評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
4.7
- 4.7料理
- 4.8サービス
- 4.5雰囲気
- 4.5コストパフォーマンス
騒音レベル • 普通
料理長:Kari Shaughnessy
OpenTable 編集部より: ウィラメットヴァレーでピノを試飲した後は、マックマーケットの倉庫にあるヘイワードでディナーをお楽しみください。シェフのカリ・ショーネシーが率いるチームは、肉を解体し、野菜をピクルスにし、サワードウを焼き、シンプルながら意欲的なメニューで地域でも際立った存在となっています。2024年にはジェームズ・ビアード賞にもノミネートされ、マクミンビルの豊かな食文化にスポットライトを当てました。
An enriching culinary experience, we set out to create delicious dinners while following a strict ethos on sourcing. We hold close relationships with all of our farmers and ranchers, making a uniquely personal menu. Dishes change weekly based on what is available on the farm and in the larder. While everything is sourced in a tight radius, the flavors are inspired by our travels and memories.
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騒音レベル • 普通