)
  • Stories from the Soil - Drew Deckman

    一人当たり$241.94

    プリペイド

    2025年1月13日のみ表示する
    17:30
    Stories from the Soil: Guest Chef Dinner Series Join us for an exquisite 4-course farm-to-table dining experience at Fox Point Farms, where the beauty of local produce takes center stage. This unique event celebrates the bounty of the season with a thoughtfully crafted menu, showcasing the freshest ingredients sourced from our very own farm and neighboring local growers. To enhance your culinary journey, each course will be paired with our natural wine meticulously designed to complement the flavors of the meal. Welcome Beverages + Bites on the Deck 5:30pm-6pm Followed by Farm + Table Dinner & Live Music in the Garden 6pm-8:30pm For dietary or allergy restrictions, please contact us at ricardo@havenfarmtotable.com This event is 21+.
    写真(Stories from the Soil - Drew Deckman)

ダイナー166人による評価

総合評価

評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです

4.3
4.3(最近の評価をもとに集計)
  • 4.2料理
  • 4.6サービス
  • 4.7雰囲気
  • 3.9コストパフォーマンス

騒音レベル普通

ダイナーが選ぶベストレストラン

  • ノース・サンディエゴ

    斬新

166​件の口コミ
  1. Ricardo

    VIP

    サンディエゴ

    評価・口コミ (123)

    5.0

    評価・口コミ (123)

    本日ご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Loved the food! Such a cute space to bring friends. Will be back soon! Highly recommend the Short Rib!

    この情報は役に立ちましたか?

  2. Mary Ellen

    VIP

    サンディエゴ

    評価・口コミ (53)

    3.0

    評価・口コミ (53)

    本日ご来店

    1. 総合評価 3
    2. 料理 2
    3. サービス 4
    4. 雰囲気 4
    I started with the cauliflower soup, which was a little over-salted but flavorful. To follow, I had the lobster toast - microscopic bits of lobster in a too-spicy sauce atop a piece of burnt brioche. Inedible. The restaurant is beautiful and the service is friendly, but I will not be returning.

    この情報は役に立ちましたか?

  3. Nicole

    サンディエゴ

    評価・口コミ (3)

    5.0

    評価・口コミ (3)

    本日ご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Haven is so special and magical, service is wonderful and ambiance is even better.

    この情報は役に立ちましたか?

  4. Jaime

    VIP

    サンディエゴ

    評価・口コミ (3)

    5.0

    評価・口コミ (3)

    2日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 4
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    We absolutely love the ambiance here! The design and layout of the entire place is beautiful and spacious. I feel like they need a couple more fire pits outside so stay warm by. Its nice to arrive early and have a cocktail from the market around the fires. Grab some farm fresh items and freshly baked treats, sweet little market. The Haven restaurant upstairs is very nice and the service is top notch. The food is most certainly farm fresh and prepared wonderfully. We loved the prawns and hummus apps. I would say the reason I gave 4 stars instead of 5 is because of the meat both times I've been here. The short ribs were dry and a bit gamey because its grass fed, carrot finished beef. And the pork belly was tough and chewy, not sure why on that one. I prefer both to be bit more tender and juicy. The wine list here is also fairly eclectic, perhaps a few more known wines could be added. Other than that we enjoy this place very much and will be back to try more dinners!

    この情報は役に立ちましたか?

  5. Ashley

    サンディエゴ

    評価・口コミ (4)

    5.0

    評価・口コミ (4)

    2日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Amazing restaurant, our server was so welcoming! .

    この情報は役に立ちましたか?

  6. sam

    サンディエゴ

    評価・口コミ (5)

    5.0

    評価・口コミ (5)

    5日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Our server Frankie is the greatest. Great food, gorgeous spot.

    この情報は役に立ちましたか?

  7. Meredith

    VIP

    サンディエゴ

    評価・口コミ (3)

    5.0

    評価・口コミ (3)

    5日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Spectacular experience!! We loved prawns and smoked chicken. Eager to try their salads. Also their bread and butter duet is so good it’s practically evil.

    この情報は役に立ちましたか?

  8. Lynn

    VIP

    サンディエゴ

    評価・口コミ (10)

    4.0

    評価・口コミ (10)

    6日前にご来店

    1. 総合評価 4
    2. 料理 4
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    I would have given 5 stars but the steak did not keep up with the rest of the meal. This will not stop me from going back. Everything was excellent, delicious and the service impeccable. Highly recommend

    この情報は役に立ちましたか?

  9. Ilyse

    VIP

    シアトル・イースタンワシントン

    評価・口コミ (38)

    4.0

    評価・口コミ (38)

    6日前にご来店

    1. 総合評価 4
    2. 料理 3
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Love the place and the concept. Service was fabulous. A farm based restaurant should have many more vegetable based entrees and use produce better. Cauliflower soup was lumpy and heavy. Dishes lacked balance and use of freshness, way too heavy. On the other hand the sommelier and wine choices were fantastic. Would come back just for those and a salad and hummus.

    この情報は役に立ちましたか?

  10. Norm

    VIP

    サンディエゴ

    評価・口コミ (17)

    5.0

    評価・口コミ (17)

    7日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    It opened in August and we just discovered it. We loved the open design of the place. Savanah was our server and very attentive. The menu is fairly simple but sufficient in variety and they have many hearty dishes, all organic and well prepared. I have mixed feelings about writing a review since I hope it stays available to us on short notice, but I am sure it will become swamped over time.

    この情報は役に立ちましたか?

よくある質問

OpenTableを利用するダイナー166名がHavenを4.3つ星評価しています。

はい。OpenTable で日時と人数を指定して空席を検索し、ご予約を入れてください。

レストランの予約

2名
19:00
本日26回予約が入りました。
エクスペリエンスをご利用いただけます。
HavenのGoogle マップ

92024-2365 CA Encinitas, 1150 Quail Gardens Dr,

ダイニングエリア

追加情報

  • エリア
    エンシニータス
  • 【営業時間】
    水~日 16:00~21:30 クローズ月・火
  • 予算
    31~50 USドル
  • 料理ジャンル
    カリフォルニア料理, アメリカ料理, ファーム・トゥ・テーブル
  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル
  • Dress code
    カジュアル
  • Parking details
    お客様専用駐車場
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ