評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
4.6
- 4.7料理
- 4.5サービス
- 4.6雰囲気
- 4.5コストパフォーマンス
騒音レベル • 普通
料理長:Tatsu Aikawa
OpenTable 編集部より: When it opened in 2017, this MICHELIN Bib Gourmand quickly racked up accolades—including a spot on Bon Appétit’s best new restaurant list—for chefs Tatsu Aikawa and Takuya Matsumoto’s innovative Japanese izakaya-meets-Texas smokehouse mashup. That looks like smoked chicken wing yakitori, brisket hot pockets, and chili cheese takoyaki chased with beer and whisky in a cozy, wood-lined tavern.
評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
騒音レベル • 普通
オースティン
斬新
オースティン
斬新
Raul José
サン アントニオ
評価・口コミ (1)
評価・口コミ (1)
1日前にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Travis
オースティン
評価・口コミ (2)