評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
4.6
- 4.6料理
- 4.8サービス
- 4.6雰囲気
- 4.4コストパフォーマンス
騒音レベル • 普通
料理長:Sean Murray Smith
OpenTable 編集部より: Chef Sean Murray Smith’s vegetable-centric tasting menu spotlights Quebec’s homegrown bounty through exquisite presentations and diverse cooking styles. Winter may offer dishes like flank steak with 1608 Charlevoix cheese flan, while summer could feature halibut poached in caper butter. Rotating wine pairings and creative cocktails ensure intriguing sips throughout the year.
評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
騒音レベル • 普通
モントリオール・ケベック
斬新
モントリオール・ケベック
特別な食事に最適
モントリオール
斬新
モントリオール
特別な食事に最適
モントリオール
ベジタリアン対応
Andrew
Philadelphia
評価・口コミ (2)
評価・口コミ (2)
1日前にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Félix
モントリオール・ケベック
評価・口コミ (2)
評価・口コミ (2)
5日前にご来店
この情報は役に立ちましたか?
DHRUV
サンフランシスコ・ベイ周辺
評価・口コミ (1)
評価・口コミ (1)
5日前にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Matt
ボストン
評価・口コミ (1)
評価・口コミ (1)
7日前にご来店