評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
- 4.7料理
- 4.5サービス
- 4.7雰囲気
- 4.6コストパフォーマンス
騒音レベル • 普通
料理長:Tatsu Aikawa
OpenTable 編集部より: When it opened in 2017, this MICHELIN Bib Gourmand quickly racked up accolades—including a spot on Bon Appétit’s best new restaurant list—for chefs Tatsu Aikawa and Takuya Matsumoto’s innovative Japanese izakaya-meets-Texas smokehouse mashup. That looks like smoked chicken wing yakitori, brisket hot pockets, and chili cheese takoyaki chased with beer and whisky in a cozy, wood-lined tavern.
評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
騒音レベル • 普通
Tamar
ロサンゼルス
評価・口コミ (2)
評価・口コミ (2)
本日ご来店
この情報は役に立ちましたか?
Cara
フロリダ北西部
評価・口コミ (1)
評価・口コミ (1)
2日前にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Kyle
ユタ州
評価・口コミ (1)
評価・口コミ (1)
3日前にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Lilly
ヒューストン
評価・口コミ (1)
評価・口コミ (1)
4日前にご来店
この情報は役に立ちましたか?
David
サン アントニオ
評価・口コミ (6)
評価・口コミ (6)
4日前にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Rushika
オースティン
評価・口コミ (12)
評価・口コミ (12)
7日前にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Ryan
オースティン
評価・口コミ (1)
評価・口コミ (1)
2024年11月18日にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Daniel
サン アントニオ
評価・口コミ (1)
評価・口コミ (1)
2024年11月17日にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Cheryl
サン アントニオ
評価・口コミ (2)
評価・口コミ (2)
2024年11月16日にご来店