評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
4.8
- 4.7料理
- 4.9サービス
- 4.9雰囲気
- 4.5コストパフォーマンス
騒音レベル • 普通
料理長:Phil Whitmarsh
2024
OpenTable 編集部より: In a brick cottage with blue shutters in the French Quarter, you’ll find one of the best bars in the world, a James Beard Award winner ranked on the World’s 50 Best Bars. Beloved local bartender Chris Hannah shakes innovative cocktails like a curried banana colada or bologna negroni (say it out loud) starring mortadella-infused Campari. It’s worth staying for dinner, to sample half a dozen different types of caviar and unusual cuts like wagyu tongue and duck neck sausage.
評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
騒音レベル • 普通
ニューオーリンズ・ルイジアナ州
ベストサービス